МАЙските слънца все така щуреят и в морските вълни беснеят!

• 13 805
  • 259
  •   1
Отговори
# 240
Мили, дами, честита ви годишнина!
Да са здрави семействата ви, да е силна връзката помежду ви и да се обичате, обичате, обичате с цяло сърце!

# 241
Честита годишнина на Ирuа, Руми, Сиска и техните любими половинки!
Дъъъъъълги години още да се обичате!!!  Heart Eyes

Ние сме добре. Учителката ми на курса е бременна в 8-я месец и е много сладка...

# 242
 Ирка, чак сега разбирам, че бебка Миа се е родила, нещо съм пропуснала Embarassed, а спецялно се ровех назад да разбера нещо ooooh! Да ви е жива и здрава и да слушка като как си Mr. Green  Честита ви и годишнина, много да сте щастливи с дечицата си!!!
 И ние утре имаме годишнина, много сме явно, та честито на всички и щастлив брак! Утре ще работя, така че празнуването се отлага за по-късно. На всичкото отгоре и подарък нямам, но не мисля, че и той ще се занимава с купуване на подаръци, така че ще сме квит Blush
 Хайде, леко раждане на Страйпърчето! Дано оправиш сметките и спокойно да си посрещнеш щерката!

# 243
  • Варна
Мили дами, Сиска, Ирка, Руми, Петя - желая ви цялото семейно щастие на земята, любящи съпрузи и пълни къщи с усмихнати и послушни деца!!!!

Ние с мъжо само мързелуваме, и така и си мина седмицата.... нищо интересно не можахме да правим с това мотаене по доктори и сега пък пазейки единственото шевче на главата на мъжо  Whistling а той е като малко дете, сякаш са му отрязали главата  Joy голям глезльо  Mr. Green
Днеска поне едно басейнче трябва да отразим...
А Сиската утре ще я притесним  Peace Mr. Green

# 244
  • Русе
   Добър вечер!
   Ех, че пусто тука... Ама така е, петък вечер, лято... Grinning
   Честито на празнуващите мами и татковци, дълги години любов и разбирателство!
   Риен, бяхме в хотел Орхидея, 5 дневен пакет (5 нощувки), цена 95 лв на човек на ден. А теб защо и кучетата те познават там?

# 245
Честита годишнина на Руми, Ирка, Сиска и Петя и на тяхните съпрузи! Пожелавам ви много щастие, разбирателство и дечица! Обичайте се все по-силно и по-силно!

Благодаря за пожеланията за раждането Simple Smile  Весело изкарване на морето на Сиска и Божа!

# 246
Брей! Живи ли сте?!?!
Къде сте в тази жега? 
Сигурно сте се навряли под климатиците и не смеете да мръднете!  Mr. Green

Хайде, драснете по два реда....

# 247
Каква жега, какви климаици??? Close Тук вече вадя зимните якета, може и другата седмица сняг да завали Sad Нямам търпение да идва 19.09. тогава ние отиваме на море.

Иначе при нас нищо ново, освен че започнах да гледам едно детенце на 16 месеца и нямам почти никакво време. То детенцето кротко, но Килиан е ужасен. Не си дава играчките, пищи за всяко нещо и е много палав  Crazy. Днес имаме празник на кварталчето (не се казва точно така, но не знам точната дума) и ще има барбекю, а аз както всяка година ще им занеса шопска салата.

Честита годишнина на Ирка, Руми, Сиска и Петя! Още дълги години любов и семейно щастие ви желая!

Отивам да се стягам, че днес мъжа ми се е навил (забележете в събота) да ни води в Икеа -та.

Лек ден!

# 248
То май само аз си седя пред компютъра и не си подавам носа навън. Много е топло. Преди малко къпах Криси и го сложих да спи. Резултатите ни с гърнето са отчайващи. Нищо не прави в него. Даже преди малко постоя, постоя и накрая го изхвърли...
Вчера вечерта така се смях с мъжа ми. Тръгва да си ляга и се маже с крем за ръце. Като се обърнах, за да го погледна видях, че беше взел крема ми за наранени зърна, който си приготвих за болницата. Казах му, че не е за ръце, а той ми отговори - нали е за рани, е имам ранички от работата и реших да се намажа... Предложих му крема за подсичане за бебета. Може да е по-ефикасен  Joy

А имаме специален крем за рани, с който мажа децата... Мъже.

# 249
  • София
Голямо мъртвило тук, наистина... ooooh!
Я да видим дали ще размърдам темата малко...  Flutter

Момичета, в понеделник много скъп за мен човек имаше рожден ден (дядо ми Heart Eyes)... Като подарък за него (а и не само), съдбата ми поднесе огромна изненада и още по - огромна радост - Мили МАЙ -чета, БРЕМЕННА СЪМ!!!  Crazy
Не мога да го проумея още, толкова лесно стана този път... Много беше желано, но и адски изненадващо за нас...
Сега пред мен стоят хиляди неизвестни, толкова въпроси и страхове. Но над всички тях една огромна Радост! Сякаш никога не съм изпитвала подобно чувство.
Явно всеки път е така...

Утре заминаваме с бъдещия батко Mr. Green на море. Цял ден събирам багажи и се ужасявам от размера, който достигат...  Laughing
Засега се чувствам чудесно, нямам никакви неразположения, дано така и да продължи. Praynig
Довечера ще ви хвърля "последен" поглед и ще пусна новата тема, за да има къде да пишете, когато ме няма.

Целувам ви и отивам да въдворя ред в детската, където един бандит прави бойкот на обедното спане и ще строши кревата от скачане...  Mr. Green

# 250
Олче, честито! Да сте живи и здрави цялото семейство!

Наслаждавай се на почивката с бъдещия батко и щастливия татко и леко и безпроблемно бременеене ти желая!  Hug

Ели, моят син знаеш ли как ползва тоалетната седалка?!?!
Сутрин като стане и му сменям памперса и той ми казва, че иска да пишка в тоалетната. Хубаво. Слагам го аз да седне в тоалетната. Усмихва се той доволен и щастлив и казва: "пиш, пиш, пиш". И с това приключва изпишкването му, съответно без да се е изпишкал!

Кате, и аз чакам нашата почивка с нетърпение, че вече мозъка ми се изпече в тия жеги тука. Ние ще заминаваме на 14. 09

# 251
Олче, Честито!  Пожелавам ти една лека бременност и раждане!
Приятно изкарване на морето Simple Smile
Ще видиш как Вели ще се радва, че ще става батко. Пък и ще бъде твоя малък  помощник Simple Smile

# 252
  • Варна
ОЛЧЕ, ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕСТИТО!!!!
Лека, безпроблемна и спокойна бременност! А бъдещия батко да слуша и помага повече!!!

# 253

ЧЕСТИТА РАДОСТ, ОЛЧЕ!!! БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ ТИ ЖЕЛАЯ!!!

Днес бяхме в Борисовата градина с Марти и срещнахме Румя и Косьо с татито. Руми изглежда много добре и е много свежа... Косето пораснал и с характер - също като моето диване...

Приятна събота и неделя на всички!

# 254
  • София
Лелеее, Ол4еее! Страхотна новина! ЧЕСТИТО!!! Hug Hug Hug

Днес си побъбрихме с Шуши, даже и няколко снимки щракнах, но... във апарата нямало карта  Rolling Eyes та сега издирвам кабела да ги източа.

Общи условия

Активация на акаунт