Вродени сърдечни малформации - тема 3

• 43 007
  • 432
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе/ София
Зори кой ще ви прави операцията? Д-р Митев е в отпуска до края на септември и разбрах че пациентите му ги поема Д-р Лазаров.  Той също е невероятен хирург доколкото знам от другите майки, така че не се тревожи за нищо - при всички случаи Криси е в най-добрите ръце, който и от двамата да го оперира.
Всички стискаме палци!

# 16
Мами, как е минала операцията на детето на Зори, някой има ли инфо?
 Praynig Praynig Praynig

# 17
Здравейте!!!
Току що се чух със Зорница и бързам да ви кажа, че операцията на Криско е минала успешно. В момента е в реанимация и се стабилизира. Да се молим да минат безпроблемно критичните часове на адабтиране.  Praynig
КУРАЖ НА МИЛАТА ЗОРНИЦА!!!  Hug
МНОГО, МНОГО КЪСМЕТ НА МАЛКИЯ КРИСКО!!!  Praynig Praynig

# 18
 Hug за Зори, а за Криско много  много сили да се пребори и всичко лошо да остане зад гърба му .Милото детенце- той е герой! Вярвам в това.

# 19
Слава Богу.   Praynig
Зорница,  Hug

# 20
  • Русе/ София
Майчета, как успокоявате децата си на контролните прегледи в София?
В края на септември ни предстои поредния и от сега съм ужасена от реакцията на Дарина.

Когато беше по-малка помагаше залъгалката, но сега, почти на 1г. 6м., не мога да й обясня че не боли, изпада в истерия, плаче, крещи..... Поне такова беше положението на прегледа през Април. Д-р Анна Дашева каза, че не е виждала такова дете?! ooooh!
Тя реве и крещи от инат, което разбира се се отразява и на прегледа и на нервите на хората. На ЕКГ-то нищо не се получава докато не млъкне, а аз не мога да я успокоя. Играчките в кабинетите не помагат  Sad
Да не говорим на Ехото, където трябва да стои поне 10-тина минути спокойна.
Преди операцията (м. Февруари) д-р Димитров искаше да я види и се наложи да я упои с някакви капки в нослето.
Дайте идея, как се справяте?
Вашите дечица са в повечето случаи по-големи или по-малки от Дари, но може пък нещо от методите ви да помогне и при нас.  Praynig

Благодаря предварително  Simple Smile

# 21
И на нас ни предстои контролен преглед след малко повече от месец.
И аз бих се възползвала от съвета ви, защото девойката е на годинка и не се спира, иска само права да е, къса се да се дере ако я насилим за нещо, за биба не ще и да чуе..........не знам как ще мирне за 10 минути, както казва и Елида....
а неприятно ми звучи да я упояват с нещо.........

Мами, как е мама Зорница и детенце? Praynig

# 22
Зорница вече е при детето си в отделението. Криси е добре. Малко е неспокоен, но засега всичко върви като по мед и масло. Дай боже все така да е!!!  Praynig Praynig Praynig
И ние се дерем на тия пусти контролни прегледи. Не може хубаво да го видят докторите. Не зная как ще е занапред, при положение, че ни предстои още една операция. Съвет не мога да ви дам. То си е до детето. Има и по-спокойни дечица.

# 23
  • Варна
 СУПЕР! Дано и занапред да е наред всичко  Praynig

# 24
Радвам се за Криси .А на другите дечица на които им предстоят  прегледи и операция ще fingerscrossed.

# 25
Браво на Криси !Той е герой!
Прегръдки и кураж на мама Зорница.

Ние сме на контролен преглед на 30 .10 .2008
Аз също не мога да дам съвет, защото Хриси винаги е стояла кротко  на прегледите дори си мисля ,че е била доста търпелива като се има предвид,че през другото време не спира на едно място дори за секунда.Е ...дано и на този преглед да е така и
Д-р Велковски да ни каже ,че всичко със сърчицето на моята принцеса е добре ,защото тази сърдечна гърбица доста ме притеснява.
Целувки на всички дечица от нас . Kissing Heart lovekiss Kissing Heart

# 26
Здравейте на всички!

Първо искам да кажа 4е много се радвам 4е има хубави новини операцията на малкия Криско е успешна и разбирам 4е той бързо се възстановява,браво малък герой Peace
 Искам да ви кажа 4е ходихме на по4ивка за една седмица на Поморие и морето много добре се отрази на Плами,радвам се 4е се прибрахме живи и здрави,беше много хубаво и Плами много се радваше!
За контролните прегледи и ние имаме същия проблем,пла4и много по-скоро пищи от инат и не знам как да я успокоя,предстои ни преглед в края на септември и направо не знам как ще е,дано е по-спокойна Praynigа най-ве4е се моля да ни кажат на контролните прегледи 4е сър4ицата на нашите слън4ица са напълно здрави newsm17

Поздрави и целувки на вси4ки от мен и Плами! Hug

# 27
  • Русе/ София
Майчета, моля ви да кажете по една молитва за още едно детенце от нашите (имам предвид болните дечица със сърдечен проблем). Казва се Григор, на 1г. 6 м, от Бургас. Не мога да ви кажа какъв точно е сърдечният му проблем като епикриза, но детенцето е минало през 2 операции на 20 дни и сега, на 6.08 му правиха окончателната операция. Имало е много сраствания и се е наложила "радикална операция" по думите на д-р Лазаров, в последствие не е могъл да диша сам и са му направили още една операция (четвърта, на диафрагмата).
Днес се чух с майката на Гриша, още е в реанимация и не може да диша самичък.  Sad Cry
Ако до края на седмицата не се справи, ще го вкарат пак в операционната.
Моля ви за по една положителна мисъл от вас, защото всички знаете какво е състоянието на детенцето, на родителите и близките в такъв момент.
Стискайте палци Praynig

# 28
  • Русе/ София
julieta-23, кога точно сте на преглед  "в края на септември" - ние сме на 30.09. Може да сме в един и същ ден Wink

# 29
Ще се моля за Гриша . Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт