Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата и недостатъците на частните училища?
Какви са ползите и недостатъците на айкидото?
Как мога да намеря гуми за колата си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата и недостатъците на частните училища?
Предимствата на частните училища включват по-малки класове, по-добра индивидуална подкрепа, по-голямо разнообразие от извънкласни дейности и по-гъвкави програми. Недостатъците включват по-високи такси за обучение, потенциална религиозна обремененост в някои случаи и възможността за дискриминация при приемане.
-
Какви са ползите и недостатъците на айкидото?
Ползите от айкидото включват по-щадящо ставите, по-съсредоточено върху вътрешния фокус и дисциплина. Недостатъците могат да включват отрицателни отзиви за някои училища, мистични енергийни елементи, които могат да бъдат причина за скептицизъм и вариации в качеството на обучението в различните училища.
-
Как мога да намеря гуми за колата си?
-
Как да избера подходящо училище за децата си?
-
Какви са различните мнения относно възпитанието на децата в контекста на финансовите ограничения?
Не съм сядала зад волана, страх ме е, но няма как. Иначе преди да започна да уча направих един примерен тест от сайта по силата на логиката и .. взех книжка.
Много готини закачки си правят със Събърбия. 
). Иначе при мен имаше при всяко включване поп-ъп, който за пореден път ти напомня, че всичко се следи, но реално не съм чувала на някой да му правят проблеми за това, стига работата да се върши. Аз обаче никога не отварям линкове от работата и ако съм във форум го настройвам да не ми показва аватари, че някои са доста, хм, как да кажа...
. Накрая се обади шефа му, той като почна ядосано да се оплаква от мен на български
. Накрая ми подава телефона и казва, че шефа му иска да говори с мен, казва се Валентин. И аз взимам телефона и казвам "Вальо, дай да се разберем на български, защото явно на английски не става"