АВГУСТ месец щом настане, всяка от нас мама ще стане

• 16 586
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
Цитат
НА ВСИЧКИ МАМИ ЧЕСТИТИ РОЖБИ ПРЕКРАСНИ!!!БЪДЕТЕ ВСИЧКИ БЛАГОСЛОВЕНИ!!!НЕКА МАЛКИТЕ СА СВЕТЛИНКА И БЛАГОСЛОВЕНИЕ В ЖИВОТА ВИ, А НИЕ ДА БЪДЕМ МАКСИМАЛНО ДОБРИТЕ РОДИТЕЛИ, ЗАЩОТО ВЪРВАМ ДА СИ РОДИТЕЛ Е НАЙ-ПРЕКРАСНАТ И ВЕЧНО ПЪЛНА С ПРЕДИЗВИКАТЕЛТВА ПРОФЕСИЯ И ПРИЗВАНИЕ, ЗАЩОТО НИ ПРЕДИЗВИКВА ДА СЕ ПРОМЕНЯМЕ, ДАСТАВАМЕ ПО-ДОБРИ И ДА СЕ ОСЪВЪРШЕНСТВАМЕ!!!
Морска фея,голямо пожелание! smile3501Господ да е с теб утре!

Емили_р - Голяма си сладурана - как се кефиш само ! PartyЩе чакаме новини днес от теб!

Бобито,как е майка ти?Всичко наред ли е вече?

Ея- маалиии!Дууу,жената!

# 16
Имаше полза да драсна по едно ЛС, на изгубилите се мами, с изтекъл термин Wink Вижте какво ЛС получих от nadin13

"мерси за вниманието  Laughing
вчера се прибрах от болницата - нашият син Максим се роди на 02.08 в 10:44ч (монреалско време), 50 см и 3.275кг и чак сега имам време да отворя някой сайт... не съм спала нормално от няколко дни, но пък радостта е голяма  Crazy ще пиша повече във форума малко по-нататък, че сега с една ръка кърмя, а с един пръст пиша по клавиатурата  ooooh!!
поздрави
"

Nadin13, да ти е жив и здрав Макси и мнооого да ви радва!  Hug

# 17
Добро утро!
Влизам набързо да питам родилите мами, каква е разликата между фалшивите и истинските контракции. Вчера докторът ме зарадва, че ако не тръгна към болницата когато са на 30 мин ще родя бебчо по път.. Е да ама аз имам някакви контракции не особено болезнени и понякога са на 10 мин , следващите след час. Ако може някой да ме ориентира кога трябва да скачам в колата, ще съм много благодарна.

Честито на новите мами и техните бебчета !  smile3501
Интрига мерси за темата  bouquet

# 18
Брит, ключовата дума е регулярни - т.е. през равен интервал от време, освен това на 15 минути според мен е напълно достатъчно да хукнеш към болницата, ама то при нашия трафик не се знае знае ли се  newsm78

# 19
  • Бургас/Пз
ЧЕСТИТО НА НАДИН 13!!!  ИМАМЕ СИ ОЩЕ ЕДИН МАКСИМ, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ГОЛЯМ ДА ПОРАСНЕ!!! smile3525 smile3525

Стели Мели, браво на тебе, явно някой майки са се регистрирали в началото и после не са продължили да пишат, но явно има и такива които повече ни четат. То ще си покаже накрая кои сме сериозните.
 Laughing
Аз да ви се похваля - тази нощ се наспах за първи път от доста време. Но с тези постове на ЕЯ и АСЕТО направо вече ме боли корема.  Joy Joy Joy
Мене вчера вече ме изпратиха на работата, най - после вече истинска почивка! newsm44 newsm44 newsm44

# 20
Привет и от мен.

Честито момченце на мама Надин!

Да попитам дамите, които знаят. Какво става когато ти изтече болничният , а още не си родила? Кой издава болничен за дните от изтеклия до раждането и кога става това?

Излишно  е да споменавам, че при мен няма още нищо ...

# 21
Havga, когато има преносване болничния се издава пак от АГ-то, но след като се роди, за да се знае вече за колко дни да се издаде. Това вчера ми каза моето АГ.

Честито момченце на Надин и от мен!  Flowers Sunflower newsm35 Flowers Rose

Успех и  Hug на Морска феяfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 10:54 от valeni

# 22
Havga, когато има преносване болничния се издава пак от АГ-то, но след като се роди, за да се знае вече за колко дни да се издаде. Това вчера ми каза моето АГ.

Честито момченце на Надин и от мен!

АГ-то което е водило ЖК или там където ще раждам?

# 23
За болничните - ако се преноси - да,от АГ-то,който ти е издал болничния 45 дена преди раждане.Ако не родиш в рамките на тези дни ,той дава и останалите до момента в който си родила.А от деня на раждането се издават вече от Родилно.Понякога става въпрос за 1 ден и е кофти разкарването до АГ-то,но няма как.Дано да съм го обяснила както трябва.

# 24
Брит, ключовата дума е регулярни - т.е. през равен интервал от време, освен това на 15 минути според мен е напълно достатъчно да хукнеш към болницата, ама то при нашия трафик не се знае знае ли се  newsm78

Мерси, Коте!

Ние се прибрахме вкъщи и ако не е през нощта нямаме големи шансове за предвижване.
А какви трябва да бъдат, че мъжа ми чел #Crazy и ме светна, били контракциите три вида - от кръста, в горната част на корема и долу ниско или няма значение?
 Мен засега контракциите по ми приличат на бъбречна криза  Sad

Искам да ви кажа, че нашето бебе май пак се завъртя нанякъде.

Офф топик - вчера намерихме огромен таралеж в градината  Party

# 25
Ами, по принцип контракциите за разкритие се усещат в кръста и доколкото и аз съм чела Wink ги усещаш като надигаща се вълна, която не обхваща цялата матка като в менгеме наведнъж, а отгоре-надолу (ама айде да се произнесе някой, дето е раждал на живо Wink).
Все пак, ако станат що-годе регулярни, яхвайте колата.

Обожавам таралежи  Hug

# 26
Коте, аз сега четох назад. И наша Дъркя нещо е много заспала откакто контракции имаме, сигурно и тя медитира  Mr. Green

Ако се включа в групата за петък може да се засечем  Joy .

Все ми се иска да изчака още малко поне да изчистя между майсторите, ама къде ще чистя като така боли тая кост отдолу,че не мога да се движа.  newsm78

# 27
добро утро   bouquet

честито бебче на мама Надин и много успех на всички, които хукнат днес към болницата.

и аз няма да казвам, че нямам никакви признаци, мъжа ми също отказва да помага, което ми действа много зле на нервите в момента.
мога да се похваля единствени с един лек грип който явно си ме тресе. вчера пак вдигнах малко темп, стомаха ми е кофти, взех парацетамол и почнах да се потя със студена пот-същото стана и онзи ден вечерта. но нещо не ми пука особено.

аз не съм в настроение днес и ще гледам да не развалям и вашето и ще си трайкам в ъгъла Confused

успех на Морскафея Praynig

# 28
  • Пловдив
Цитат на: IntRiGa_GirL в август 05, 2008, 21:26:41
Ксения, задължително трябва да ти даде обменна карта или всички изследвания, които са ти правени по време на бременността

Трудна работа е с моя лекар - каза ми да си нося резултатите, които ми е давал през бременността и че обменната карта вече "не се издавала" и нямало да ми се изисква.
Изследванията, които имам в мен са от м.март и от м.май - от тогава сме пускали и тези за болничния по майчинство,..
Миналата седмица бях в болница за чревно отравяне и там ми направиха изследвания, които са нанесени в епикризата ми. Ще нося тях.
Колкото до изследванията ми от юни - тогава излязох в болничен по майчинство - копия от тях нямам...
Но дано не стане проблем - ако стане такъв ще го карам да идва в болницата и той да им обяснява и да се черви

Пуснах въпроса си тук, за обменната карта, защото както и по-горе написах моя лекар не за първи път прави нещата не както трябва - за пример - вчера аз трябваше да го помоля два пъти, за да ме прегледа накрая за разкритие (имах опасения, защото предната нощ имах силни контракции на няколко пъти, пък ми е първа бременност и незная дали е нормално), а отделно не е гледал бебока на видеозон от м.май - края.."Не било необходимо". Да не разказвам пък за случаите, в които му идвам натровена и той ми казва, че повръщания четири дена, разстроен стомах и остри спазми са "нормални" за бременността..
Иначе лекаря ми е добър човек, но ми се струва, че не иска да си дава много зор за нещата в работата му
Утре следобяд ще ходя в болницата, за да ме оставят там заради резус фактора ми и предварително ще разбера дали ще е проблем това с обменната карта..

# 29
Ей много сме заспали Rolling Eyes

Побуттттттттттт Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт