67 извънкласни занимания в САЩ

• 14 730
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
Бенсън, какво му е на дечко  Praynig

Ихааа, тнкс, ама добре че е Анет & Со. та да ви извадят от заблуди всякакви  Grinning Иначе, ша мъ извинявате, последните 20-ина годинки съм си на 13 по акъл, кви са тия спекулации за 26  Shocked

Заради Зора и моето уважение към нейното мнение  Mr. Green отидох да ги пробвам проклетите сандали, въпреки че всеки подобен опит да нося каишлъци е завършвал с кръвозагуби и "боса по асфалта" ... та се прибрах с xcuse ma engl - patent leather peep toe slingbacks. Червилото отпада, щот било "много перверзно" цитирам и неподходящо за сватба, "тва не ти е нощен клуб"  Thinking

Забравих да развеселя Атти с преразказ на тел. разговор:
Аз: ...за съжаление напуснах работа!
Той: Ама как така, мъжът ти по мои сметки не изкарва чак толкова! Не може да си го позволите, а мортгиджа... абе колко прави все пак?
Аз: пелтеча несвързано и неразбираемо от възмущение  Shocked

Марианка - шампион! ОЛЕ!!!  Heart Eyes

ОТЧЕТОХ СЕ!

Последна редакция: сб, 09 авг 2008, 22:41 от Agent Provocateur

# 241
И аз тъкмо щях да кажа, че на Агентката някой и е приватизирал ника, Агент днес ли е сватбата? Измисли ли го тоалета вече?
Софко колко остана до появяването на Софко Джуниър ||-нд ?
Зори, Изабел тъкмо беше станала на 7 м. когато педиатърката (БГ) каза да намаля храненията на 4, честно казано не я послушах, поне още месец я хранех по 5 пъти...... ми гладно беше детето  feeding . За косата не мога да те посъветвам и аз все обем се опитвам да постигна, но не става, тежка ми е косата, затова само на опашка ходя  Sad
Мишолина, Шарапова пасти да яде  Grinning
Изабел много се кефи като и мия двата зъба със силиконовата четка, не ми дава да и я изваждам от устата  Laughing

# 242
Пингвинче, точно се надявах ти да ми отговориш. Вие вече сте на 4, така ли?  Grinning

# 243
  Иначе, ша мъ извинявате, около 20-ина годинки съм си на 13 по акъл, кви са тия спекулации за 26  Shocked

Агентке...ти сериозно ли подрипваш че някой те е объркал че си на 26 ли хехехе  hahaha ... или  агентски номера newsm78,ако сериозно си на около 20 спирам да те лаская официално...то не може пък и млада пък и хубава ...айде де  Crossing Arms

Бенс...кофти че сте болни,пожелавам бързо оздравяване на сладура Heart Eyes

# 244
агент...А сега виждам поправила си се...така де иначе нещо не ми излизаха сметките-връщам си думите назад...да знайш ше те лаская пак Flutter Blush

# 245
олеле, олеле, колко много сте изписали. Аз пък седя и мислено опаковам, почти цялата къща вече е стегната  Joy Добре че поръчах днеска кашоните, че да ми се махне това опаковане от главата, нищо свестно не мога да свърша иначе.

Ирка, честита ти рожденничка! Да ти е здрава и усмихната!

Аааа, Агентката, теб значи и по телефона са те погнали. Хубаво е да знаеш, че и някой друг ти прави сметката, че да не вземеш нещо да объркаш.  #Crazy Приятно изкарване на сватбата! И аз ще чакам снимки на този страхтен тоалет. Simple Smile

Блажка, съгласна съм, с деца става по-сложно това местене. Аз затова искам да го измисля още от сега, ама да видим. Да ви кажа като си без деца е много по-лесно това решение да си в града, аз затова се чудя дали не е само тренд сред млади хора без деца, ама то ще си покаже. Пък и зависи наистина за кой град говорим, тук при нас си е една голяма събърбия навсякъде, както се беше изказала една моя колежка от Чикаго.  Sunglasses

Анет, много се радвам за теб, предполагам само колко си горда от постигнатото!

# 246
Девойки, къде да търся хубав сервиз за хранене?

# 247
Зора, аз съм много доволна от Mikasa. Моя си го бях взела от Таргет, ама сега май няма, защото наскоро пак търсих. Иначе в Мейсис има доста избор мисля и в Блумингдейлс. За специализирани магазини не знам.

# 248
http://www1.macys.com/catalog/product/index.ognc?ID=299148&C … inkType=EverGreen

точно там и на тази марка гледам сега, има много красиви неща.

# 249
мерси, че питате за Шушулко.
Т спадна още онзи ден, но носа тече ужасно, киха постоянно, а от тази сутрин започна и да кашля. След първото спане е малко по-добре. Има настроение, но изглежда ужасно, с подпухнал нос и сълзящи очи...

за храненията- ЕйДж след една година премина на 4 хранения. С млякото сутрин му давам и закуска, така само така може да изкара до обяд.

за домашните пюрета- може би консистенцията и тексчър е по- различна от купените.

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 09:40 от benson10

# 250
  • Чикаго / София
Благодаря много за пожеланията! Hug

Ние днес изкарахме един чудесен Рожден Ден. Времето въпреки че беше леко капризно, все пак се смили над нас и ни остави да си го изпразнуваме по план. Ще покажа снинку на порасналата вече 3 годишна принцеса по-нататък, когато ми остане време да кача някоя.

benson10 , бързо оздравяване на малкия!  Hug

Много сладка малка тенесистка е Мариана!

Въобще не си спомням кога съм минавала от 5 на 4 хранения на децата. Така като се замисля, май не съм го и планирала, станало си е от само себе си.  А и какви ти 4 яденета, аз до годинката кърмех още и през ноща по 2 пъти, така че детето ми си ядеше почти денонощно. Crazy

# 251
Въобще не си спомням кога съм минавала от 5 на 4 хранения на децата. Така като се замисля, май не съм го и планирала, станало си е от само себе си.  А и какви ти 4 яденета, аз до годинката кърмех още и през ноща по 2 пъти, така че детето ми си ядеше почти денонощно. Crazy

кикикики. аз пък не помня откога Александра не яде нощем, не се буди, спим си от 8 до 7. Grinning и аз се водя от детето, просто ми прави впечатление, че сама намалява храненията от 5 на 4, и се чудех дали е ок. така или иначе имаме консултация след две седмици и ще видим какво ще каже лекарката ..

# 252
Девойки, къде да търся хубав сервиз за хранене?

имате ли Bed Bath and Beyond? Linens'n'Things? ам също има Микаса, и аз съм с тях. Иначе за чийп - Таргет и Икея.

Бенсън, то кашлянето сигурно е от сополите, гледай да му прочистваш носа редовно да не слиза надолу и да кашля. Продават ли солен разтвор за нос за впръскване? Много помага, както и омразната на всички деца синя помпичка за нос.

# 253
dobro utro,
рових да търся как се готви кускус,и попаднах на това
http://www.videojug.com/
много хубавко обясняват,аз съм зле с индийска/пакистанска и пр кухня и доста образователно ми се стори
*
бенсън-знае ли се какво му е на дете?
*
открихме центъра,запознах се с маса милионери,говорих с може би 200 души,честно да ви кажа по-малко вълнуващо ми беше като се раждаха децата...дано успеем да запазим тоя дух в името на пациентите...

# 254

открихме центъра,запознах се с маса милионери,говорих с може би 200 души

Така, така, култивирайте връзките!  Grinning Да ви върви по вода!

Общи условия

Активация на акаунт