МАЙските слънца все така щуреят и в морските вълни беснеят!

• 13 817
  • 259
  •   1
Отговори
# 195
Ехе верно е пълно мъртвило тук всички ли почивате и копунясвате - браво на вас ама хайде за работещите поне едно кафе да сложа

толкова малко сте изписали че ми остана от чая, недейте така тука работещите си уплътняваме работното време с форума  Embarassed
Чудни снимки Люба разгледах ги с удоволствие и ми ставаше смешничко на описанията ти на случващото се извън кадрите имаш талант за писане, а за фигурата ти просто си трепач в минито.
Ето една снимка и от нас приятна седмица на всички ви.

# 196
  • Велико Търново
А,добро утро и от мен!Гале,мерси за кафето GrinningЧемшира излезе с дъщеря си,а пък аз уж ще чистя,че и на работа трябва да ходя,ама пусти форум ooooh!
Ние бяхме  за два дена на Трявна с Люси и семейство и прекарахме задоволително добре.Успяхме да си кажем и едно здравей с Дени.Снимки ще кача по-късно.
Само да кажа,че Тери е невероятно послушно и разбрано дете.Божидара от въздуха ли,от вече избилите и последни 4 кътника,от нещо друго ли беше като полудЕла-хората жива ме оплакаха Mr. GreenГеорги заяви,че следващата почивка ще е като стане първи клас,но аз парирах,че ще е като се задоми-мъжо и да я води където иска,аз бях до тук Stop
Люба,снимките са ви чудесни HugА,младежите са супер чаровни!
За работата-поработвам,ама знам защо Naughty
Хубав ден на всички!

# 197
  • Пловдив
Ние се завърнахмееееееее  Mr. Green

Ето снимките - отдолу са описани http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274916&pid=6995576

Беше много, много хубаво, времето прекрасно, хотела невероятен и настроение не липсваше.
Само комарите ни дойдоха в повече, но не можеше без кусури...
Видяхме се с FY и семейство (срам, ама не успях да снимам тогава  Embarassed), големи свежари са, жалко, че беше за кратко срещата ни

Змейко, как така почивката с две деца не е почивка. Ти уби всичко детско в мен. Следващата седмица мислим да отскочим с братовчедка ми до Слънчев бряг сами с децата. То аз отсега се чудя как ще се оправя, но тя е оптимист че всичко ще е наред.  Sunglasses

Ани, ще чакам да дадеш отзиви, но определено на планината не съм си починала никак.
Виж на морето беше друго нещо - като беше сама Кали нямаше толкова много истерии (да не кажа хич), таткото също много ми помага и си прекарахме страхотно  Peace
А за отразяването на чувствата - аз се пробвах да го прилагам, има някакъв ефект, обаче един друг метод има повече ефект - Като се ядоса и почне да вика за всичко НЕ, започвам да й задавам един след друг бързо всякакви въпросчета, свързани с нещото, за което казва не. От любопиство да чуе какво я питам намаля тона, заслушва се, докъм 5-6-ти въпрос още казва не,не,не, обаче малко след това казва ДА  Wink И се оказва, че кризата преминала  Mr. Green

Имар, много страшна случка сте изживели, изтръпнах като те четях  Cry Кураж от мен  Hug

Леле, Ирка, направо се втрещявам като те чета за свекито, ужас....
Сигурно ти е много трудно, вместо сега да си пазиш силите за бебето и безсънните нощи, трябва да се разправяш с някой, който уж трябва да ти помага  #Cussing out Тя кога си тръгва за БГ? Вече съм на линия в скайпа, пиши ми как сте с кърменето  Heart Eyes
За приспиването - все още приспиваме Кали като се гушнем - на третата минута е заспала - върти ми косата, целуваме се и заспива. Хубавото е, че и таткото, и бабата могат да ме отменят, повечето пъти няма претенции. Случи се на няколко пъти да си заспи сама в креватчето под предлога, че ще приспива куклата, но не я насилвам, когато не иска. Въобще аз съм привърженик на метода - когато детето е готово за даденото нещо  Peace и минаваме без рев.

А да ви кажа - на това море бяхме с колеги на мъжа ми и нещо стана въпрос за второ дете и моят благоверен като се изцепи - като се нанесем в апартамента (т.е. след 2-3 месеца)  Shocked Хм, аз веднага го контрирах, че други са ми плановете - мислех след около 1-2 годинки  Blush Много ме изненада, понеже допреди 2 г. не даваше и дума да се издума за второ  newsm78 Laughing

Лони, много готини снимки - в Несебър ли бяхте

Ива, моята свеки също ми погоди един път номера Калина да спи у тях изненадващо, а тогава все още кърмех да ядът ми беше троен  #Cussing out Без скандали и викове минахме, но вече не си позволява такова нещо...  Naughty Зад гърба ми само говори, че не й давам детето, едва ли не нямало кога да я виждат, обаче на мен нищо не смее да каже... устройва ме така  Mr. Green

Ауууууу, Танче, сега прочетох за песничката за тролея - направо с глас се кикотя  Joy
Мойта мома все още не е постигнала такива висоти в говоренето, но има голям напредък в последните няколко седмици  Peace

Риен, ние бяхме за без пари общо взето в този хотел в Сл. бряг (от на мъжо фирмата са собственици на 2 апартамента и ги дават на служители) Иначе в Сл. бряг не препоръчвам да се ходи с деца - много скъпо и ужасна лудница. Ядяхме предимно в Несебър и там на плаж, защото в Сл. бряг плажът е невероятно мръсен  Sick Sick Sick В Сл. бряг  шезлог и чадър са ПО 7 лв., а в Несебър са по 6 лв. всяко.

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 13:09 от змейковица

# 198
Люба, Змейко, много хубави снимки от почивката сте си направили, аи хотелите си личи че са на ниво. А и Люба ме изненада с тези цени! В Слънчев бряг цената на чадър или шезлонг е 7лв. Там все се оплакват че нямало туристи, а като излезеш на разходка е фраш!

А нашата почивка с братовчедка ми се провали. На нея и възникна ангажимент и сега чакам Дидо да се поосвободи и се надявам утре вечер или сряда сутрин да потегляме. Та ако има почиващи в района на Слънчев бряг да си вдигнат ръката,можем да си спретнем среща!

# 199
  • София
Георги заяви,че следващата почивка ще е като стане първи клас,но аз парирах,че ще е като се задоми-мъжо и да я води където иска,аз бях до тук Stop
Сисе,ако още ни давате момата ще си я водим с нас на почивка,защото и нашия е голям звяр,но забелязах,че когато е с момиченце е много кротък и се държи прилично.Та предлагам да си взимаме Божа от сега и да си свикват  на характерите,пък може и Божа да се укроти.

# 200
  • София
Георги заяви,че следващата почивка ще е като стане първи клас,но аз парирах,че ще е като се задоми-мъжо и да я води където иска,аз бях до тук Stop
Сисе,ако още ни давате момата ще си я водим с нас на почивка,защото и нашия е голям звяр,но забелязах,че когато е с момиченце е много кротък и се държи прилично.Та предлагам да си взимаме Божа от сега и да си свикват  на характерите,пък може и Божа да се укроти.

# 201
Ани,Уна/Милена/ са в момента там из района.....можеш да се обадиш и на Ники/Фи/.....аако Руми са все пак стигнали до Бургас за снощния концерт-може и тях да свариш/не разбрах ходиха ли,но гледам не се е мяркала насам/
Сисе,ако искаш да ти предложа почивка с моите диванета,тогава Божа ще ти се види агънце.....
Миленка,дано в Пловдив да се виидм...пък Змея хубаво е решил.........`дет се вика докато сте млади още Wink 
За лудницата аз вече писах,но тия дни си говорехме,че за догодина ще търсим някъде пусто място/щото там където ходим е страхотно,но само в комплекса не се стои/......а предвид и поведението на дечковците-ще се оглеждаме за самотно бунгало/по възможност огредено с поне три реда бодлива тел Mr. Green..Иначе Самуил така и не вдигна повече Т,та не опряхме до лекар,но сега пък аз съм се схванала и едвам се движа......явно съм прекалила с охлаждането в жегите....отделно,че ме мори зверско главоболие/което се оказа резултат от сериозно ошипяване на врата/.....та днес само се чудя къде да легна..А,снощи пак бях така и както съм полегнала бях приятно изненадана от Ивчо,който отиде в тяхната  стая и се върна оттам с на батко си чаршафа-да ме завие.......на мама грижовника......а,като стана въпрос за момиченца и държанието в тяхна компания,да Ви разкажа ние как се държим:седим си ние на плажа с Иво и гледаме водата........по-скоро аз гледам,той обмисля как да ме забаламоса и да се втурне навътре/нищо,че вече беше гъбясал от киснене/....и пристига една невероятно сладка госпожица-с розов бански с къдрички,едни очи-сини,едни коси-руси и къдрави......абе разкош......като я видиш и ти идва да я награбиш и да я нацелуваш.......та идва тя,усмихва се на Иво-то,изчурулика му нещо и му подава ръчичка......а наш`то диване вместо да се държи на висота,я награби грубо/както прави с батко си/ и я..........наплю Mr. Green......а да не Ви кажа на мен къде ми идеше да потъна Embarassed.......и после му дръпнах една реч,че трябва да е по-мил,по-внимателен.......ама кой ли те слуша/пък и баща му,както винаги се обади,че то нямало нужда много да им се престарава на момите-да се напъвали те/

# 202
  • София
Ани,Уна/Милена/ са в момента там из района.....можеш да се обадиш и на Ники/Фи/.....аако Руми са все пак стигнали до Бургас за снощния концерт-може и тях да свариш/не разбрах ходиха ли,но гледам не се е мяркала насам/

Дзак! Тука съм от вчера, Обзаведена с гадене и нон-стоп повръщане - спомен от морето  Sick както и Борис, дано само Косьо го подмине  Praynig
Иначе, Люба, класирахме се на Систърс /наш'та основна цел/ и беше жестоко!!!
Момичета, после пак, че  Sick

# 203
Здравейте на всички Simple Smile
Идвам,за да кажа ,че сме живи и здрави,но нямам никакво време да пиша Mr. Green
Опитвам се да ви попрочитам,но още не съм наваксала от почивката,и снимки не съм успяла да кача....
Видяхме се само с Ники и семейство(дори със страшно услужливият и брат Simple Smile),но после ни хвана мързела и вече не мръднахме от св.Влас Simple Smile
Целувки на всички Heart Eyes

# 204
  • София
rumi, с вирус ли сте пфуууу че гадно...

змейко,прелестни снимки!!! Heart Eyes Heart Eyes

имаще и още , но..... Confused не помня, типично по понеделнишки Crazy

# 205
  • Варна
Руми, бьрзо да се оправяте  Hug

Като четох случая с песничката на Николчо за тролея, ние днеска пьк се включихме с друг бисер. Разглеждаме маратонките в Адидас-а в Мол-а и мьжо: Оооо фак.. много са яки... И Макси в следващия момент почва да крещи с все глас "Ооооооооо фак, ооооооооооо фак"  Embarassed потънах просто.. и не можах да измисля думичка за превод пред у4удените физиономии на вси4ки  Embarassed Ама тати му за извинение взе, 4е му купи нови маратонки от там  Mr. Green

Иначе за пртокола - аз и мъж сме в отпуска за една седмица  Flutter Но май ще стоим у дома и ще бягаме по разни отлагани все ангажименти... Така че, само ще си мечтая за почивчици, като на Люба и Миленка  Crazy и страхотните им снимки  Heart Eyes

# 206
Оо, Любе, мерси.Цените звучат доста свежо.Но започнах да се замислям как ще се придвижим от летището до въпросното апартаментче. От летище Бургас до Равда ще ми излезе без пари такси  Laughing Брат ми като велик плановик  миналата година ми вика - що не вземете кола под наем , само 40 евро на ден.АМи лека сметка 10 дена 400 евро. По-добре в хотел ол инклузив. Оф, тия хора парите за нищо ги нямат.
А в апартамента има ли климатик? Пералня каза, че има , ама климатика е важен. Пък знам, че българина е спестовен, все си го спестява  Laughing

# 207
Добър вечер от мен. Днес купих последните неща за болницата. Поне това, за което се сещам. Сега си пера сака и халата и утре ще го подготвя. Малко ме е страх, макар, че знам че всичко ще е наред.
Мисля да не избързвам и да отида на преглед чак след 26-ти. За да не се роди през август, а в началото на септември.

Руми, дано бързо да победите вируса. Много неприятно, че сте се разболяли след морето. Миналата седмица Димитров ми даде документите за болницата и каза - ако има проблеми ми се обаждай. Иначе се обади като родиш. А аз си мислех, че в деветия месец ще ходя всяка седмица. Но така и за мен е по-добре.

Риен, може да провериш дали предлагат трансфер от летището до хотела/комплекса и обратно или колко ще струва таксито в 2-те посоки.

Уф. Как искам на почивка. Но вече няма никакъв шанс. Догодина ще наваксвам.

# 208
  • Велико Търново
Велиске,Честит Рожден Ден!

Много мъже,
кротко дете,
обич по две,
смях от сърце!

# 209
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕЛИ! ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ДА СИ ЗДРАВА, МНОГО ОБИЧАНА И ГЛЕЗЕНА , И НЕКА ДВАМАТА ТИ ЛЮБИМИ МЪЖЕ ДА ТИ ОСИГУРЯВАТ МНООООООГО СПОКОЙСТВИЕ И ПРИЯТНИ МИГОВЕ!

Общи условия

Активация на акаунт