67 извънкласни занимания в САЩ

• 14 711
  • 306
  •   1
Отговори
# 270
Аууу, за банските трябва наистина да се внимава, че иначе много неловко може да се получи, особено ако ходите в компания. Simple Smile Спийдо си е нарицателно за изрязани мъжки бански и обикновено се свързва с това, че човека е гей.

Ева, за МС не го приемай лично, мисля, че ако се поразтърсиш ще видиш, че отношението на много хора към тях не е добро, най-вече заради политиката им на монополист, не за друго.

Дайте идеи за тенджери, тигани, искам да са хубави и да не пропускат вредни вещества, пък ако може и да добра цена.  Peace

Хаха, Атланта, нещо хич май не е доволна сладуранката.  Joy

# 271
Atalanta, на първата снимка Мая гледа все едно световната несправедливост се е стоварила върху нея  Laughing

На моята сватба прабаба ми обясняваше на бабата на мъжа ми, че аз може сега да съм слаба, но спокойно - щяла съм да се оправя  hahaha

Мариана е бъдещ шампион - с какъв хъс удря топката само  Laughing. А на клипчето дето пее на Антон аз и другите разгледах, да не съм капо, направо да ги изядеш и двамата  Hug

Бански само до коленете носят мъжете тук, това е поредната причина моят да се дърпа от плажни изпълнения.

Ирка, честито на патерици   bouquet

# 272
Връщам се от Catapalooza  Heart Eyes (Гугъл твърди, че се организира в различни щати..) Ако някога сте се замисляли да си вземете домашен любимец - това е мястото.. Толкова са мили, малко е тъжно да ги гледам затворени в клетки, но все пак за един ден са намерили дом на 75 кучета и котета!  Grinning Записах се за волунтиър.  Simple Smile

Това за банските не го знаех!   Laughing  
Тенджери .. аз си харесвам една серия на Икеа - без покритие, трябва да видя как се казваха..

Мая има много красив поглед!

Не се чувствам обидена, няма за какво.

П.П. Сега прочетох по-горе. smile3555  Crazy

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 01:08 от Ева на сцена

# 273
Атти, моите последни тенджери са от Костко, 5 броя, незагарящи, нещо подобно http://www.costco.com/Browse/Product.aspx?Prodid=11263384&wh … e=&lang=en-US, страшно съм доволна.

Аталанта, Мая верно гледа обидено. Сладур  Laughing Интересно какво ли би било да ме събудят със сватбения марш.

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 00:49 от Зора

# 274
  • У дома
Ева, ти ме подсещаш... ние ходихме днес на един флий маркет. Голяма цигания, ужас! Обаче видах да продават миниатюрни костенурки. Точно като нашите. Само дето моите сега са страшно големи и от няколко дена пак си сменят кожата, което значи, че пак ще има гроут спърт. И се чудя къде да ги пласирам, защото на мъжо му омръзна да чисти аквариума всяка седмица. Дали ще оцелеят през зимата, ако ги пусна в нашето езеро? Идеи?

А, Мая всъщност не беше недоволна, но малко трудно докарва усмивките като за снимка  Laughing

# 275
Дай ги на някой друг природолюбител  Laughing

# 276
спидо=гей
банските до крачолите изсъхват супер бързо.
бански-прашки= нудити, което е забранено на обществени места.

за тенджери-  имам подарък  от Икеа365+ серията, но не съм доволна, нещо на петна станаха, може би от миялната...

Аталанта, Мая е толкова съсредоточена Hug май ще наследи от теб да прави хубави торти.

Ха-ха-ха, тук когато и да вляза напоследък, все настъпани има. Нещо ви е скучно комай напоследък? Стана много опасно да си казваме мнението вече у американско.  Simple Smile

Laughing
ставаме си по-близки, лека- полека  "кастъмър сървиз" любезниченето изчезва и се превръщаме в едно голямо шумно семейство Laughing Hug
и като такова, се чувстваме удобно да си споделим не само радостите, но и нещата, които не ни харесват. Обясняваме се, извиняваме се и продължаваме напред... bowuu

или понеже сме все жени....

