МАЙските слънца все така щуреят и в морските вълни беснеят!

• 13 815
  • 259
  •   1
Отговори
# 45
Хм,като чета виждам,че и аз съм занемарила заниманията...Но се чудя кое е най-добре за нейната възраст...Някой хора ме съветват да я оставя да си лудува,че има време да се научи на всичко,да не я пришпорвам...Ама ми се вижда неестествено сякаш всеки ден да виси в градинките и да се рие  с пясък...
Висока е точно 90см.

# 46
Ани,не мога да се въздържа,та пак ще пиша,но това е новия облик на кварталната градинка-и не само аз,ами и всички мами са направо шашнати,че я направиха толкова хубава.....сега остана да разкарат и лелята с батута и акумулаторните колички8естествено с/у заплащане се ползват/ дето гледа лошо нередовните си клиенти...и всичко ще е ок.А,ти кажи от кой сайт за книжки са най-коректни с доставките,че аз досега книги не съм поръчвала,а  възнамерявам?
Иве,според мен е най-добре да се съобразяваш с темповете на развитие и интересите на детето-аз нали все съм много компетентна,`ма да си кажа Embarassed-дете с дете няма еднакво,пък макар и от едни и същи родители и в една съща среда да растат-ей ги на моите диванета-нищо общо нямат като интереси и възраст на която да ги проявят.
Ирка,одеве по новините една астроложка обясняваше за датата 08/08/08г,и каза,че ако му е писано на детето да се роди-ок,ама не е хубаво да се предизвиква раждане баш тогава......а Иво е висок,строен и много красив/айде пак минути за реклама/....и много му налитат гаджетата още от сега Wink

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 15:06 от Анонимен

# 47
Ааааа Ирка ще се портиме така ли LaughingАз все съм си така-чета редовно,но се разписвам не чак толкова защото искам толкова неща да кажа а като почна да пиша и ми омръзва и така приключвам набързо.Но с кеф се забавлявам с вашите постове.А я кажи ти къде живееш,че нещо съм пропуснала-мислех че си пловдивчанка newsm78

А то да имаше нещо хубаво да го споделя,ама като са ни завъртяли едни гадости-сега последното е че конюктивита който го пипна преди месец и нещо в яслата рецидивира и стана хроничен.По този повод Любо стана продавач на обувки Winkпомага на баба си до обяд и към 13.00 отивам да го прибирам да спи.

За рисуването и аз разрешавам с всичко освен с водни боички,защото все си мисля че след това ще трябва да правим основен ремонт.Добре поне че не изявява желание да рисува по стените.Най-голям кеф си остава рисуването с тебешири-навън естествено Laughing

Люба много ви са хубави новите придобивки и евала на този който се е сетил да сложи пясък PeaceСнощи пред очите ми падна едно детенце от спираловидна пързалка от най-високото по гръб върху асфалта и такъв грозен тъп звук се чу от главата му,че се моля всичко да е наред с него.За капак майката беше и с малко бебе и в паниката си жената го грабна под мишница и с другата ръка буташе количката и хукна на някъде.Гадна история дано е с добър край PraynigТа мисълта ми беше,че е крайно време да почнат да засаждат трева или да слагат пясък под катерушки и пързалки,защото инциденти винаги ще има.

Отивам да спя че от среднощното ми будуване клепачите ми се затварят

# 48
ЛЮБА, само два пъти съм поръчвала от този сайт и то на случаен принцип. Досега купувах от най-добре заредената книжарница, но като изчерпихме всичко подходящо за възрастта му, реших да пазаря онлайн. Първия път малко ми забавиха поръчката, но това е, защото искали да намерят всички книги които съм поръчала. Тук ме устройва , защото посочвам и домашен и служебен адрес и ми се обаждат да ме питат къде съм в момента. В друг сайт също пробвах , но там искат да преведа пари предварително, а не ми се занимава с това.

# 49
  • Русе
   Ани, книжките изглеждат страхотно, особено онези американските! Даже се замислих дали да не си поръчам за мен със Хари Потър, ама като знам, че у нас ще ми се смеят...На нашия Кауфланд има един-два вида - предимно с принцесите на Барби, показвала съм ги на Дарито, но тя не прояви интерес. У нас имаме едни лепенки със животни - котета, тях съм й ги лепила из стаята - по леглото, по вратите, но най-голямото й забавление беше да отиде и да ги скъса, та засега съм ги прибрала. Тях сме ги взели от немските списания на мама - Bild der Frau - винаги за празниците слагат тематични лепенки - за св. Валентин, за 8ми март, за Коледа и разни други с цветя през лятото.
   За рисуването - използваме магнитна дъска, че лесно се пише и трие. Там играта ни е Дари да ми каже какво да й рисувам(обикновено едно и също нещо по 100тина пъти), тя го трие и така пак отначало Tired Когато успее да се снабди с лист и химикал винаги рисува около листа, а най-добре драска по себе си, евентуално по мен.
   Люба, честита ви площадка!!! Тази до нас е крайно окаяна, има няколко катерушки, които не бяха в кондиция още по моето време и комплект майки, които пушат край децата #2gunfire Отдавна ги избягваме.
   Ирка, ами то не останало! Стискам палци да мине леко, пък когато реши госпожичката! Hug
   За статистиката - Дарито е 89 см, почти 11 кг Simple Smile

# 50
A! Kak така е нямало парти снощи!?

Гледам че се мерите нещо, та вчера го измерих на ръстомерчето у нас. 92см е. Изтърваме безплатната промоция на аква парковете  Sad

И спането обсъждате- до 2г си заспиваше сам, след като го сложа в креватчето. И вечер и на обед. Но откакто започнах работа, го научих да заспиваме заедно. Много се затъжвам през деня за него и вечер ми е хубаво да си го гушкам. Отучих го от хубав навик по никое време, но ще му мислим по нататък. Може пък и сам да ме отсвири.
Лелите от яслата вчера ми благодариха, за книжките които Ивко беше занесъл. Осигурили са си спокойствие и забавление за децата. Всички деца лепили и разлепяли, а Ивко им обяснявал кое къде трябва да се сложи.  Laughing

П.П. А площадката пред блока на Люба я сънувах!  Wink

# 51
  • София
 от село панчарево добро утро  Mr. Green:

птички пеят, свеж въздух  Flutter и е петък  newsm44  Joy

лек от мен и приятен и дълъг уикенд Hug

# 52
Благодаря за кафенцето и закуската Ванилка Hug
Дано Ирка днес има добри вести и да ощастливи Петър със дататата 08.08.08.
Като чета за вашите свекърви и направо Shocked. Значи трябва да съм благодарна за моята.
За творческите занимания на детето мога да кажа, че му давам да "рисува" с моливи, фулмастри, пастели и водни бои. Последните му харесват най-много и имаме сравнително малко поражения с тях. Аз най-се страхувам от фулмастрите, дивана в кухнята е най-пострадал. Неможах с нищо да го изчистя-парочистачка, четка и прах за пране, само го зацапах още повече. Но така е. Като порасне още малко ще си купим нови мебели и готово Mr. Green Друго което правим е човечета от ролки тоалетна хартия с цветни блокчета. Много харесва да правим и фигурки с пластелин. А за книжките със стикери аз ги режа и му давам той да ги лепи и оцветява. Става страшна мацаница. Laughing Вече магнитната дъска не му е интересна и съм я прибрала за след време.

# 53
Малеее голяма калпазанка съм-почти нищо не правя такова с Жули  Embarassed трябва на есен да се стегна,сега само хайманосваме..

Ирка-не се ослушвай ако искаш да не изтървеш датата,завърти едно телефонче и да те пращам да раждаш  Grinning Hug

# 54
Малеее голяма калпазанка съм-почти нищо не правя такова с Жули  Embarassed
Не си единствена....

# 55
  • София
rush, а фирма за дивана защо не викнеш? Thinking

миа драска по листа и по пода от време на време Laughing

чете книжки с голям кеф също  Party

ирка, звънни на мимоза бре жена, историческо стана  Laughing Mr. Green

# 56
Добро утро!

Хайде да взема да се разпиша докато тайфунчето спи.
Труд и творчество в нашия дом НЕ кипи. Направо се изумявам като чета как децата ви стоят на едно място и се занимават с нещо - рисуване, пластелини, лепенки, човечета от ролки....
Единственото нещо, което представлява интерес за моя син са превозните средства - автобуси, коли, камиони, трамваи, тролеи, влакове... Другата му мания са фонтаните, луната, звездите, планетите.
Снощи излязохме целокупно на вечерна разходка и луната беше изгряла. Ники щастлив я показва на татко си, че не я беше виждал от доста време и баща му казва: "Да, ето, изгряла е луната. Гледай я сега докато я има, че после чак след 1 месец пак ще можеш да я видиш. Ще се съобразяваме с цикъла на майка ти! Той съвпада с този на луната."
Сега ще чакам влючване от страна на детето да обяснява на хората за цикъла ми, но това е друга тема!!!!
Та, отплеснах се аз за труда и творчеството... през зимата снаха ми му прати печати с животни, дървета, цветя и от време на време ме кара аз да печатя и оцветявам, пък той си вози рейса около мен!

Събуди си диването и ме изкомандва да му чета книжката за влакчето... та ви оставям със здраве, желая ви весел и усмихнат петъчен ден!

# 57
Привет, мами!
Както е тръгнало и тая тема (вече трета поред  Blush), ще пропусна, ама от известно време хич не ми се пише (чета с половин око-най вече дали има новини от Ирка -мила, пожелавам ти като моето раждане, дето не разбрах за какво иде реч, през цялото време лаф с доктора, само накрая се стреснах, като каза,че вече ще раждам, пък аз мислех,че има още време  Laughing, да живеят епидуралките! Wink ), абе сдухала съм се много...
За 'заниманията'-ами и аз нищо не правя, наблягаме на разходките, но пък не се претеснявам-магаренцето си е бая умничко (айде да се похваля, щот циганката умряла  Blush) и има време за интелектуални занимания  Mr. Green
Бърбори много и непрекъснато, как не се уморява не знам Crazy
Вчера бяхме на консултация-12 кг и 90 см, та като прочетох мерките на наборчетата се поуспокоих (все си мисля, че е дребен... Rolling Eyes)
Аз съм втора седмица в отпуска, бяхме 10-ина дни във Велинград, но от понеделник съм пак 'на фронта'  ooooh!
Хубав ден и от мен  Hug

# 58
Ани благодаря - поръчах си да видиме резултата какъв ще е, но си мисля че винаги мога да ги прибера и да ги извадя зимата когато няма да излизаме и няма с какво да се занимава, ще питам и в яслата дали им дават да рисуват и ще купя от има едни на опаковката пише супер миещи се фулмастри пък да видим.
Ох ние утре отиваме да си я прибираме вече нямам търпение - две седмици не съм я виждала но по думите на майка си яде и играе и е много послушна, не си и търси даже вече шишето  Joy което аз нарочно оставих на морето.  Embarassed
Е това е от мене приятен уикенд на всички!!!

# 59
  • Варна
Добро утро   bouquet
Ванилка, чудесна закусчица  Flutter

Аз си приключих успешно ревизията  Mr. Green Всичко излезе слава богу..... но ще има потупвания по дупетата в счетоводната кантора, че водят всичко на куп....
Пръстчето ми поотмина, и сега е ред да си оправя и къщата, че да има какво да разхвърля и цапа като се върне Макси  Mr. Green

Убихте ме с тези свекърви, ама не ви е скучно де  Mr. Green Моята се ядва, уважавам си я жената, прави каквото може за нас.... е има и неща дето ме ядосват, ама ако съм яхнала метлата казвам на Тони, а той какъвто е директен отива и веднага й прави забележка, та чак ми става неудобно после  Blush ама майка му го слуша де и повече не повтаря  Mr. Green

За тези занимания - ох защо не ми остава време  Tired но той Макси все иска аз да правя нещото, той да гледа  newsm78 така има ли смисъл..... накрая аз ще си се занимавам, той ще си играе с някоя кола  Joy

А Ирка да се разписва през час, че да не я мислим  Naughty  Hug
Страйпърчето и тя, че и нея я мислим вече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт