Хайде покажете си спалните! 3

• 90 577
  • 455
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Запис  да следя темата HugПредстои ни да поправяме спалнята си,защото не ми харесва цвета и а и майсторите така се изложиха,че нямам думи,в сегашния и вид немога да я гледам направо.Аза мебели после ще мислим. WinkПоздравления всички имате страхотни спални,но най-важно еда си ги харесваме,нали?

# 392
# 393
  • в света на илюзиите
Кремче Ванилия , тез изкуствени цвета са ти навсякъде #Crazy
Ако не друго, то как успяваш да им чистиш праха newsm78

# 394
как отваряш вратите и чекмеджетата на гардероба?

# 395
как отваряш вратите и чекмеджетата на гардероба?

Има достатъчно разстояние в действителност. Снимката изглежда странно заради широкия ъгъл на снимане.

# 396
Поглед към Икейо-ларедутската ми разхвърляна и недовършена спалня  Mr. Green

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 23:35 от shrekie

# 397
Пепика,ако не си боядисала още,моето мнение да не повтаряш цвета на леглото.Направи го светло-оранжево или прасковено.Избеляло войнишко зелено също би паснало добре.

# 398
Записвам се да следя темата, в края на месеца се местим в къщата и ще показвам снимчици  Peace

# 399
М/у другото се подготвям за дизайнер вътрешен интериор,така че с радост бих помогнала. Simple SmileВсеки ,който ми види проектите ме пита дали и у дома е така,но с тъга им отговарям..не Cry

# 400
Пепика,ако не си боядисала още,моето мнение да не повтаряш цвета на леглото.Направи го светло-оранжево или прасковено.Избеляло войнишко зелено също би паснало добре.

Ееее, "Късно е чадо, мандалото лопна" Абе триумих се аз за цвят папая, ама като питам дизайнерите в магазините, всеки казва различно или на теб каквото ти харесва, комерсиална му работа. Като стане готово, ще го снимам.
 Тогава дай ми идея за кухня рустикален стил, романтик, да има ъгъл с маса......хайде твори  Hug

# 401
Пепита,рустикалния стил взаимства от природата-масивни мебели,кожа,велур,калаени съдове..материите-лен ,вълна,коноп.За цвят се спри на землисти цветове,пак взаимствани от природата.Ако имаш вече мебелите,снимай или поне кажи какви са,за да се подбере подходящ нюанс за стени.За декорация -ваза с клони и листа,ленена покривка,някое друго калаено менче.

# 402
В най-общ план си го представям така: Стени - цвят   hahaha домашно масло, дървен ъгъл с дървена маса от масив и такива шкафчета, но не тип Велинградските, много са "дървени. Едната стена смятам да и сложа тапет на камъни или тухли. Всичко старо ще изхвърля, така че няма какво да се съобразявам с тях.

# 403
Още по-готино ще бъде,ако може да си сложиш на част от стената каменна облицовка или декоративни тухли.Перфектно се връзва със стила.Ако ти е голяма играчка-и тапет на тухли е добре.

# 404
Ако имаш поне част от мебелите - покажи ги, щото така да си говорим само, без никаква идея за цвят и форма...е меко казано несериозно. Или поне покажи точния цвят - ако си го избрала, или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт