МАЙските слънца все така щуреят и в морските вълни беснеят!

• 13 860
  • 259
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, мили мами! Hug
Вече незнам от кога не съм писала newsm78, но се надявам да не сте ни забравили. Много неща се случиха за това време. Имах си мъж за кратко, ходихме на море. После се изнесохме от апартамента в София Shocked . После пак си останах без мъж Tired След всичката тази лудница изпаднах в някаква дупка и ми беше крив целия свят, но сега съм по-добре и съм на линия. Маги е добре, но много тъгува по-баща си. И на мен ми се къса сърцето, като заплаче за него Cry . Друго важно не се сещам за сега. Не съм изчела всичко и затова не пиша по темите, но обещавам да поправя тази моя грешка.
Надявам се всички деца и родители да са добре и да са здравички. Praynig Hug
Честити рожден ден  Ели! Желая ти много здраве и любов!   bouquet Heart Eyes Hug
Ето и малко снимки  и от нас
а с такава рана си тръгнахме (падна тачно преди да се качим в колата)

# 166

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИ!!!
ЖЕЛАЯ ТИ ДА ТИ СЕ СЛУЧВАТ САМО ХУБАВИ НЕЩА И ЕДНА ПРЕКРАСНА ДЕВОЙКА СКОРО!!!

Последна редакция: ср, 13 авг 2008, 18:15 от *ШУШИ*

# 167
Честит рожден ден,Ели!   bouquet  bouquet Пожелавам ти най-хубавата бебка,най-послушните батковци и обичащ те мъж  Peace

# 168
Благодаря ви за пожеланията. Дано наистина всичкод а е наред и в началото на септември да се роди нашето момиченце.

Лека нощ на всички.

# 169
  • София

morning Simple Smile)

# 170
Честито на рожденичката! Букет от целувки, посипани с обич и добри пожелания!
Страйпър, и свекърва ми има рожден ден днес  Wink

Ние сме екстра. Аз започнах нова работа от април и бях доста заета, пък сега в офиса цари морско-отпускарско-отпуснато разложение. Нашто море мина, изкопахме 5-6 кубика пясък, специализирах се в правенето на кюфтета и други изделия от пясък, яздихме кончета... Ани ме запали и сега ходя на езда, в един клуб в Княжево и яздим по витошки пътеки... с времето установявам, че никът ми е не е случайно избран  Mr. Green

# 171
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЛИЛИ!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И МНОГО,МНОГО ЛЮБОВ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА НАШИТЕ ПРЕКРАСНИ ИМЕННИЧКИ!МОМИЧЕТА,ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА СИ НОСИТЕ ИМЕТО СЪС ЗДРАВЕ И ГОРДОСТ!

# 172
  • Плевен
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАЙКИ! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИТЕ НИ ИМЕННИЦИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН RIEN! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА , ВСЕ ТАКА УСТОЙЧИВА И ДУХОВИТА!

# 173
Честит Рожден Ден, Риен!
Желая ти много здраве,много усмивки,много щастие в семейството!
Весел празник!

Честито на Всички Именници !
Бъдете Здрави !

# 174
  • София
честит имен ден и от мен  и черпя за моето момиченце    bouquet

# 175
Честит празник на всички именички и на Риен рождения ден - бъдете здрави, щастливи и много обичани!
Решила съм че и моята Мариса има имен ден днес защото името й е производно от Мария а и има четири букви все пак та и от мен почерпка или хайде поради характера на часа закусчица, че Ванчето е сложила бонбонки и пийване

# 176
Честит празник момичета!
Честито на всичките ни именици! Някои индиански племена дават името на потомците си едва, когато проличи характерът им. Името е пожелание, но и отговорност. Пожелавам Ви да осъществите най-доброто от посланието на името си!
Честито и на духовитата ни рожденичка Риен! Желая ти здраве и късмет!

Днес е празник на Варна, но уви аз работя в НЕварненска фирма и ... не почивам  Rolling Eyes
Желая ви приятен ден!   bouquet

# 177
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РИЕН! МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС! САМО СВЕТЛИНА В ЖИВОТА ИМ!!!
ЧЕСТИТО И НА ВАРНЕНЦИ!

Пастичка, моята фирма е Варненска, но пък имаме офиси и в др градове, а собственика пък е с турски произход, та.... познай въобще кога празнуваме - точно никога  Rolling Eyes Ама както и да е...
Днес свеки и племенницата на мъж ми са именички, и ще ходим на разходка дружно - две снахи с децата и свекърва им - да видим кво ще излезе  Mr. Green

# 178
Vif, поне Рамазан, байрам и т.н. ще трябва да ви пуска по-рано.  Wink За едно варненско предприятие "ХАЙАТ" , но с турски собственици, зная че на всички техни празници предприятието почива, а също така имат лятно работно време от 6:00, до 14:00. - Много готино.... после плажжжжжжж.  Simple Smile Ама не всички мислят за служителите си.  Rolling Eyes
Приятно мероприятие, и после да кажеш как е минало  Laughing Laughing

# 179
Честит имен ден на всички празнуващи. Честит рожден ден на Риен и на Ели на патерица. Пожеланията ми са за много здраве, щастие и усмивки. Бъдете винаги обичани и обичащи.
Честит празник на варненки
Да се похваля че станах стринка за втори път. Етърва ми роди момченце - Димитър на 11.08 и вече са си вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт