LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 68 922
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 975
  • София
 Hug Супер!!!

# 976
  • София
Хм, я ми преговорете как стои следния въпрос:

Имам в кошницата едни олекотени завивки. От днес им няма снимката. Като кликна на тях, ми се показва онази очудената и казва, че няма такава стока. Не са оградени в червено, цената им си стои както си беше по-рано, само без снимка.
Да поръчвам ли или не?
Аз съм поръчвала, идват си. Веднъж се оказа, че са им сменили цената и преместили в друг сектор. Бяха с увеличена цена в сайта, при мен със снимките беше ниската. Може да стане и обратното обаче. Поръчах и дойдоха  Peace

# 977
Днес бях до пощенския клон в Пловдив, на ул. Иван Вазов и проверих за пратка от 17.07 - е, няма я. Rolling Eyes И на мен взе да ми се изчерпва търпението, макар че сред вас има момичета, които чакат от по-ранни дати.
Собствената ми практика показва, че като ми стане нервно и отида да проверя, на другия ден ми изпращат известие, дано и този път да е така. Simple Smile

# 978
  • До хладилника, който обичам
Аз съм поръчвала, идват си. Веднъж се оказа, че са им сменили цената и преместили в друг сектор. Бяха с увеличена цена в сайта, при мен със снимките беше ниската. Може да стане и обратното обаче. Поръчах и дойдоха  Peace
Търсих ги из сайта - няма ги нив редовния, ни при албанците Rolling Eyes

# 979
  • София
Ок, благодаря ти! Но дали това Retour du colis ,означава че е върнат?

Да, Retours du colis означава "връщане на колет".  Hug

# 980
Никой ли не е поръчвал обувки Anne Weyburn?  Rolling Eyes

# 981
Ок, благодаря ти! Но дали това Retour du colis ,означава че е върнат?

Да, Retours du colis означава "връщане на колет".  Hug
Благодаря ти много, вече ще знам!

# 982
  • София
Argun,то си е за успокоение,че като знам и мъжа ми как ги чакаше Peace
Само да добавя,че за мое голямо изумление кашона е дошъл на поща,а това ми е най-тежката поръчка-към 10 килца?!?Може би заради голямото затрупване от кашони на митницата...

Shocked Shocked Shocked кой квартал си ?
Овча Купел!На всичкото отгоре карали мъжа ми да плаща за магинаж,че били пратили второ известие-дошла била на 02.08.Важното е,че дойде най-после!И то на пощата-голям кеффф Naughty

# 983

Аз, точно ботуши. Поръчах по-големи, но моят номер щеше да ми е точен. Нося ги и така, със стелка.
Сега има модел със същата кройка, но от лицева кожа, моите са велур.

# 984
  • Балчик
Още си чакам колетите от 10-ти и 14-ти и тотално изгубих надежда. Някои от нещата ми трябваха за неделя- за рожден ден. Явно няма да ги подаря навреме. Маратонките ми трябват за 113-ти дано поне във вторник нак-късно пристигнат,макар че се съмнявам- те са от поръчката от 14-ти. #2gunfire Абсолютно съм убедена , че се бавят в добричката митница. Twisted Evil

# 985
Най-сетне и аз да се похваля с поръчка от 15.07,от всичко съм много доволна:
тениска на "Адидас" хубаво трико,според мен или е уголемена или има някакво объркване,понеже поръчах 46,така пише и наблузата,а на фактурата е 48  Shocked
Долнище на "Адидас" хубаво е,отговаря си и много хубаво пада,тежко
Суитчър "Адидас" идеално си пасват с долнището,незнайно защо беше в жъжкия сектор,а е вталеничко.
Детското пуловерче много е хубаво,отговаря си
Суитчър на "Актив" хубаво и стегнато трико,не е от най-плътното,наситени цветове,моето е в жълто.
Тениска   в сиво много стегнато трико ,има ликра,леко умалена
Тениските в лилавата гама доста коментирани и наистина много хубави
Тениска в цвят каки много хубава и като модел и като материя,леко уголемена
Блузка в черно доста коментирана,страхотна е,отговаря си
И едно долнище на AWS,което вече не намирам-много у хубаво.Ето и реални снимки .

# 986
някой може ли да помогне с размер за това яке за мъж висок 1.97 тежи 90 кг. http://www.laredoute.fr/vente-veste-storm-rider-de-puma.aspx?pro … 6&prodcolor=1

# 987
  • Бургас
Момичета да попитам само,намаленията по принцип имат ли някакъв срок?Харесала съм си едни дънки и се чудя докога ли ще бъдат на тази цена?Дали ще се задържи поне до края на август? newsm78
mamaB дънките ти стоят страхотно. Peace И аз съм си харесала такива само се чудя дали ще оцеля номера.Ако примерно нося 26-ти номер дънки? newsm78 А отгоре ли още са широки имам предвид и в бедрата или се разкрояват? newsm78

# 988
Имам тези http://laredoute.fr/vente-mocassins-anne-weyburn.aspx?productid= … tegoryid=32411564, 38 номер, големи са ми, нося между 37 и 38. Според мен си отговарят или дори са малко уголемени Rolling Eyes.

# 989
Момичета, срам не срам Blush, ще питам - дано някой да се е сблъсквал с моя проблем и да може да ми помогне Rolling Eyes

Та така - поръчах си аз кротко на 24.07, но при плащането не ми прие номера на кредитната карта. Ок, реших, че незнайно защо съм си превишила кредитния лимит, което беше малко вероятно, но все пак...Успях да платя с дебитната карта на майка ми, но...днес си виждам извлечението на картата и сумата ми е изтеглена ooooh! Остава възможност от дебитната карта на майка ми сумата да не е изтеглена, а само блокирана, но има вариант парите да са изтеглени два пъти, колкото и невероятно да ми се струва предвид коректността на франсетата.

Някой имал ли е подобен проблем и как е процедирал? Ясно е, че ще се комуникира с customer service, но все пак...

Общи условия

Активация на акаунт