LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 168
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 765
  • Враца
sun   bouquetАз всъщност съм ги гледала,но ми се сториха прозрачни,а ми трябват плътни.

# 766
Sun, мерси за превода  Hug Май ще ги метна в кошницата, щом имат цип. Притесняваше ме, ако няма, дали ще мога да си вкарам крака. Ако някой ме светне и за номерацията, ще е супер  Grinning
Божура, и аз нямам идея колко ще да са този тип ботуши у нас, ама едва ли ще са по-евтини  newsm78

# 767
Sun, мерси за превода  Hug Май ще ги метна в кошницата, щом имат цип. Притесняваше ме, ако няма, дали ще мога да си вкарам крака. Ако някой ме светне и за номерацията, ще е супер  Grinning
Божура, и аз нямам идея колко ще да са този тип ботуши у нас, ама едва ли ще са по-евтини  newsm78

ВечеПетя, в кошницата са ми те, но и аз точно за номера се чудя.  newsm78

# 768
Момичета,има около 30 колета на СОФИЙСКА МИТНИЦА,които утре ще ги подготвят за връщане.
Иначе има поне 600-700 в склада(по около 200 пристигат на ден).Мацката беше много любезна,но само тази информация ми даде.
Ако има чакащи от началото на ЮЛИ-да тичат да проверят.
Аз си взех два-от 17.07 и 19.07.Дошли са вчера заедно #Crazy,като първия е тръгнал от там на 30.07,а втория преди него-на 24.07
Отзиви и снимки малко по-късно,доволна съм Heart Eyes

# 769
ВечеПетя, в кошницата са ми те, но и аз точно за номера се чудя.  newsm78

Аз така или иначе съм между 38 и 39; в краен случай ще поръчам 39, ако никой не се включи с информация. Но планирам да пускам поръчка чак към края на месеца, има време  Grinning

# 770
Момичета,има около 30 колета на СОФИЙСКА МИТНИЦА,които утре ще ги подготвят за връщане.

Как така ще и връщат? А онези във Варна върнаха ли ги, или си взехте нещата?

# 771
  • Пловдив
Тъкмо щях да се оплача, че все още не съм получила нито ваучер нито пратка, а имам 3 и комшийката ми донесе известие за митница. Не ми е ясно за кой от трите колета става въпрос, но няма значение, поне ще се успокоя за известно време докато пристигнат другите.
Аз вчера минах през митницата да проверя. Оказа се, че имам 2 колета. Когато се прибрах ми донесоха известие само за единия  Shocked
Иначе взех от 14-ти и 18-ти, а от 11-ти още го няма.

Някой питаше за снимка на плетените потници...
ето една калпава, че е с телефона...
http://benitka.multiply.com/photos/album/33#25

# 772
  • In transit
сега проверих дали са изтеглени парите за последната поръчка която бях направила.За първи път ми се случва в колонкара където пише "Разполагаемост" сумата там да е с минус (- ).Някой може ли да помогне???
Не се притеснявай. Аз имах същия проблем. За два дни внесох доста пари в картата и когато реших да си изпразня кошницата ми даде онзи хубав надпис, че картата отказва плащане и да се свържа с банката. Проверих на банкомат и се облещих: - 67 лв. Информацията, която получих от банката е, че сумите за последните ми поръчки още не са осчетоводени и това може да бъде направено в срок от 30 дни. Дотогава - ако искам да пазарувам трябва да внасям и естествено да покрия този минус от 67 лв. Ако знаеш, че имаш пари в картата това е и твоя проблем. Ако искаш да пазаруваш - оправи минуса и внеси отгоре сумата, която ти трябва.
Колкото до това дали от френска страна са си взели парите - най-вероятно да, просто твоята банка ще те бави известно време.
много хубаво той този минус е на 335 лв.  ooooh! това означава че трябва да внеса толкова пари за да се махне минуса така ли излиза.А ако не ги внеса след известно време ще се оправят нещата така ли?
Ами 450 отгоре ти е писала - ако е станало, както при нея няма да е наред и ще трябва да се поразправяш с банката.
Съветът ми е да скокнеш до твоята банка и да ги помолиш за една разпечатка, за да видиш реалната картина. После, да ги помолиш на разбираем език да ти обяснят движенията по сметката.

Обади се в картовия център и настоявай докрай, че е доблирана сумата и трябва да ти я върнат. Това е някакъв бъг на БОРИКА. Онзи ден така ми беше дублирана сума по плащания през ПОС терминал, т.е един път е дръпната и един път блокирана, и тъй като при мен в онлайн банкирането се виждаше, че е минало плашането, а те незнам какво виждаха, но им показах какво виждам и след едночасови разправии, ми казаха, "че наистина е станала грешка и незнайно как системата е взела парите два пъти".  Peace
Как така ще и връщат? А онези във Варна върнаха ли ги, или си взехте нещата?
Тези за Варна са 2-3 колета, които са върнати наистина са били без документи.

# 773
Мацки, който има да си доокомплектова форумските чаршафи, гледам че е поостанало тук-там по нещичко... може на някой да му свърши работа  thumbsup

Някой имаше тези чаршафи с пеперудите... как са като качество и материя? Доволни ли сте?

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 14:22 от anji78

# 774
Иначе има поне 600-700 в склада(по около 200 пристигат на ден).Мацката беше много любезна,но само тази информация ми даде.

Е как така ще връщат  Shocked Що за информация, то това на нищо не прилича, тази служителка луда ли е така да подпалва огъня  Twisted Evil Аз чакам от 22.07, но нямам възможност днес да тичам чак до митницата. Ужас.

# 775
... Как така ще и връщат? А онези във Варна върнаха ли ги, или си взехте нещата?

Явно не са били потърсени повече от 30 дни, такива пратки се връщат на изпращача.

# 776
  • Sofia
някой може ли да ми даде размери на блузка за момиче 126 независимо коя е .да добия представа за размера

# 777
  • София
Не беше ли 20 дни?
Все едно, за митническо известие, да го получиш, трябва да се подпишеш. Как ще връщат колет, за който не си бил уведомен, че си получил? Shocked Т.е. всички, които не са си взели известие...ако на мен ви върнат колет, ще вдигна грандиозен скандал. Наистина. моят оъ 9.07 99% е  за поща, там положението е същото де.  Crossing Arms

# 778
По този повод искам да попитам от кога точно започва да тече този срок? Ако напр. е 20 дни/поне така пише на известията/ От момента в който вече са описали колета в голямата тетрадка или от момента в който просто са го получили.Някак си не ми се вярва 30 човека да не са си ги потърсили 20-30 дни като се виждаме как сме се ошашкали с поръчките и ако се забавят 15 вместо 10 дни почваме да се питаме.  newsm78 А иначе мъжа ми е всеки ден на митницата и женичката му обяснява,че не смогват да ги опишат.Даже го питала няма ли да свършва намалението  Mr. Green

Klemy
аз в 90% от случаите нямам изобщо известие,а когато имам си ми го пускат в пощата  Peace

# 779

20 дни е за пощата.

Общи условия

Активация на акаунт