LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 68 941
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 1 200
# 1 201
# 1 202
Така и така съм на вълна есенни обувки, да взема да сложа в кошницата и едни за милото. Какво ще кажете за тези: http://laredoute.fr/vente-joggers-cuir-soft-grey.aspx?productid= … tegoryid=23469318 ? Дали си отговарят на номерата Soft Grey?  newsm78

Mirama, на мен ми изглеждат доста добри. Само цените ме стряскат.  Peace

# 1 203
# 1 204
Понеже така и не съм поръчвала от сайта, аз няма да успея да се оправя, та евентуално ще поръчам на приятелка, тя да ми пусне поръчката.
Обаче защо твърдите, че няма намаления вече?
Де факто намаления в сайта има непрекъснато. Но разпродажби има два пъти в годината - януари и юли месец. На разпродажби намаленията са най-големи, през останалото време максимумът мисля че е 65% и то на много малка част от нещата.

Mirama, засега не бих могла да кажа нищо за тези дрешки, защото са от новата колекция, ненамалени и не съм ги поръчала. Но имам доста неща от тази марка (част от тях са шити в България) и тя ми е любимата. Всичко е много качествено като материя, перфектно ушито, хубави кройки... абе изобщо, супер дрехи  Peace

# 1 205
Sun, тези обувки мъжките са много хубави. ))))

pepi7096, онзи ден дойде един костюм за майка ми на тази марка, много ми хареса. ))) Тези неща в момента са на сериозни цени, дано да ги понамалят малко. )

# 1 206
Момичета сигурно е обсъждано, но не успях да открия какъв е размера на детските чаршафи след като е посочено само 140 или 200 и на ето тези долния чаршаф защо е без размер и какъв е размера ако някой може да ми каже?
http://www.laredoute.fr/vente-parure-couette-papillons.aspx?prod … tegoryid=46243365

# 1 207
Долният чаршаф е с ластик и е за матрак с размер 90/190. Пликът можеш да избереш два размера - или 140/200, или 200/200, комплект е с калъфка за възглавница с размер 65/65. Всичко това беше коментирано съвсем скоро в тази тема.

# 1 208
Абе изобщо, какво включва комлекта, за който попитах по - нагоре?

# 1 209
Благодаря много! Не открих да е коментирано и за това попитах

# 1 210

......

Само се чудя дали да му поръчам неговия номер или +1.   Thinking

# 1 211
  • В Голямото село
Понеже така и не съм поръчвала от сайта, аз няма да успея да се оправя, та евентуално ще поръчам на приятелка, тя да ми пусне поръчката.
Обаче защо твърдите, че няма намаления вече?
Не намаления - тях си ги има през цялата година. Свърши разпродажбата, която беше от 26 юни до 2 август.

ей, докато се усетя, сте начаткали отговор... бре, бързаци, бре  Joy

# 1 212
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7669950& … ue&ksource=-1

тези някой да си ги е поръчвал, че им се кумя от доста време и отговарят ли си на момера?

# 1 213
Този път реших да снимам, че иначе доста линкове ще трябва да търся. Това са ми поръчките от 14.07 и 19.07, които дойдоха заедно. Дамските дрехи са 42/44 или 44, а мъжките 50. Ако имате въпроси питайте. Ето ги и моите реални снимки

# 1 214

......

Само се чудя дали да му поръчам неговия номер или +1.   Thinking

В описанието не пише да се поръчват +1, освен да пробваш с точният номер.

Общи условия

Активация на акаунт