Лятото е във разгара, януарчето расте в кор&#

• 13 777
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
доня КОПРИВА в центъра на Орландовци съм...на главната ни улица, бях спряла на място, което е позволено само престой...но това никой не го спазва...бях спряла на два метра преди ъгъл, след удара колата ми беше след ъгъла...за минаването на тирове мисля че има някакви ограничения, но не знам какви, понеже има ниски кабели на интернет, кабелни и тока, БТК... но аз като отида ще ги позавъртя нещата, така или иначе него няма да го има...

# 106
Дано да успееш  Peace
А аз не разбрах номера записа ли му, как ще го намериш???
Имаш ли свидетели на случката, които да подкрепят твърдението ти?
Вярно, че колата ти е смачкана, но как ще докажеш, че е точно от тира???
Извинявай, че те затрупвам с въпроси, но ченгетата работят с факти...

# 107
  • София
Лорини...не успях да прочета поста ти за характера(после ще се върна), но исках да те посъветвам- ако имаш номера на ТИР-а да го дадеш в КАТ- те ще го намерят.

И на мен преди 2 год. ми се случи подобно: една маршрутка ме удари от дясно изпреварване на Сливница и шофьра избяга- каза че гонел разписание. Уж записах номера ама в паниката съм объркала 1 буква. Дойдоха от КАТ, провериха го, но се оказа, че само по номер не могат да го издирят #2gunfire  трябвало всичко да е вярно- и буквите.   Аз си направих собствено проучване( бях видяла на коя фирма е) свързах се със шефа ...и т.н...та го открих мръсника.Почна да се извинява, щял да си загуби работата...а аз като бях с детето в колата, ако бе беше фраснал по-силно?

Та мисълта  ми беше, че то КАТ нама да ти помогнат, ако не си видяла целият номер. Другото е сама да го търсиш- ако помниш има на фирма или реклама по брезента на камиона???

Опитай се да се успокоиш, че аз 2 -3 дни след това бях неадекватна......сега бебо е по- важен

# 108
записах му номера...и го дадох и в КАТ...има банка и камера, която най-вероятно ще може да докаже случилото се...а свидетели...имаше познати които седяха отсреща  в кафенето и ако се наложи все някой ще ми е свидетел, но имам впредид, че него като го няма, мога да кажа в КАТ, че колата е била на престой и че е имало някой до нея, примерно някой е бил с мен и е стоял до колата и си е приказвал с някой друг...нещо такова...не знам...

Бръм да записах целия номер с буквите, ма ме е яд че не помня фирмата, червен тир с немски надпис..сега ще разгледам в нета всикчи фирми и ще го намеря...не ми пука за колата, щото тя милата е с една година по-малка от мен, но тояно вътре можеше да има някой, обикновено с майка ми като пазаруваме заедно, аз стоя в колата, а тя слиза и пазарува..не ми се мисли кво щеше да стане тогава....не искам и вас да товаря с това, но ми трябва съвет, че наш'те сега ме разубеждават, щото не съм била на 5метра от завоя, че съм паркирала неправилно..все ми е тая да ми направят акт, но и на него...такава съм...може и на мен си да навредя, но искам и той да си понесе последствията...

# 109
  • София
Лорини, като начало КАТ е трябвало да дойдат на огледа, а не да си правят оглушки.  Преди два месеца на паркинга на Технополис ни пукнаха /ама яко/ предното стъкло на буса, докато бяхме в магазина. Като видяхме, викнахме охраната и се обадихме на КАТ, от там ни казаха да отидем да подадем жалба, щом нямало ПТП. Подадохме жалба в районното на Студенски град, там трябвало. Преди около две седмици по пощата ни пратиха Постановление за прекратяване на не знам си какво. Вътре пишеше, че нямало достатъчно доказателства, тъй като не било направено оглед от КАТ на место и този недостатък не можел да бъде коригиран /преразказвам накратко/. Технополис има камери но не се виждало нищо и записите не могли да се предоставят по ЗЧОД /закона за частната охранителна дейност/. Тогава защо слагат тия камери. Мисълта ми е, че прокуратурата и КАТ не действат заедно с еднакви правила и се получават големи пропуски при такива инциденти. Така че Лорини, наистина се надявам при теб нещата да се развият по друг начин, но просто ти казвам за нашия случай да си имаш едно на ум. И не се ядосвай много важното е че ти си добре. 
Аз да се похваля на мъжа ми изследванията всички са наред и е напълно здрав. Явно организма му просто му е казал да почине малко.
И още ще се хваля- спечелих от кока кола телефон. Сега чакам да ми се обадят и да кажат кога ще ми го донесат.

