Вродени сърдечни малформации - тема 3

• 43 207
  • 432
  •   1
Отговори
# 300
МИЛИ мамчета призовавам пак за помощ,моята принцеса има страшен ЗАПЕК,голям проблем ви казвам!МИСЛЯ ЧЕ Е ОТ ЛЕКАРСТВАТА!Дуфалака не и помага ,много се напъва а не трябва ,понякога си мисля че от напъване ще и се пръсне сърчицето!Някоя от вас имала ли е такива проблеми !Моля помогнете ми Praynig

# 301
 Two Hearts  Здравеите!Веско също понякога има запек.На него му помагат сушени сини сливи а също и ошав.Този готовият който се купува от магазина.Сварявам го и му давам да пие много му помага понеже на него дебелото черво му е напряко и често го хваща запек.

# 302
 newsm17 newsm17 newsm17  Господи помагай на Никол дано всичко да се оправи и да не страда повече и тя и нейната майка!Аз всеки ден се моля на господ да помага на моето момченче да преживее деня и дано предстоящата му операция се окаже успешна и всеки ден благодаря на господ бог че ми е дал още един ден с моето дете.Вярвам и ще се боря докрай!

# 303
  • Русе/ София
ani^to,

Относно Блевит Л и термометъра:
Извинявай забравих да ти кажа, че ние не бяхме всеки ден с термометър - когато се стигнеше до там, давах от Blevit-a и беше добре на следващия ден. След някой друг ден пак се запичаше, пак давах чай.... Не съм бъркала в дупето й непрекъснато защото и аз се притесних като теб какво ще стане като порасне. newsm78

# 304
anito kytiqtati e pylna. zapeka s indri6e sym opravqla dosega.a za nikol novinitesa lo6i .otiva si moeto beb4e prosto e vapros na vreme.mnogo mi e my4no no bilo mi e pisano da izjiveq tozi ko6mar.kogato doide nikoi ne pita.

# 305
blagodarq 4e se molite za bebetomi.

# 306
kroelahai, не спирай да се молиш за Никол! Понякога наистина се случват чудеса. Ще се моля въпреки писимистичните прогнози, детенцето ти да се пребори! Praynig

# 307
Майчета, искам  да ви попитам когато ходите в 3-та градска на контролен преглед взимате ли си предварително час? Ние сме на контролен преглед на 8.12. Написали са ми, че трябва да имаме направление 3А, но четох, че искат и 3...
Искам да попитам и как се разбира, че детето има сърдечна недостатъчност? Когато лежахме в Педиатрията ни направиха изследване на кръвта и нивата на кислорода в нея бяха ниски. Тогава ми казаха, че бебчето ми е с умерена сърдечна недостатъчност. Сега всеки ден му меря вдишванията докато спи. Обикновено варират между 57 и 63 вдишвания за минута. Иначе черното му дробче се е прибрало /беше увеличено в следствие на сърдечната недостатъчност/. Ще се радвам да споделите вашия опит.

# 308
Alexa-smile, аз доколокото съм разбрала, за сърдечната деностатъчност се разбира точно по ускореното дишане, а когато ти правят ехокардиография те си мерят наляганията в сърдечните кухини и в белия дроб, и оттам преценяват дали е компенсирана СН с лекарствата или не....нещо такова newsm78
Иначе дишането трябва да е под 40 нормално, а за по-големи деца като моето и под 30 мисля. И ние в началото на лечението бяхме с дишане 60, чак след 6 месеца лечение спадна, и сега (1 година на лекарства) е около 25-30. Та си отнема време спадането явно.
Дано да съм била от полза.

Praynig Praynig Praynig Моля се за Никол и Гриша!

# 309
здравей те мили майчета ние отново сме зле,вчера бях ме на преглед и ни казаха че вече е по добре дори да намалим инхалацията на два пъти иначе беше на три пъти.Аз се зарадвах че сме добре,обаче вечерта започна една кашлица и от там страшен спазъм пак цяла нощ и сутринта вече не можеше да диша заведох го на преглед пак и искаха да го вкарат в болница на отказах иначе ми написа направление и  до вечерта ако не се успокои да го вкарам.А и му изписаха инжекции и инхалациите на 4 пъти още нищо не мога да кажа дали е по добре довечера в 10 имаме инжекция ще видим.Направо ще гръмна не издържам вече до кога ще ги имаме тези проблеми.Стискам палци за всички малчугани айде да се оправят вече. Praynig  love001 Hug

# 310
снощи пак спазъм пак бърза помощ,днес сме малко по добре,трябва да се оправим вече newsm10

# 311
dano gospod 4ue molitvite ni i vsi4ki bolni de4ica se opravqt .moeto detence e vse taka zle prodyljava da ne moje di6a sami4ko.ima si o6e infekciq na kryvta .o6e e s opasnos za jivota.vseki den 4yvam se edno i sy6o do koga ve4e nqmam sili.a sym dlyjna da jiveq zaradi decata si .samo kato si predstavq 4e to e bez men ,4e ve4e e na ytre stava na 40 dni i nikoi ne go e vzemal na ryce nikoi ne my e govor 4e o6e ne sym q dokosnala ne sam q celynala mnogo mi tejko.nqmam jelanie da izlqza a kato vidq maika s koli4ka o4ite mi se pylnqt s sylzi.boje 6e ima li krai vsi4ko tova ,6e moga li nqkoi den i az da se radvam na bebeto si / .neznam kakvo 6e stane ytre .ne znam kakvo me o4akva no znam 4e ako nqkoi den bebeto mi e pri men 6e se radvam i na sekyndata prekarana sneq .

# 312
Здравейте мили майчета!
Не пиша редовно но всяка вечер чета нашата тема и се моля всички  дечица да са добре  и майките да си ги гушкат  и  да се радват  на техните постижения в живота.
Днес искам да ви помоля да се помолите всички за моето момиченце защото според лекарите  е зле .С пневмония е и се притесняват за сърчицето и.Ако тази нощ има проблем трябва утре да постъпим в болница.Господи страх ме е .Дано и този път Хриси се пребори ,знам че е упорита и досега никога не се е предавала дано и сега да се справим иначе не ми се мисли.
 ГОСПОДИ ПОМАГАЙ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА.СТИГА ВЕЧЕ СТРАДАНИЕ

# 313
vsai4ko 6e e nared ne se trevoji .dano po skoro se opravi detenceto.molqse da ozdravee 4as po skoro
.

# 314
ГОСПОДИ ПОМАГАЙ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА.СТИГА ВЕЧЕ СТРАДАНИЕ
И аз затова се моля!

Общи условия

Активация на акаунт