LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 224
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 510
  • Разпиляна във въображението
Мириел - пак не става, за съжаление  Hug

Пробваш значи както те посъветваха по-горе - излизаш и отново се логваш

# 511
  • Бургас
Ако не става след като се логнеш няколко пъти, най-добре пробвай утре!  Wink

# 512
Проблемът е разрешен, да споделя. Не ми искаше едната карта 5 пъти, но другата я прие от раз. Странното е, че и от двете съм плащала от този акаунт, а на всичкото отгоре са на един и същи издател. Единствената разлика е, че едната е на мъжа ми, а другата моя.

Мерси за съдействието  Hug

# 513
  • софия
Моля за малко помощ: получих следния e-mail  -

Dinkova , si vous ne parvenez pas à lire cet email, vous pouvez le visualiser grâce à ce lien

Pour être sûr(e) de recevoir tous nos emails, ajoutez laredoute@fr.redoute.com à votre carnet d'adresses
Bonjour,

Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques. Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l¿interêt que nous portons à la qualité de nos services.

Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.

Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr

Pour bénéficier de votre offre lors de votre prochaine commande rien de plus simple ! Il vous suffira de faire votre shopping sur laredoute.fr et d¿entrer le code 50423 sur la page "votre panier".

L'équipe laredoute.fr
Pour nous joindre :
par téléphone au O892 35O 35O* (*O,34 ?/mn),
par internet sur laredoute.fr, rubrique "contactez-nous"

Изобщо си нямам идея какво ми пишат. Като вляза в сайта с данните ми излиза това:   

Voici le récapitulatif des articles que vous nous avez retournés et des remboursements effectués pour chacun d'entre eux.
 BESOIN D'AIDE ?

Date de remboursement Type de remboursement Montant du remboursement Mode de remboursement Commande
le 05/08/2008  ARTICLE MANQUANT 
20,50 ?  REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE  N° 20082070582948
du 25/07/2008 

Ще съм ви благодарна,а ко ми кажете за какво става въпрос.

# 514
  • София
Някой да е поръчвал от този бански за тинейджърка?

Поръчала съм го 34 номер за 14 годишна мома, мисля с нормално телосложение. Дали ще съм уцелила?
Аз го получих от центовите поръчки,но за мен.

Като за дамска номерация е адски умален-според мен въобще не отговаря на 34 номер-гонището особено.То е много малко.На твоята 14 -годишна девойка сигурно ще й стане Grinning
За да се ориентираш-висока съм 166,51 кг.
Иначе банския е много хубав като материя.Аз харесвам всичко на Soft Grey-много са им добри нещата Laughing

# 515
  • София
На първата страница на тази тема има преводачи-пусни си мейла там и ще разбереш какво ти пишат Peace

За да се успокоиш-хубави неща са.Не са ти отказали поръчката.
Пращат ти код 50423 като извинение за технически проблеми със сайта.

И моля ви,четете наистина.Питат се едни и същи неща постоянно Crossing Arms

А рембурса имаш отказан артикул ,за който са ти пратили чек.

# 516
  • БУРГАС
Момичета ,помагайте.Току що пуснах поръчка,и вместо нещата да се появят в суивито,там ми изписва ,че заявката ми е приета и артикулите ще се появят по-късно.Има ли повод да се притеснявам?
Момичета,на никой ли не се е случвало.Вместо подвърдителен имейл ,ми пише че ще се свържат с мен за начина и мястото на плащане.

# 517

Dinkova , si vous ne parvenez pas à lire cet email, vous pouvez le visualiser grâce à ce lien

Pour être sûr(e) de recevoir tous nos emails, ajoutez laredoute@fr.redoute.com à votre carnet d'adresses
Bonjour,

Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques. Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l¿interêt que nous portons à la qualité de nos services.

Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.

Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr

Pour bénéficier de votre offre lors de votre prochaine commande rien de plus simple ! Il vous suffira de faire votre shopping sur laredoute.fr et d¿entrer le code 50423 sur la page "votre panier".

L'équipe laredoute.fr
Pour nous joindre :
par téléphone au O892 35O 35O* (*O,34 ?/mn),
par internet sur laredoute.fr, rubrique "contactez-nous"

Изобщо си нямам идея какво ми пишат. Като вляза в сайта с данните ми излиза това:   

Voici le récapitulatif des articles que vous nous avez retournés et des remboursements effectués pour chacun d'entre eux.
 BESOIN D'AIDE ?

Date de remboursement Type de remboursement Montant du remboursement Mode de remboursement Commande
le 05/08/2008  ARTICLE MANQUANT 
20,50 ?  REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE  N° 20082070582948
du 25/07/2008 

Ще съм ви благодарна,а ко ми кажете за какво става въпрос.

