LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 246
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
И аз си чакам още поръчката от 23.06  #Cussing out, а не е за мен и направо откачам. Моля някой да ми каже, какво точно трябва да им напиша. И исках да питам за тези обувки http://www.laredoute.fr/vente-bottines.aspx?productid=324126550& … tegoryid=47240280, как вървят размерите по месеци, много ми харесват и искам да взема едни за малката но се чудя какъв размер да взема за зимата - около 6 месеца ще е тогава.

anninca, въобще няма малки номера като за бебета. Единствените налични са №28-29, а те са за деца с крачета около 17-18см.

# 301
Здравейте,

някой поръчал ли е къси панталони на Адидас за мъж 98кг/178см. Какъв размер поръчате?

# 302
  • София
Продължавам да чакам от 9.07.  Rolling Eyes
Иначе вчера поръчах моя номер от дънките Типстер, най-много да заминат в продавалника. Rolling Eyes

# 303
  • Пловдив
Получих известие. Сигурно е за поръчката от 12-ти юли.

# 304
Взех си поръчката от 11.07. Тръгнала е от там на 22.07, а на 1.08 е била в БГ.

# 305
  • София
Аз да попитам, аз ли съм карък, та от тези 102 размер едва ги напъхах на Вики която е 80см или по принцип са много умалени? И то тези не бяха наши, а на една приятелка, а аз като по-умна съм поръчала 94 и сега се чудя като дойдат кво ще ги правя. Дали са и сбъркали етикета или са си умалени?

Направо ме уби  Confused Кво чакалене им дръпнах, не е истина - откак се появиха ги дебна.... Най-накрая успях да ги поръчам 86 (нямаше 94), с надеждата че евентуално може и догодина да й стават на Мона, щото тя си е слабичка по принцип, пък все пак са 7/8...Някой, ако ги е получил, да сподели  Peace

Умалени са 100%.....имахме ги и ги продадох съответно, че не успях да й напъхам дупето на моята хубавица в тях......иначе са хубави  Peace

# 306
Аз да попитам, аз ли съм карък, та от тези 102 размер едва ги напъхах на Вики която е 80см или по принцип са много умалени? И то тези не бяха наши, а на една приятелка, а аз като по-умна съм поръчала 94 и сега се чудя като дойдат кво ще ги правя. Дали са и сбъркали етикета или са си умалени?

Направо ме уби  Confused Кво чакалене им дръпнах, не е истина - откак се появиха ги дебна.... Най-накрая успях да ги поръчам 86 (нямаше 94), с надеждата че евентуално може и догодина да й стават на Мона, щото тя си е слабичка по принцип, пък все пак са 7/8...Някой, ако ги е получил, да сподели  Peace

Умалени са 100%.....имахме ги и ги продадох съответно, че не успях да й напъхам дупето на моята хубавица в тях......иначе са хубави  Peace
аз не съм поръчвала такива панталонки,но мога да кажа със сигурност че понякога има сбъркани етикети на размер който е за 1 годинка сложили етикет с номер 86 за 2 годинки това става въпрос за едни блузки които бях поръчала за дъщеря ми .Така че не се знае 94 размер може да са ви идеални  Peace изчакай да ги получиш  Wink

# 307
Продължавам да чакам от 9.07.  Rolling Eyes
Иначе вчера поръчах моя номер от дънките Типстер, най-много да заминат в продавалника. Rolling Eyes

Кой номер чакаш?

# 308
  • София
38, по принцип всичко съм 38 номер, само предните дънки на Типстер 38 номер плувам в тях.

# 309
38, по принцип всичко съм 38 номер, само предните дънки на Типстер 38 номер плувам в тях.

Ммм, пиши ако не ти станат. Не че на мен ще ми станат, ама със сигурност ще се намери кандидат.

# 310
Получих 10 кила чаршафи от 12.07 и подаръка с кафявата пътна чанта с още две по малки чантички.

# 311
посъветвайте ме какъв номер панталонки да взема за зимата. 81 или 86. момъкът сега е 73см на няма 9 месеца
за лятото му накупих тениски 86ти номер, но една приятелка ми каза, че може и да са малки

# 312
  • София

Ммм, пиши ако не ти станат. Не че на мен ще ми станат, ама със сигурност ще се намери кандидат.
Аз също рискувах,че с тия умалени,уголемени размери и накрая си поръчах 36,макар че съм за 38.Да видим Praynig

# 313
  • into the blue
vencho,аз мисля,че за зимата 81см-1г 6м трябва да станат,а 86см-2г за другото лято би трябвало пак да са ок  Peace

# 314
посъветвайте ме какъв номер панталонки да взема за зимата. 81 или 86. момъкът сега е 73см на няма 9 месеца
за лятото му накупих тениски 86ти номер, но една приятелка ми каза, че може и да са малки

аз поръчвам за дъщеря ми 81см, в момента е 74см, и има около 4пръста под петата и. Мога евентуално да ти премеря дължината на някой крачол. но мисля че 81см ще са му добре.

Аз сега ще пиша на французите да ми пуснат номер на ваучер на имейла, и си чакам поръчките от 15ти и 17ти, и двете ще са за поща, но като се има предвид, че вчера взех от 8ми, нещо доста се бавят. ((((

Общи условия

Активация на акаунт