LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 68 927
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 930
Момичета имам въпрос. В Mes remboursement ми се появи отказана поръчка от 30.06, но ето това Retour du colis да не би да означава върната поръчка ( не потърсена)? Защото с преводача ми излиза Връщане на опаковката. Ако някой знае нека да каже

# 931
Върната пратка е според мен  Confused

# 932
Здравейте, много се радвам, че сте обърнали внимание на този сайт, защото наистина ми трябва помощ.. Тук на няколко места видях, че само картите на ОББ не се приемали от сайта. Аз имам Виза Електрон на Централна Кооперативна Банка, правя си поръчката, всичко ок, но на последното потвърждаване ми излиза  Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse. Номера на картата, потвърждаващия 3-цифрен отзаде и датата на валидност са верни. Не разбирам къде е проблема ..

Уау, сега се изнервих и го цъкнах отново и май ми приеха картата.. Сега чакам потвърждение:)

# 933
  • София
Здравейте, много се радвам, че сте обърнали внимание на този сайт, защото наистина ми трябва помощ.. Тук на няколко места видях, че само картите на ОББ не се приемали от сайта. Аз имам Виза Електрон на Централна Кооперативна Банка, правя си поръчката, всичко ок, но на последното потвърждаване ми излиза  Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse. Номера на картата, потвърждаващия 3-цифрен отзаде и датата на валидност са верни. Не разбирам къде е проблема ..
Пробвай да излезеш и да се логнеш наново. Опитай няколко пъти, понякога сайтът си прави шеги и не пуска. Нали има достатъчно пари в картата? Провери ли в су'ви-то дали не си успяла?

# 934
Ще Ви пиша, когато получа конфирмация на и-мейла си, но мисля, че стана работата:) П.С От мъжки пол съм:)

# 935
  • Враца
Йоана Петрова има пратка на Държавна кореспонденция пристигнала днес във Врачанската поща...други пратки нямаше..аз взех на приятелката ми от 14.07

# 936
  • София
И от мен един бърз отчет

http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00002 в черно. Нося 36 номер, тези са 37 и са ми точни.

http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-mellow-yellow.aspx?prod … tegoryid=32411507 в бяло. 36 номер, моя си. Залепнаха ми просто, много удобни и красиви.

Много ме е яд за http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-mellow-yellow.aspx?prod … tegoryid=32411507 и http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-active-wear.aspx?produc … tegoryid=32411507. От първите са ми пратили 38 номер, като на кутията пише 36, а от вторите 37 номер. Пак да си кажа заменям за 36.

Форумските чаршафи в червено. Не можах да се уредя тогава с долен, но успях да поръчам на BEST в жълто, е невероятен е. 100 класи над форумските. Не мога да го открия обаче за да ви го покажа.

Друг долен чаршаф на SCENARIO, пак със качеството на BEST. Вече съм фен на тези марки за спално бельо.

Олекотените завивки от 200 гр. Хубави са, но за мен не са летни, по-скоро пролетно-есенни, и то за по-хладни дни.

Бялата чанта с реф. номер от 5.90 Е. Защо съм останала с впечатление, че е изкуствена кожа, незнам. Оказа се, че е брезентова. Ще си я нося обаче. С белите балеринки се връзва.

# 937
  • Русе
Момичета имам въпрос. В Mes remboursement ми се появи отказана поръчка от 30.06, но ето това Retour du colis да не би да означава върната поръчка ( не потърсена)? Защото с преводача ми излиза Връщане на опаковката. Ако някой знае нека да каже
Върната пратка е, тя сигурно си е седяла дълго време в Пощата (май ги пазаят 2 седмици и после обратно) и никой не си е направил труд да ти донесе известие - аз затова периодично ходя и си проверявам в нашия клон, жената е достатъчно любезна и винаги ме уведомява.
Момичета, кажете, ако имате впечатления от пердетата на ресни - много съм им се навила Praynig

# 938
Готово, получих си потвърждението. Благодаря на тези, които са си направили труда да опишат тук "начина", защото ми помогна много!

Само един последен въпрос. Дали направих голяма грешка, като си поръчах с 1-2 номера по-големи тениски на Найки и Адидас, защото все пак знам, че трябва да се поръчват с 1 номер по-големи, но тези с точно 1 номер ги нямаше.

# 939
  • София-Младост
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4858069& … ue&ksource=-1
Дано не ставам нахална ама ще пускам поръчката и ме интересуват мн тези маратонки дали си струват.Страхувам се за номера нося между 38-39 ама няма 39 и си писах 38.Намалението мн  ме подтиква да ги поръчам от 120 на 44 е супер.
Точно тези ги нямам, но в описанието пише да се взима един номер по-голям от този, който носиш. Така че 38 мисля, че ще са ти малки.

В пощата на Младост-4 сутринта се получиха няколко пакета, има за Красимира и Албена(не моя обаче).

# 940
  • на Мелмак
бермудите са номер 40  Embarassed
чантата я имаше в темата с кодовете
аз гледах там и поръчах кафява,че черна не видях,сега пак ще проверя,да си взема и черна Laughing

# 941
  • Варна

здравей , при мен се получи същото с поръчка от 29/6 -преди 3-4 дни цъфна-писах им тъжни писмо и отговорът беше , че пратката се е върнала без причина -може би са от онези с проблемите с документите ? не знам.Сега се чака чека по пощата , който да върна и да се чака ваучер..

а в пощата проверявах през няколко дни ..

# 942
# 943
  • До хладилника, който обичам
Госпожици,

Изметох някои дивотии от последните страници на темата.
Държа да ви кажа, че при рецидив лично ще се погрижа да има репресии.

# 944
  • Враца
Да кажа че вместо жилетката като подарък изпращат черния тренч...по - късно като дойде френдката ще коментирам качество
този бански е страхотен на пръв поглед...ще видим как е като размер
има още корсет, лот жартиери с прашки към корсета, лота боксерки лилаво и черно и мъжки боксерки както аз им казвам с джобче Wink и бежавото я … 85;це

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 12:25 от wb

Общи условия

Активация на акаунт