Ами това писмо се обсижда почти на всяка страница,казват ти че поради тех.проблем си имала затруднения при влизане в сайта и ти пращат код за подарък-изненада
А иначе имаш отказан артикул от поръчка от 25.07 на стойнаст 20,50 евро,ще ти върнат сумата с чек,но след няколко дни може да ти изпише ваучер,както беше при мен (виж няколко поста по нагоре)

# 518
Sun Извинявай,но днес явно не те питах правилно за ножа/ами то като мисля за поставка,а пиша дъска  Blush /.Имах в предвид освен него и тази поставка за подправки.И гледам при ножа,а освен неговата дъскичка не виждам да пише за поставка  ooooh! - напълно съм полудяла.Ако имаш възможност би ли ми дала линк към поставката или да ме ориентираш в кой раздел да я търся ?  Hug

# 519
  • София
Момичета ,помагайте.Току що пуснах поръчка,и вместо нещата да се появят в суивито,там ми изписва ,че заявката ми е приета и артикулите ще се появят по-късно.Има ли повод да се притеснявам?
Момичета,на никой ли не се е случвало.Вместо подвърдителен имейл ,ми пише че ще се свържат с мен за начина и мястото на плащане.
Пиши им писмо и питай за какво става дума. При мен поръчката така и не се обработи ръчно, докато при някой ги обработиха. По-добре те да ти кажат,за да знаеш дали да повтаряш или не поръчката. Междувременно може да си сложиш пак нещата в кошницата да са готови и да можеш да я пуснеш преди да са свършили, ако ти кажат, че такава поръчка нямат  Peace

# 520
  • Някъде в Европа...
МОля, дайте линк към този детски комплект, не съм го виждала в сайта!

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6786882
Karen , до сега се рових и не мога да го намеря .Съжалявам !Беше от кръглите цени.

Да, няма го, последно като го гледах беше 7 евро (на 2.08)

# 521
  • БУРГАС
450   bouquet,ще изчакам до утре и ще им пиша.

# 522
Sun, благодаря ти!   bouquet
И един последен въпрос - колко см. е дълго якето?  Simple Smile

sophsan, дължината на якето е 63 см.

Sun Извинявай,но днес явно не те питах правилно за ножа/ами то като мисля за поставка,а пиша дъска  Blush /.Имах в предвид освен него и тази поставка за подправки.И гледам при ножа,а освен неговата дъскичка не виждам да пише за поставка  ooooh! - напълно съм полудяла.Ако имаш възможност би ли ми дала линк към поставката или да ме ориентираш в кой раздел да я търся ?  Hug

mamaB, заповядай: http://www.laredoute.fr/vente-plateau-tournant-solutions-maison. … 6&prodcolor=1
Декорацията не влиза в цената за съжаление.  Mr. Green

# 523
Здравейте, мацки!
Благодарение на така известния 1 пост и Вас, поллучих вече няколко успешни поръчки. Сега на 24 юли пуснах 2 поръчки, изтеглиха си веднага паричките и за двете и едва днес получих това:
Vous nous avez confié une commande le 24 juillet et je vous en remercie.

Cependant, je suis désolée de ne pouvoir l'expédier.

En effet, la transaction bancaire a été refusée.

C'est pourquoi, je me vois obligée d'annuler la commande.

Je vous conseille de vous rapprocher de votre banque.

Si le problème est résolu, je vous invite à passer de nouveau la commande sur le site.

En cas de problème, veuillez nous appeler au : 0033 810 002 047  car cette adresse E-mail est réservée exclusivement aux réponses.

Comptant sur votre compréhension.

От превода доколкото разбирам са ми анулирали поръчка, но как да разбера коя или и двете и от превода мисля че са писабли че има пробблем с парите. Какво да направя? Мерси на всички които ще отговорят?
хайде и аз да се включа тук за първи път,получих същото съобщение преди 2 дена за поръчка от 25.07 на стойност 93 евро и го превеждам като анулирана поръчка,но не виждам за какво,направо съм бясна,всички неща в нея бяха за малката,парите също са изтеглени веднага,ако някой е имал подобен случай да сподели,как се развиват нещата в последствие,има ли някакъв шанс да получим нещо или ще си останем с надеждата

# 524
  • Sofia
Парите вероятно са ти само блокирани, не изтеглени.След определен срок, мисля, че 45 дни ще ти ги разблокират.Причината най- вероятно е код, които си използвала, а не ти е бил пратен лично.
Кой код си ползвала за тази поръчка?

Общи условия

Активация на акаунт