# 110
Лорини, стискам ти палци да се пребориш с бюрокрацията!!!

Амелия, ето това се казва късмет!
Браво за телефона  Hug

Радвам се, че мъжът ти е добре, да си го пазиш  Grinning

# 111
Амелия ей това е супер за телефона...от каква игра си го спечелила... аз не пия газирано и не знам какви игри и промоции имат...това за мъжа ти е много хубаво... а иначе си мисля, че по номера имаме тук таме познати и ще го намерим...въпроса е, не в това да ми покрие разноските, а ох и аз не знам какво...все искам всичко да е справедливо...искам да намеря фирмата му и да има кажа какво направи...мъжа ми беше в системата(нсо) доскоро и все някак си ще го намерим...сега е на друго място, но там е още по-голяма силата, ако реши да си ползва връзките...така че ще го намеря, ако трябва само да му се навикам...

# 112
  • София
Лорини, супер, че си успяла да запишеш номера- няма значение дали ти си в нарушение...той не може да бяга ПТП...може да е бил пиян, дрогиран, без книжка.....всичко може да е щом е избягал. Та ще понесе доста по- тежка наказание от теб ( дори и да ти вземат точки за неправилно паркиране)

Явно е, такъв гамен, щом бяга не му е чиста работата....правил е и други нарушения..нищо чудно да са му останали малко точки и да знае че ще си загуби книжката( и работата) , после проверовъчен и т.н.

Тъка че хич не се шашкай че може да има санкция и за теб- бори се за справедливост!

Амелия...не мога да повярвам че си спечелила от тази фирма...доста от наградите си ги раздават помежду си. Явно си голяма късметлийка!

# 113
  • София
Лорини, събираш 10 капачки от кола или кола лайт със символи и се регистрираш в сайта и там теглят на всеки час по един печеливш. Мен са ме изтеглили през нощта  Mr. Green. А за тоя тираджията прощавай ама ми стана много смешно като си те представя , как  го намираш и му се караш,  Laughing Hug Иначе е много гадно, човек сам трябва да си свърши всичко, ако нямаш връзки ходи го гони. В такава държава живеем... Twisted Evil
Копривке, аз си го пазя душичката, ама другите не го пазят. Правим барбекю на двора и като се прибрахме в събота от изследванията баща му го попита здрав ли е, и като му каза че е здрав, му вика "Ами айде..." и милия ми цяла събота и неделя не е спрял да работи по двора. За това поне телефона ще е за него  Heart Eyes. При тебе нещата как са, котката си замина вече това е добре - хи хи. А кървенето спря ли? 
Еспа, гледам че и ти си тук, оправяш ли се?  Hug

Ей колко ще е хубаво на една форумска среща да си мерим тумбаците. Вие говорихте за началото на септември, ако е тогава, аз ще се класирам за втората среща, щото за първата живот и здраве ще съм на моренцееее.

За възпитанието - това по мое мнение е много деликатна тема, но като цяло с едно дете се иска мнооогоооо търпение. И моето е голямо "магаре" особено напоследък, не минаваме и без шамарчета, но с много обяснения става моето. 
elli_g моя корем също става твърд, поне веднъж на ден, ама и с първата бременност беше така. Болки нямам и не се притеснявам.  Ти за твое успокоение си се обади на доки.
Бръм, аз пък винаги съм вярвала, че точно тези комерсиалните фирми не си нагласят наградите. Ама аз съм и много наивна...

