LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 68 925
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 945
Аз пак да ви поискам съвет, че се затрупа под перушината предишният ми пост.  Wink Та, за ботушите Anne Weyburn ми беше питанката - дали обувките от тази марка си отговарят или да поръчам +1?

# 946
  • Казанлък of all places
Имам въпрос и ми е трудно да го формулирам разбираемо, ама ще се опитам : След като колегата биде зарибен с адидаския анцуг сега ми седи на главата и реве за маратонки. Обаче в реалния живот носи 46 номер, което не е много сигурно, защото понякога носи и 47, както и 45 номера. Така. А в Ла Редут мъжките маратонки приключват някъде там , около 46 номер и рискуваме да му поръчаме нещо, което да ми обуха в главата и да няма какво да го прави. Та въпроса ми е : има ли някой опит с големите номера на мъжки обувки и какво ще ни посъветвате да купим : Адидас , Пума или нещо друго( с оглед на номерацията)?

# 947
Имам въпрос и ми е трудно да го формулирам разбираемо, ама ще се опитам : След като колегата биде зарибен с адидаския анцуг сега ми седи на главата и реве за маратонки. Обаче в реалния живот носи 46 номер, което не е много сигурно, защото понякога носи и 47, както и 45 номера. Така. А в Ла Редут мъжките маратонки приключват някъде там , около 46 номер и рискуваме да му поръчаме нещо, което да ми обуха в главата и да няма какво да го прави. Та въпроса ми е : има ли някой опит с големите номера на мъжки обувки и какво ще ни посъветвате да купим : Адидас , Пума или нещо друго( с оглед на номерацията)?

Следобед мога да измеря стелката на номер 46 на КокСпортиф, Серджио Тачини...

# 948
  • Казанлък of all places

Следобед мога да измеря стелката на номер 46 на КокСпортиф, Серджио Тачини...
Е те това е взаимопомощ! Мерси предварително! И Колегата мерси !

# 949
  • София
Момичетаа,алилуяя,дойде ми поръчката от 09.07.!!!Довечера ще снимам и показвам!Само да кажа за мъжките обувки MODO HEAD de Columbia,че още някой се интересуваше-отговарят си на номера съвсем точно! Peace

# 950
Момичетаа,алилуяя,дойде ми поръчката от 09.07.!!!Довечера ще снимам и показвам!Само да кажа за мъжките обувки MODO HEAD de Columbia,че още някой се интересуваше-отговарят си на номера съвсем точно! Peace

Аз бях питала.  Hug Много благодаря за отговора, голямо успокоение внесе в душата ми  bouquet

angelina.bgk,
Като ги измеря ще пиша тук и на лични, но няма да е преди 16-17 ч., май Rolling Eyes

# 951
  • София

Онзи ден получихме ето този Nike  за мъжа ми. По принцип носи 44 обувки, от тези поръчахме 46 номер, тъй като клиент в сайтa беше писал, че трябва да се поръчват с два номера по-големи. Наистина се оказа така, тъй като са много тесен модел. Стелката на 46-ти номер за този модел е 30см.
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-sprint-brother … 6&prodcolor=2

Има и Адидас, пак купувани от ЛаРедут - 45 номер, стелката им е 29.5см.
Така че, нека колегата извади една стелка от обувки, които му стават, да я измери колко см. е и да се ориентира по таблицата с размерите или ако има мнения на клиенти. Много често на някои от маратонките си пише, че трябва да се поръчват с един номер по-големи.  Hug

# 952
.Та въпроса ми е : има ли някой опит с големите номера на мъжки обувки и какво ще ни посъветвате да купим : Адидас , Пума или нещо друго( с оглед на номерацията)?
Имаме 47-ми Адидас от Редут, следобяд ще измеря стелката.

# 953
  • София
Имам известие което е или за 10.07 или за 11.07. Няма как да разбера а и поръчката ще я взема най-рано в Понеделник ако ме сместят в списъка.

# 954
  • Пловдив
Да похваля този лот от две туники. Получих ги с поръчката от 1-ви юли, но тогава не можах да намеря линк.
http://www.laredoute.fr/vente-2-tuniques-femme.aspx?productid=32 … tegoryid=49492885
От мека памучна материя са, имат и лека еластичност.

# 955
  • София
Argun,то си е за успокоение,че като знам и мъжа ми как ги чакаше Peace
Само да добавя,че за мое голямо изумление кашона е дошъл на поща,а това ми е най-тежката поръчка-към 10 килца?!?Може би заради голямото затрупване от кашони на митницата...

# 956
  • София
Само да добавя,че за мое голямо изумление кашона е дошъл на поща,а това ми е най-тежката поръчка-към 10 килца?!?Може би заради голямото затрупване от кашони на митницата...

Shocked Shocked Shocked кой квартал си ?

# 957

Ох, дано и на мен да ми дойде в пощата, че ми омръзна това ходене до митницата и търсене на място за паркиране.  Crazy

# 958
Момичета знаете ли ако съм имала получен колет на митница и вече е върнат, могат ли да ми дадат някаква информация, например кога е пристигналаи кога е върната?

# 959
benitta понеже видях,че никой не ти е отговорил - ето го ,въпреки че от светкавицата изглежда по-светъл цвета.В действителност е малко по-тъмен   Peace

Общи условия

Активация на акаунт