МАЙските слънца все така щуреят и в морските вълни беснеят!

• 13 805
  • 259
  •   1
Отговори
# 210
Както винаги Сиска може да те разтопи от кеф и то с какви пожелания..... Mr. Green
Черпя от сега,че утре може и да нямам време Simple Smile

А специално за почитателките на бирата-да избират
Обичам ви всички Heart Eyes

И Люси и Люси Simple Smile

# 211
Честит рожден ден и от мен Simple Smile
Пожелавам ти здраве, щастие, много успехи и още едно малко сладко детенце, когато сте готови.

# 212
Да се наредя и аз с букетче и пожелания за Велиска:Вели,да си жива и здарва,много да те обичат и глезят мъжете ти и дано /като си му дойде времето/ да си подариш и една щерка,че да сте наравно!
Риен,климатик има,ама транспорт със сигурност не осигуряват,....а,честно казано ние доста обикаляхме и не си представям почивка/там/ без кола/,както и въпроса с храната/т.е. липсата и-не предлагат/,..за ол инклузив-а в бг вариант съм чела доста недобри неща,та незнам какво да те посъветвам/в смисъл,че за тия пари дето ги искат насреща почти нищо не предлагат/.........освен да се ориентирате към някой от морските ни градове дето има и летище и всичко е наблизо/пък и готини форумки имами в Бургас и Варна/
Аз днес така и не се разгънах като хората.......което не ми попречи да дам на душата........ Embarassed,но с роднини като моите,друго не ми остава.........пак ме вкараха в латино сериал и то директно в 1649-ти епизод,та ходи се оправяй с вече объркана/до хомогенност/ каша..... ooooh!
Та по тоя повод сега сматам да се възползвам от рафтчето на Велиска и утре да спя до късно/белким ме оставят/...та от мен :"Наздраве" и лека......... Heart Eyes Hug  bouquet

П.С.А,да не пропусна:Велиска и Люси -ние не сме забравили,че не сте пуснали снимки....пък и Сиска нещо се скатава още за колегите/пък аз може да съм стара,ама още помня...поне това,де/

# 213

Ехо ставайте сънливкиииии!
Като прочетох името Дени - хайде мадам разпиши се как сте, вие дълго ергенувате и нямаш време за нас май. Naughty
Руми дано се оправиш бързо и на Косьо да се размине вирусчето.
Дари също да сваля температурата, че се измъчихте всички това лято.   bouquet
Приятна почивка на всички летуващи!
Добре дошли на завърналите се - страхотни снимки изгледах всичко!
Кате и ти ли почиваш?
честит празник на патерица Велиске - много щастие и любов!!!

# 214
  • Варна
ВЕЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
[/size]
Много здраве, късмет, щастие, усмивки и двама обичащи те мъже!!!!

# 215
  • София
Велиска, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК С НАЙ-ХУБАВИ ПОЖЕЛАНИЯ:

# 216
  • София
Вели, честит рожден ден! Много здраве и щастие. Много осъществени мечти!
Целувки на теб и сладкият Алекс!
Мони често се сеща за него.  bouquet

# 217
  • Велико Търново
Сисе,ако още ни давате момата ще си я водим с нас на почивка,защото и нашия е голям звяр,но забелязах,че когато е с момиченце е много кротък и се държи прилично.Та предлагам да си взимаме Божа от сега и да си свикват  на характерите,пък може и Божа да се укроти.

Иве,тя върви в комплект с баща си Mr. GreenАз,от уговорки не се отмятам,така,че се считай за уредена с характерна снаха Heart Eyes

# 218
  • Пловдив
Вели, честит празник и от мен!!!
Бъди винаги щастлива, усмихната и обичана
  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet

# 219
Вели, честит рожден ден! От здраве и послушно дете да не се отървеш! Много късмет, щастие и любов ти желая!

# 220
  • София
честит рожден ден,Велиска!!!
Желая ти много любов,още повече здраве и всичките ти най-съкровени желания да се сбъднат

специални поздрави на скъпите ни бременелки  bouquetбъдете здрави и щастливи и ....още малко

ние се прибрахме от село,от вили,от завършителни работи по сватбата(празненство в Благоевград) и сме щастливи най-вече,че....всичко свърши;това кумуване ни умори,но беше страхотно преживяване
ще пусна скоро и тия снимки,че нещо нямам време
нали и ние сме ясленчета от 2 септември и сега тръпна с мойто"самостоятелно " дете
отивам да попочета
  love001

# 221
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕЛИСКА!!!

ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКО, КОЕТО СИ РЕШИЛА ДА ИДВА БЪРЗО И С ЛЕКОТА!!!

# 222
Ехо, здравейте Simple Smile

Велиска, Честит Рожден Ден! Да си жива, здрава, много щастлива!   bouquet  bouquet

Честито и на всички мацки, които пропуснах миналите дни.  Heart Eyes  bouquet

Специални поздрави за Ирка и за втората й дъщеричка! Много здраве, хубави моменти и да знаеш, че ти се възхищавам за високия дух и бързото "влизане в час". Целувки и на Миа и на Елла и на теб и сори за закъснението.

Аз чета редовно, но не се включвам, защото, както знаете Мартин е в Трявна. Не съм му броила зъбите, не съм го теглила и мерила по ширина и дължина и не мога да дам актуална информация. Ходим да го видим през седмица и през едно такова ходене изненадващо засякохме (или бяхме засечени от Wink) Сиска и Люси с двете моми. Децата почти хич не си обърнаха внимание, ама бяха на сладкарница и имаха други занимания.

Довечера ще ходя в яслата да ги пазаря да го приемат в края на септември.

Ето и един колаж да не ми забравите детето:

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 15:43 от Д е н и

# 223
  • София
Велиса, Ч.Р.Д! Нека се сбъднат една по една всичките ти мечти!

# 224
Честит рожден ден, Вели! Да си здрава, често усмихната, още по-често щастлива и много, много обичана!

Целувки от нашето семейство.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт