LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 69 056
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 1 110
Получила съм известие за митницата в София за колета от дата 10.07. На него клеймото е от 07.07 - ако се пробват да ми искат пари за престой ще стане скандал.  Twisted Evil

Искаш да кажеш, че клеймото е от 7.08 може би?  newsm78
Няма да ти искат пари.

# 1 111
  • Beyond the Frontiers
Да, де Embarassed Досега не са ми искали, ама....знае ли човек.

# 1 112
Получила съм известие за митницата в София за колета от дата 10.07. На него клеймото е от 07.07 - ако се пробват да ми искат пари за престой ще стане скандал.  Twisted Evil
Дано да има и други пристигнали от 10,07-че вече сериозно се тревожа  Rolling Eyes

# 1 113
  • Варна
И аз сериозно вече се притеснявам за поръчката си от 10-ти. Много са ми важни нещата в нея... а вече месец мина и я няма. Cry

# 1 114
И аз сериозно вече се притеснявам за поръчката си от 10-ти. Много са ми важни нещата в нея... а вече месец мина и я няма. Cry
аз едва вчера получих поръчката ми от 12-ти.

# 1 115
  • Бургас
Здравейте момичета.
Искам да попитам нещо.Мога ли да слагам неща в кошницата и да стоят там няколко дена преди да пусна поръчката,защото картата ми Виза ще е готова след няколко дена? newsm78
Благодаря за отговора. Grinning

# 1 116
  • into the blue
kloie,може  Peace

# 1 117
  • Beyond the Frontiers
Здравейте момичета.
Искам да попитам нещо.Мога ли да слагам неща в кошницата и да стоят там няколко дена преди да пусна поръчката,защото картата ми Виза ще е готова след няколко дена? newsm78
Благодаря за отговора. Grinning
Можеш, че и за няколко седмици Peace

леле че сме бързи...идва ми една дума на немски много hilfsbereit Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А можеш и в ПРЕДПОЧИТАНИ да ги сложиш. Това е в  
Продукта го слагаш там и винаги можеш да си го намериш. Добавянето става, като натиснеш намиращ се точно под бутона за добавяне на продукта в кошницата Peace

Последна редакция: сб, 09 авг 2008, 14:30 от elku - elena

# 1 118
  • Бургас
elku - elena ,Пепеляшк@ много ви благодаря.  bouquet
Питам за да не ги търся после пак. Wink

# 1 119
  • Варна
аз едва вчера получих поръчката ми от 12-ти.

Да, така е, явно доста хора още не са получили от 10-11-12 юли, просто аз си получих всички следващи, освен последните от 25-ти юли и от 2 август. Rolling Eyes

# 1 120
  • София
  Момичета, виждали ли сте кашмирени пуловери тук?

gevestra, заповядяй:

http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=Hea … =pull%20cachemire

# 1 121
  • София
mini_79  може ли да дадеш снимки на въпросните пликове за дрехи  bouquet. И ако решиш да се отървеш от кафявите перденца, да знаеш, че съм на среща  Hug. Уж ги бях метнала в кошницата, ама се затутках и на следващата сутрин вече ги нямаше  Cry.
получих пликовете за съхранение на дрехи, които толкова много харесвам, сега ми се отваря работа да си пренаредя гардероба и най-вече този на бъдещата кака
перденцата за 3 евро бройката, доволна съм, тъмнички ми идват малко за стаята, но е поносимо, прежалвам се за тази цена  Mr. Green

# 1 122
# 1 123
Моля ви, ако някой е давал линк към 4ерния потник с нашитите пайети и мъниста по гърба да ми каже, за да видя постовете му. Спешно ми трябва този потник, а не мога да го открия. На центовите цени беше 0.80 евро, а после беше 4.00 евро... Полу4их го и е страхотен, но съм си взела голям и сега искам да си пусна още един...  Tired Другото с което се разминавам са тези балеринки в сребристо http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3908682& … ue&ksource=-1 - идват ми големи номер 40, а по принцип тук нося 39-40... Ако някой ги има 39 и са му малки - нека ми пише. Ще ги пускам в продавалника....
Още един път ви моля за линк към потника  Praynig

# 1 124

Общи условия

Активация на акаунт