МАЙските слънца все така щуреят и в морските вълни беснеят!

• 13 805
  • 259
  •   1
Отговори
# 225
Честит Рожден Ден Велиска! Да си жива здрава!
 Дени, много е хубав колажа, а и героя в него Heart Eyes
 Калинка и Змейковица са много сладки по морето!
 Ние се завърнахме от нашата почивка, ето снимки и от нас, досега ги качвах, но са излезли от зад напред newsm78 :
http://deyanivanov.net/gallery2/main.php?g2_itemId=2020
 Венага ме хванаха на работа и 7 дни без почивка бачках, поизморих се малко и на всичкото отгоре се схванах ужасно, връта и едната ръка мноо болят ooooh! Иначе си изкарахме много хубаво в Калифорния, заредихме се с много впечатления, Йони също е много доволна, а и ние останахме доволни от нея. Общо взето слушаше и много се впечатляваше от рибките в See World  и животните в Зоологическата. Но това се вижда и по снимките, така че разгледайте  Party

# 226
  • София
Добро утро!

Смайли, страхотни снимки, личи си, че сте си изкарали чудно Simple Smile

# 227
Здравейте мами и дечурлига Simple Smile
Благодаря на всички ви за милите пожелания и нека добрит ви намерения се върнат и при вас Heart Eyes
Аз изкарах един спокоен рожден ден,като изключим че се посърдих на Алекс ,който само твърдеше,че "мама няма рожден ден" и едва си изпросих от него една честитка Grinning
Сега се гледа за няколко дни с баба си,а аз поработвам в един магазин,но май вече му омръзна тази компания и започна да си показва магариите Twisted Evil
Аз се отчитам със снимки от морето-рапорт даден-рапорт приет Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=275496#copyAddress

# 228
  • Русе
   С малко закъснение, но с най-топли чувства - Честит Рожден Ден, Велиска! Много здраве и семейно щастие!!!  bouquet
   Ние сме добре, Дарито вече е във форма, палува неудържимо, гледат я майка и татко. Може би ще остане с тях и другата седмица, че да се закрепи малко, много болести изкара само за два месеца и много ме е страх от ново разболяване...
   Мами, чудни снимки сте качили! На Змейкови, Смайли, Велиска, Люба... Ех, хубаво си е на морето! По този повод да кажа на Риен, че нашето семейство сме много доволни от ол инклузив почивката на Албена. Всичко беше страхотно, хотела, храната, плажа, морето. Според мен това е най-добрия вариант за семейство с малко дете, само пари да има Wink Най-вече съм доволна от разнообразието на храната, че с нашата капризна мома не знам как щяхме да се храним по заведенията! В самия курорт има безплатни автобуси до плажа, абсолютно стриктно си спазваха графика, всичко беше много добре организирано и подредено.
   Руми, оправяйте се бързо с татито, стискам палци на теб и Страйпър последните седмици да са спокойни и да нямате никакви тревоги! Hug
   Аз нещо не съм доволна от работата за сега... Ама не ми се разпаравя, че пак ще се ядосам.
   Вчера се видяхме с братовчед ми, който си дойде от Испания с жената и детето - момченце на 3 годинки. Двамата с Дарито така дивяха и крещяха, че кучето - те бяха и с куче - подлудя, почна да лае, страшна какафония и веселба стана! Mr. Green Разказаха ни как в Испания всичко е по-евтино и по-качествено от тука...
   Хайде, моето време пред компютъра изтече.
   Лека и прохладна нощ, че утре пак жеги се задават Crazy

# 229
Велиска,честит рожден ден!!!Бъди все така активна тук,щастлива мама на едно сега и на поне две скоро!

Мамчета,живи сме и само се отчитаме за секунда,защото тази нощ заспах в 4-до към 6 и сега едва си държа очите отворени.Миа е ужасна...реве,ама реве.Единственият начин да я поддържаш щастлива, е да я гушкаш.Иска да спи в ръцете на някой.И...познайте мама на кой свят е.Утре ще се опитам да се доотчета и да допрочета.Свеки още е тук,ама Петър има моето мнение по всички въпроси и съм го оставяла да се оправя с нея.Утре имаме годишнина от сватбата и той иска да излизаме някъде-къде бе,аз ще заспя на масата 100%.Диването му с диване,какво ще го правим такова претенциозно ooooh!Но пък е много сладичка,само да я гушкаш!И кърменето върви много добре,пу-пу,ама ПУ.Най-упорито ставам нощем по 100 пъти и това е.Забелязах,че обикновено огладнява на 2-3 часа и ако реве преди това,е за друго.Но някой път иска и много по-често.Оф,все едно за първи път гледам дете. EmbarassedПоне коремът ми почти се прибра,задникът си стои,ама няма да сме нагли Mr. Green
И така,след като говорих само и изключително за себе си/понеже нищо не прочетох/ ви пожелавам лека нощ!
Ели,много си мисля за теб,защото знам,че малко ти остана! Hug

