САМОКОВчето за вън реве, мама форума чете \new3\

• 8 949
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
значи онзи ден в расточние на 2ч. и 15мин. изпи 3 шишета по 210мл.готов разтвор това не нормално той се роди 3500 изписаха го 3350 а сега е 6750 от 2-рия месец по точно от 27  до сега натдаде 1100,а до 27 август има още време

# 241
коя е тази педиатърка където те кара да си държиш детето гладно.Смени я.Давай му да си пие колкото иска то е на периоди сега наддава това му е работа.Моята Лати е на 1,4 м и за три месеца е качила 0,500гр. После ще е по бавно надаването.Не може детето да ти реве защото е недохранено.Имам една приятелка нейния също тръгна дундьо но си хапва каквото му душа иска и колкото иска,а пък сега и на височина дръпна.

# 242
Не знам разрови се в интернет има такива теми.Прочети нормално ли е или не.

# 243
незнам как да пстъпя защото и фонтанелата не мойе по тоя начин да му се затвори аистина много нтдава страх ме да не отима разширен стомах 1-вото ми дете е много злоядо и сега реших да го храня по на често малкия то пък по лошо стана

# 244
 wavey да се похваля днес си прибрах дечицата от Самоков и вече съм пълноценна мама.сега разопаковаме багажи и е голяма лудница ,но сме щастливи всички  family

# 245
къде сте в тая жега newsm78

хайде малко да се разхладим

# 246
Доброооо утроооо.

# 247
ЗДРАВЕЙТЕ!!  Nature Sunny
 ХАЙДЕ, ОТ МЕН СА ПАЛАЧИНКИТЕ. ЗАПОВЯДАЙТЕ

# 248
  • в Надежда-та
Кате изобщо не се притеснявай за кг.-те. И моя Ники се роди 3.600кг, 1-я месец ми беше качил 2кг и от тогава продължава по 1кг на м. Този месец е качил по-малко \пак 1кг.\ но бяхме на консултация на 12.06 и после чак на 31.07. В момента е 11кг., но започна да лази да се изправя и да ходи \като го държим за ръчички де\, още яде на 3ч като новородено \без нощно ядене\. Така че докторицата да си гледа работата, щом е гладно ще му даваш, то после ще се нормализира \кг.\, въпреки че ми се струват мн 210мл., аз преди месец започнах да давам по толкова и то само вечер преди сън, сутрин давам по 180мл, а по някога или го отказва или изпива по-малко.
И при нас вчера беше голяма жега, та след обяд ходихме на яхтеното пристанища, че там нали има морски бриз и беше по-хладно.
Днес спахме до 10ч Party за мое най-голямо щастие. Е в 7ч се събуди пи мляко свърши си работата и аз го сложих да играе между мен и М на спалнята, та той го беше приспал после Laughing
Сега като се наспи ще ходим на плаж Party миналия ден за 1-ви път го пуснах да лази по пясъка, не се опитва да го яде, ама виж мидите и камъчетата ooooh! Crazy
Много поздрави имате от Ели, те са на Приморско. Вчера се чухме след 1-вата й морска баня и тя беше мн. въодушевена Grinning

# 249
В тая жега нито ми се пие нито ми се яде, не знам как ще я караме.........

Благодаря за пожеланията за рождения ми ден, ако можех да качвам снимки , щях да кача най-голямата.

А пък бебето се е завъртяло и не иска да ми се покаже. Много ме е яд Sick Дадох 70лв за преглед и нищо.

Ние сме добре .   

поздрави на всички Heart Eyes

# 250
Здравейте мацки,благодаря за пожеланията иподаръците.Прекрасни са.
Честито на всички празнували и от нас.
Ние сме ок,сега набарах един комп и веднага влизам да ви видя,не съм ви изчела обстойно,но няма време стана голяма жега и ще се прибираме.Видях че,имаме нова мама за което се радвам.Добре дошла.Засега толкоз от нас.Хайде до нови срещи. Heart Eyes
Ох щях да забравя.
Честит празник Самоковки(ци)!

# 251
След 2 дневно отсъствие ето ни пак,добре че днес разхлади малко,че малкия  спи по 30 мин в жегите SadЕто и снимков отчет от селския ни уикенд
внимавайте
Свърши ми бирата
лапам скара-бира
изчистете меее
помощник
обичам те...
това ми е десерта

# 252
Здравейте,и от нас.Искам съвет как да откажа Лати от Биберона -залъгалка.Вече е голяма обаче реве та се къса и ми става жал и пак и го давам.А изгриза вече 3 .Нека някой,който има опит да ми каже.

# 253
: Liubomila  моята Йоана беше страшно привикнала със залъгалката и една приятелка един ден и я взе,Йоана беше близо на 2 години.Намери човек към когото изпитва респект самото дете и нека той ,съвсем демонстративно да я вземе и да си тръгне ,и когато заплаче и кажи че той я е взел и не можеш да я върнеш,ще поплаче малко ,но след това ще свикне.И с двамата съм изпробвала този метод и стана. newsm10 УСПЕХ

# 254
бубе и на мен биберона ми е голям проблем,не заспиваме без него,между другото децата са ни на една възраст Wink.Преди 2 мес си беше изгубил биберона и реших да го отуча-да ама не :?1час си въртя изичето в устата все едно смуче бибата и не заспа.В момента в който му я дадох-нова заспа за 2 мин smile3504
баткото сам си хвърли бибата точно на 2г-беше я пробил и нещо не му хареса и я хвърли и не я потърси повече

Общи условия

Активация на акаунт