Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво може да помогне при гадене по време на бременност?
Какви са препоръките за превръзки за болница при раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво може да помогне при гадене по време на бременност?
-
Какви са препоръките за превръзки за болница при раждане?
-
Какъв размер превръзки се препоръчва за болница при раждане?
-
Какви са препоръките за избор на бельо след раждане?
Я кажете момичета
Като пирамида ми се струва работата с тия стволови клетки, ама ще мислим.
Ние с моя мъж още обсъждаме дали ще раждаме заедно или не! Той не е сигурен дали ще издържи, а аз мисля, че ще се чуствам по - добре от емоционална гледна точка ако той е до мен! Нооооо, има време да решим! Иначе си избрах лекар още преди 2 месеца и ще си платя за избор на екип, това е за мое собствено спокойствие, през цялата бременност и треперя на беба, не искам изненади на финала!
И аз искам да съм в обща стая, татито не го ща при нас... то ще се чудя за кой по напред д сае притеснявам, за него ли дали ще припадне, за бебо ли, за мен ли? А и ВИП стаята, нали помниш колко е малка... много клаустрофобична ми се струва и като стая за мъчения и изтезания ми прилича... та по-добре в общия кюп 

Докато мине визитацията си лежиш и чакаш с лигнинчето. После се обувай като искаш. Просто държат да гледат лохиите на лигнина а не на превръзки. И нямат време да чакат да си събуваме гащи. Аз мъжа ми на раждането ще го взема в стаята поне за една вечер. Предния път като ме оперираха ми беше много полезен да ми помогне за раздвижването, да ме води до тоалета и банята, защото сама не можех, а някак си не можех да викам санитарките да ме държат докато се къпя или пишкам.