Хайде покажете си спалните! 3

• 90 585
  • 455
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Mихайлова, много е хубава спалнята. Фотьолчето по поръчка ли сте го правили, с такава дамаска не съм виждала  newsm78

# 362
В МОМЕНТА ГИ ИМА ТИЯ ТИП ЛЕОПАРД И ЗЕБРА - ПО ОКОЛО 180-200ЛВ СА, В ПОВЕЧЕТО МЕБЕЛНИ ГОЛЕМИ  Peace

# 363
Mихайлова, много е хубава спалнята. Фотьолчето по поръчка ли сте го правили, с такава дамаска не съм виждала  newsm78
Да фотьолчето е по поръчка.Ние имаме мебелен магазин и ние си правим всичко.

# 364
Имате ли впечатление от спланя Дриим на АРОН?

# 365
Да фотьолчето е по поръчка.Ние имаме мебелен магазин и ние си правим всичко.

Ааа, ще знам тогава, ако искам и аз кой да търся  Grinning. Имате ли сайт?

# 366
имаме, но в момента се подновява и още не е готов и като стане ще го напиша.Иначе ако някои има въпроси отностно материали, механизми и др. неща съм насреща да ви помогна Simple Smile

# 367
Момичета,моля за помощ! baby_neutral
Най-накрая измислихме как да изглежда спалнята (легло,гардероб и скрин, по поръчка) и хайде нова тема за мислене-цвят. Решихме (няма да казвам кой настоя Joy"-главата на семейството") да е "коко боло"http://www.kronospan.bg/products/category_decors_info.phtml?params=421.
Моля ви,помогнете в какъв цвят да са стените!Не върви да е тъмен цвят заради неособено високите стени,ще го "свие и изстуди" помещението. Нещо в топъл,ненатрапчив нюанс на зелено,оранжево,може би!
Ето ви снимка на спалня в същия цвят:
http://www.gold-apolo.net/index.php?option=com_content&task= … id=90&lang=bg
-спалня "Малина"
Ако някой има предложение,моля да пише  bouquet

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 10:31 от godgift

# 368
  • София
ако ще ползвате само коко боло (т.е. няма да имате и друг, по-тъмен цвят като на примерната картинка) препоръчвам ти комбинация с ярък цвят като лайм например - ще стане страхотно

# 369

Ако някой има предложение,моля да пише  bouquet

Не бих ти препоръчала Голд-Аполо в никакъв случай.                 (лично мнение)

# 370
Не бих ти препоръчала Голд-Аполо в никакъв случай.                 (лично мнение)
Аз също.

# 371
Здравейте момичета "Братя по съдба"  Hug Предстои ми обзавеждане на спалня, но не искам да е спален комплект, обичам различното... Искам гардероба да е различен от спалнята, някакви идеи? Стаята ми е 4.50 на 3.50, като на късата страна е прозореца и отстрани остава по 0.80 см. , а на другата къса страна е вратата, която е плътно до стената. Харесала съм си ламинат рустикален стил, но още се триумя  Thinking Спалнята мисля да я правя с повдигащ механизъм и отделно срещу леглото една малка секция - тип скрин за ТV-то.

# 372
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Момичета,моля за помощ! baby_neutral
Най-накрая измислихме как да изглежда спалнята (легло,гардероб и скрин, по поръчка) и хайде нова тема за мислене-цвят. Решихме (няма да казвам кой настоя Joy"-главата на семейството") да е "коко боло"http://www.kronospan.bg/products/category_decors_info.phtml?params=421.
Моля ви,помогнете в какъв цвят да са стените!Не върви да е тъмен цвят заради неособено високите стени,ще го "свие и изстуди" помещението. Нещо в топъл,ненатрапчив нюанс на зелено,оранжево,може би!
Ето ви снимка на спалня в същия цвят:
http://www.gold-apolo.net/index.php?option=com_content&task= … id=90&lang=bg
-спалня "Малина"

По-скоро цвят праскова,зеленото нещо не ми стои добре за спалня. newsm78
bouquet

# 373
Здравейте, ние сме с френска спалня и нямам никакъв проблем с матрака и с каквото да е било.Матрака не се преплъзва от основата, единствено чаршафа се преплъзваше, но реших проблема като го облякох с хавлиен чаршаф и отгоре слагам другия.Относно височината е голям плюс високото легло защото малкия след 3 годишна възраст се научи да се качва на нея hahaha

# 374
Нашата спалня е зелена, тоест стените, ярко, ябълково и много си я харесвам...въпрос на вкус е. Но мебелите са ни бяло и черно. Получава се добър контраст.
За този цвят коко дъра бъра  Laughing оранжаво не бих избрала - ще се слеят и обезличат двата цвята. Аз лично бих заложила на червено-бели стени, някаква комбинация.

Общи условия

Активация на акаунт