# 230
  • Varna
 С още по голямо засъснение честито на рождениците, имениците е най вече На Ирка и семейството и за за мъничката беборанка  bouquet, много много да ги радва- жива здрава и кротка.
 Не ми остава време да пиша, но винаги следя темичката, сега използвам че мъжете гледат футбол да се разпиша и да покажем момата-това ми е втория плаж за тази година  Embarassed  и то след 17,30часа утре почивам и дано времето не е много горещо, да се отчетам пак, А може да прескочим в петък до Балчик, след работа, при нас петък е един ужасен ден - много пристигащи и заминаващи и ведна вечерна разходка и рибка ще ми дойде добре.-         http://www.snimka.bg/album.php?album_id=263491&pid=7068845
 Сватя, стискам палци, вече да сте добре.

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 23:30 от Inochka

# 231
Миме, в Албена и кучетата ме познават и поздравяват. Баси почивката ще е  Laughing !Все пак кажи в кой хотел бяхте и за какви пари, може и на лични да не занимавам аудиторията с моите проблеми. Wink

# 232
Ирка   Hug Вярно, че малко остана, но се надявам малката да изчака до септември, че в момента в нас е лудница.
Може да ме обявят за най-лудата майка  Grinning Току що приключих с заплатите за юли и до 5-ти септември съм свободна Simple Smile И ако се окаже, че точно тогава ще съм в болница - не знам какво ще правя.
Днес счетоводителката ни, ми разказа за една нейна клиентка, която си била взела касовия апарат в болницата докато раждала...........................

Шефа ми е на почивка, а ние с колежката събирахме данни за заплатите. Но пък за 1 ден се откъснах от всички ежедневни грижи Simple Smile И се чувствам много добре.

Бетинка е толкова сладка в морето Simple Smile За такива моменти си заслужава да се живее. Да видиш как се радват децата ти.

Смайли, беше ми много интересно да разгледам снимките. Дано да имате възможност по-често да обикаляте такива интересни места.

Дано Дарито да не се разболява повече и да си изгради имунитет срещу ясленските вируси.
Аз май се отказвам да пускам Криси на ясла. Майка обеща да помага, а догодина ще го запиша направо в детска градина. Не виждам кой ще го води и взима от яслата сега.
Имам още малко време за да реша.

Лека нощ на всички.

# 233
  • Varna
rien, аз да ти предложа и нашия хотел- не сме -all inclusive  работим с вечеря и закуска, имаме си и удобства за децата, ако ще се почустваш по добре и 55 стаи с немци  Laughing

И кафето днес да сложа.

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 07:29 от Inochka

# 234
Ха предложи ми го де. Чакам на лични.

# 235
  • София
Ирка, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА! И диамантена сватба да празнувате!!!
и да се стягаш, да излизате, ще видиш, че добре ще ти се отрази!

аз пък как не съм запомнила, че на една дата сме се женили  Crazy Да почерпя и за нашата "кожена" сватба:

# 236
  • Велико Търново
Да взема и аз да се включа при бракувалите се на тази дата Mr. Green
В събота животи  здраве ще съм на почивка с Божа в хотела при Иночка,ако някой се намира наблизо и има желание за среща с мен и Божа да се обади.

# 237
Честита годишнина на Ира,Руми,Сиска и съпрузите им!
Желая им цветя,вино,романтика и любов с пълни шепи!
Радвайте децата си и създавайте нови! Wink

А на Сиска весела почивка и послушна Божа Heart Eyes.Аз искам да се видя с вас,но никой не ме пуска на Златните и си оставам само с искането Mr. Green

# 238
Eй,много народ се прежалил на тая дата,бе Thinking...дано като сте се женили да не е било толкова топло Wink,.................това в рамките на шегата,а сега сериозно-на всички Ви желая много да се обичате и уважавате,да се радвате на живи и здрави дечица и внуци/това за внуците в далечна перспектива/!

Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 15:38 от Анонимен

# 239
  • София
Siska, ЧЕСТИТО и на вас с най-хубави пожелания!

Общи условия

Активация на акаунт