Вродени сърдечни малформации - тема 3

• 43 013
  • 432
  •   1
Отговори
# 390
Не се отчайвай,kroelahai имай надежда и вярвай,че нещата ще се оправят.Не се предавай.Днес Св.Николай ще пази днес твоето бебче!Дано всичко мине успешно. newsm17 за малката Никол

# 391
Днес е светъл празник свНИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ, честито на всички именници  и нека днес още веднъж се помолим св Николай да направи чудото си за болните дечица, нека днес майките за който вече е направил чудото да не забравим да му благодарим!Никол  може днес да стане ЧУДОТО ида не се наложе дори помощна операция както стана при нас.Майки кажете молитвите си днес св Николай -чува.

# 392
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ МНОГО,МНОГООООО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ ВИ. Hug newsm51  love001 txtloves newsm76

# 393
ЧЕСТИ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! newsm51

ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ И НЕКА СВ.НИКОЛАЙ ДА ПОМАГА НА ВСИЧКИ И ДА НАПРАВИ ЧУДО ЗА ДЕЧИЦАТА КОЙТО ИМАТ НУЖДА ОТ ТОВА!  bouquet Praynig Hug

# 394
Честито на всички именици! И нека свети Николай даде сили на Никол и на всички дечица да се справят!!!!! От сърце се молим за това!

# 395
момичета моля за отговор. бебето на брат ми се роди на5.12 и досега е на кислород. днес са казали че има проблем със сърцето, някакъв шум и нещо може би за едната клапа. казали са че след като изпишат  Shocked трябва те да си намерят кардиолог да го види  Shocked такава ли е практиката, не трябва ли от болницата в случая Шейново да си викнат детски кардиолог да го види или да го приведат в друга кардиологична болница ? как се процедира моля ви да ми кажете, защото незнаем какво да правим. засега бебето не може без кислорода. препоръчали са велковски от 3 градска, но как да се заведе бебето там? не трябва ли примерно него да го викнат в шейново и да постави диагноза и да каже какво да се прави?

# 396
Anaise, тук има координати на Д-р Велковски - http://www.hearthospital.bg/infantileDiseases.php ,
обадете му се и му обяснете какъв е случая.
Дъщеря ми се роди със сърдечен порок и от АГ -то си я закараха на прегред в 3-та градска , но явно не се процедира така навсякъде...
Момичетата ще се включат с още съвети скоро.

# 397
уки аз не виждам никакви координати на д-р велковски. моля ви който му има gsm  да ми го прати. много сме притеснени, уж всичко беше наред, как може на феталната морфология да не се види такова нещо?

# 398
Anaise,много си права мила. Тяхно задължение е да приведат детето в НКБ(Национална Кардиологична Болница)или още 3-та градска .Как ще изпишат дете със сърдечен проблем  Shocked?Изписват се от Родилно само здрави бебета .Боже ,думи нямам ......
Дано проблема не е толкова сериозен и бъде овладян навреме ,защото при мен бургаските лекари изгубиха твърде много време .

П .П Ами явно може. Тези малформации ги виждат много малко лекари в България. Съжалявам за случилото Ви се ,аз вече преминах през него преди 1 год и 4 мес .За съжаление на Велковски имам само сл .телефон-9211543.

Последна редакция: нд, 07 дек 2008, 22:50 от reni _805

# 399
Anaise , за съжаление нямам мобилен номер на Д-р Велковски.
Служебният Рени го е написала .
Дано не е сериозно.  Praynig

# 400
ох момичета сега виждам че някои от вас са загубили децата си, незнам какво да кажа, ще ми се никога никой да не изпита такова нещо. още незнаем какво му е на бебето реално и дано се оправи, така ми се ще да има шанс. утре ще кажа да настояват за консултация с лекар от тази болница и ако позволява състоянието на детето и ако трябва да го карат там. да не се губи време повече. аз всъщност незнам и точчно как се процедира, но дано неонатологията в шейново е добра. а за ФМ майката е ходила един път но в късна седмица и може би затова не се е видяло че има нещо. а и незнам всичко вижда ли се.
моля ви дайте ми имена на лекари и телефони които са добри от тази болница, както и да напишете с какво точно се занимават там. видях че има няколко отделения в кардиологията.

# 401
0888722410-това е мобилния на д-р Велковски!
0888872310-това е мобилния на д-р Дашева

# 402
На 05,12,2008 / петък / почина Гриша.

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 09:54 от viva31

# 403
 newsm45Нееееееее,Гриша малко ангелче почивай в мир ,ти си един голям герой Flowers Rose Flowers Rose
Дано си на едно по-добро място без болка smile3518
Моите съболезнования на родителите на всички близки и приятели,просто не знам какво да кажа...................................... Hug

# 404
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за малкия Гриша. viva31 нашите  съболезнования за загубата ви.

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 10:20 от попи

Общи условия

Активация на акаунт