# 277
Иве, стана голяма гръцка сватба тук. Или по-точно - голям гръцки пазар  Laughing
Като се съберат много жени накуп винаги става пакатлама. Няма лошо стига да не започнем да се замеряме с домати и развалени яйца.  Laughing

# 278
  • У дома
А, Зора, това с яйцата да не го кажеш на американец, че се засягат. На няколко от рециталите на Мони се наложи да изтърпим произведението на един господин, Потъването на Венеция, дълго и мъчително потъване... като всеки път той раздаваше нотите, сякаш ние сме продуценти, и очакваше "критика и похвали" от всички. Абе, добър пианист, човека, ама много лош композитор. Последния път моя мъж не издържа и викна на домакина- "Джонатан, дай яйцата насам!"  Laughing
Та Пиер не само пребледня, ами рече - "Ама, какви яйца - варени или сурови?" Никой не повярва, че беше само шега  rotfImbo

# 279
Maя е девойче с мнооого характер, майка и да му мисли!  Hug

Аз, таковата, пооплесках малко работата със снимките, защото си играх с апарата в колата и останах без батерия на сватбата, та сега чакам да ми пратят другите купонджии, а имаше и профи, та дай боже и до тез да се докопам!

Е, как без мен на орото, бе Тино! Аз на всяка гозба мерудия ли съм или какво  Mr. Green А, това ще те изкефи - имаше караоке, имаше един афроам дето се изживяваше като водещ и той пееше на мандарин, и то страхотно - един ред текста на мандарин/един на английски  Crazy Лудница! После минахме на по класически парчета, пиене се лее!!! народа пее!!!

Прилагам кадрите, на които се кипря сама  Rolling Eyes

ПП Да не се минете да си поръчате някъде супа от перка на акула - голяма бг пача е  #Crazy

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 01:38 от Agent Provocateur

# 280
Тенджери
Аз имам WMF, които "отлежават" в момента в България и ще пристигнат с контейнера. Препоръчвам ги.
От както сме тук ползвам SKÄNKA серията на ИКЕА като евтина алтернатива и съм много доволна.

Бански
Много странно ни гледаха, като търсихме бански тип слипове. Все шорти ни предлагаха. Разбирам защо сега.  Wink

Agent Provocateur, доста обещаващи кадри. Дай още сниНки.  Grinning Роклята ми е любима вече само заради сатенената пандела.  Sunglasses

Хайде приятно и дано да няма настъпани тоя път.  Mr. Green

# 281
Агентка, моля, много моля за инфо за часовника!  Heart Eyes Красота!

Тенджерите не ги разбрах коя серия са, с подвижни дръжки, три в комплект.

Ох, не ми стига това, че ще помагам в Human Society.. Много ми се ще да си вземем едно котенце вкъщи пак, но.. Не знам дали ще се справя тук. Имате ли домашни любимци вие? А някоя от вас да е под наем с такъв? (Знам за таксите, не е голям проблем, стига да се решим..)

# 282
Момичета, извинявайте, че така нахълтвам в темичката ви. Но имам едно въпросче за пратките от САЩ до България. Някоя от вас може ли да ми помогне за какви кг, колко са пощенските разноски? /ориентировъчно/. Влюбила съм се в някои от играчките на Фишър Прайс и искам да си ги поръчам оттам.
Много ви благодаря за отговорите и насоките Hug

# 283
Вярно това за банските; европейските мъже по плажовете ми изглеждаха неприлично голи първото лято след като се върнахме  Crazy Сега пак им свикнах  Simple Smile (не че е много плажно в Лондон тези дни, снощи исках да си пусна парното)

Ау, Агентката  Flutter Харесва ми как дискретно показваш чепик в кадър  Simple Smile, и деколтето си е точно колкото трябва  Simple Smile Ще чакаме другите фотоси  Simple Smile

Анет, честито  Simple Smile Вълнуващо е като идеи стават реалност  Simple Smile

Аталанта, супер помощник-сладкарка имаш  Simple Smile Кога ще покажеш тортата? (аз се зарибих, чета Тортеното Предизвикателство Blush).

И аз малко отчетен пост пускам, ама се залисвам за да не си пусна филм по телевизията, че напоследък все на тъжни драми попадам, и не мога да спя после. В две поредни вечери гледах "Мюнхен" и "La vie en rose" - и сега не смея да завъртя каналите даже. Много добра французойката дето отнесе Оскар за тази роля, но филма беше кошмарно труден за гледане.

Само ром-комс ще гледам до края на лятото (благодаря на Биз за напомнянето за страшно любимия ми на младини Reality Bites, по гръндж време беше още!).

# 284
Момичета, извинявайте, че така нахълтвам в темичката ви. Но имам едно въпросче за пратките от САЩ до България. Някоя от вас може ли да ми помогне за какви кг, колко са пощенските разноски? /ориентировъчно/. Влюбила съм се в някои от играчките на Фишър Прайс и искам да си ги поръчам оттам.
Много ви благодаря за отговорите и насоките Hug

http://ircalc.usps.gov/

Колкулатор за изчисляване стойността на международни пратки.

Общи условия

Активация на акаунт