Хайде покажете си спалните! 3

• 90 572
  • 455
  •   1
Отговори
# 435
  • Countryside
Едно пребоядисване+бели чаршафи+бели щори. Тъмни мебели с тъмен под се компенсират само с бели/светли аксесоари. Сложете и някакво бяло килимче.

# 436
Какво друго да посъветва едно бяло сиренце  Laughing Шегувам се, Сиренце, харесва ми идеята за бяло. Толкова ще е светличко и приятно. Обещала съм на съпруга ми той да направи избора този път, но ще се опитам да се наложа отново  Whistling Приемам всякакви други идеи!

# 437
montecita   Simple Smile Както описваш, ако махнеш щорите и чаршафите, останалите цветове в спалнята са в тъмнокафявата гама. Можеш да ги съчетаеш със всички светли цветове. Аз лично много харесвам съчетанията тъмни мебели и под, а стени и аксесоари в ябълково зелено+тревисто зелено, ил в лимонено жълто, също в пепел от рози също е много нежно. Каквото предпочиташ. Вкарай повече светлина, например с подходящи пердета. При всички случаи стени в светло синьо или зелено ще се вържат, а и са полезни цветове за малко бебче, както съм чела в разни статии.
мама на Ваньо и Ники  Peace Много ми харесва всичко, съвременно и уютно, точно както ми харесва. Браво! И най-важното практично. Защото ми е чудно понякога като видя разни списания или снимки, супер модерен интериор, ако човек си сложи в тоя интериор собствените вещи става тъпо. То това е стилът на ИКЕА, де. Единствено вратата на спалнята не ми харесва, не понасям алуминиеви врати в жилища. Но всеки си има вкус.

# 438
  • Малка къщичка - близо до морето!
  На мен също не ми харесва и това е доста меко казано, обаче си е заварено положение. Но и на това ще му намеря цаката. Вече купих фолио-венге и сега трябва да измисля метода на лепене, за да не си личи , че е фолио. Мисля, че ще се получи, защото вратите и на двете спални са такива и аз просто се чудя какъв вкус и цветоусещане трябва да има човек, че да поръча подобна безвкусица, пък било и защото апартамента е за продаване.

# 439
Наистина чудесни спални имате, момичета! Ние правихме ремонт преди известно време, и аз мнооого настоявах за червена спалня. За съжаление нямам снимка, но ще опитам да я опиша. Стените- много тъмно червен тапет, паркета- тъмна череша, щорите- вертикални, също тъмно червени, мебелите-тъмно кафяво, чаршафите- едноцветни в червено и жълто. Тогава ми харесваше, но сега я усещам дори неприятно като вляза. Всичко се слива, изглежда супер малка и e винаги страшно тъмна. От известно време правим опити за бебче и ако дай-боже скоро имаме малък бебешок едв али ще се чувства комфортно в тази стая...
В процес на убеждаване съм на съпруга отново да направим ремонт, но да заложим на по-стандартни решения, и в същото време трябва да се вместим в ограничен бюджет. Не ни се иска да бутаме пода и мебелите, а само стените. Вие какъв цвят предлагате, който да си ходи на тъмните мебели и паркет и червените щори?
Надявам се че постинга ми е на правилното място. Приемам всякакви предложения и обещавам снимки като направим промените.

Мебелите естествено, че няма да сменяте. Всичко е в цветовете и детаилите. Аз лично обичам контраст. Ако смените тапетите, пердетата, щорите, покривалото на спалнята - просто няма да си я познаеш. Аз бих сложила оранжави тапети и жълти завеси и кувертюра с оранжави възглавнички например, или бледо-зелени тапети и бебешко сини възглавки, или стената зад спалнята един цвят - другите стени друг /в нас тапетите са едноцветни, само зад главите на спалнята ни има шарка с пеперуди/ или нещо от сорта - два светли меки цвята, които да създават топлина и уют. Между другото мотивите на цветенца /тапет, десен, перде и тн/ много си тичат за спалня и стоят много нежно. Въпроса е да си поиграеш с цветовете просто  Wink

# 440
Вместо запис да поизбутам темата напред :
http://www.-spam102-.com/blog/wp-content/uploads/2009/05/shell.jpg

# 441
Красиво,ама ще ме страх  да легна в такова нещо.  Simple Smile

# 442
И мен ме е страх , но ако ми я подарят ще се престраша и ще легна   Mr. Green

# 443
  • ВАРНА
дори и да ми подарят - махам капака веднага!!!
иначе, да, красиво е!

# 444

hahaha изглежда много "направи си сам" папие-маше  Joy И с тая метална подпора по средата между възглавниците, направо си плаче за инциденти  Joy

# 445
И на мен ми изглежда страшно. Без капака бих легнала, но иначе ми прилича на ковчег ( извинявам се за сравнението).

# 446
Имам нов гардероб!Не е като в рекламата,ама се надявам
и такъв да имам някога...Ще го снимам и ще ви го покажа.

# 447
Спалнята е уникално красива  Peace
Престанете да я критикувате, просто щото не можете да я имате  Mr. Green

# 448
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Спалнята е хубава,но аз ще получа клаустрофобия,ако легна в такова нещо. Blush

# 449

Общи условия

Активация на акаунт