Аз пък отивам да сготвя нещичко, че душичката ми като се прибере от работа ще е бая гладен.

# 114
Мали lorini, в какъв филм те е вкарал тоя. Добре че не си била в колата.
А за децата, успокойхте ме малко, че не е само мойта да се тръшка и да прави скандали по улиците. Знаите ли какво прави маймуната. Някой път, като ми направи номер аз ходя се крия по храсти, все едно съм си тръгнала. Да, ама вече не минава номера - и тя ходи се крие. Пък за обясненията, какво ли не правя, обяснявам се, моля се, като си науми нещо един се разправяй. Но ми прави впечатление, че не винаги е такава. Един ден на добрите, друг ден си върти номерата.

# 115
Амелия, късметлийка си! Права е Бръм!
Явно телефоните са раздаване са много и са стигнали и до обикновените хора.
Имам близък, шеф на фирма, която се занимава с посредничество и разпределение на награди от игри най общо казано. Наясно съм как се случват нещата. Самият той ми е казал ако си харесам нещо, което искам да спечеля просто да му звънна. Друг е въпросът,че никога не съм го правила защото ми е неудобно и неприсъщо.

Иначе котаракът го няма, но вчера ми дожаля за него. Сестрата на мъжа ми трябваше да се прибере вчера на обяд и да си го поеме. Ние го закарахме в събота вечер там. Обаче вчера е имало някаква драма по пътищата от Бургас за София(жестоки задръствания) и се е прибрала чак в 2 през ноща. Горкия котарак. Сигурно е полудял от глад и скука.

Аз си кървя периодично и вече не обръщам внимание, в сряда съм на ЖК и ще видим какво ще каже док.

За срещата, когато кажете. Може да пуснем анкетка за дата в следващата тема и така най лесно ще се реши. Иначе за ден предлагам да е събота за да са всички работещи почивка. На мен лично ми е все тая за деня. Имам предвид едно две заведения с хубава градина отвън в центъра, трябва да решим за дата и да резервираме

# 116

Амелия това ми е мъжа...нека изглеждам смешно пред тираджията, с Коко до мен, той да му мисли... smile3532 smile3532 smile3532
Коко по принцип е много мил, галантен и голям кавалер(особено с другите жени, нали аз съм си беговата), нищо че изглежда толкова страшен

# 117
  • София
lorini ти да не се обиди, като казах че ми е смешно. Смешно от сладката страна, не от подигравателната. Дано ме разбра какво имам предвид  Embarassed
Това с анкетата е страхотна идея, Копривке!

Сега се сетих моето диване вчера какъв номер направи. Водя го аз до тоалетната преди да си легне, той застава да пишка и аз му свалям гащите, а той ги вдига и ми вика "Не, през гащите ще пишкам", посдърпахме се и аз го оставих да видя дали наистина ще го направи. И той го направи, напук на мене маймуната му с маймуна. Направо  #Cussing out Накарах му се едно хубаво, май имаше ефект.  Така че bubi4ko не се притеснявай - за номерата винаги са първи.

# 118
lorini, гледай да не се нервираш сега и да се успокоиш. Представям си как си се уплашила и ядосала. Важното е, че си се разминала само с последствия за колата.
Мисля, че дори да нямаш каско, ако тирът има гражданска отговорност и ти имаш протокол от Кат че той е виновен, можеш да заведеш дело и пак да получиш обезщетение по неговата гражданска. Ама не съм сигурна много за това – преди работех в застрахователния бизнес, ама от доста години не съм там и съм ги забравила някой неща. Но ако вземеш протокол евентуално /което като слушам май е много съмнително/ можш да пробваш при застрахователя му.
Амелия, много се радвам за мъжът ти! И честит ви телефон!
Аз съм май по-добре – не кървя вече, ама трябва да лежа поне до края на седмицата – не че го правя де – побъркаха ме от работата днес и си вися целият ден пред компютъра и на телефона.

# 119
......той застава да пишка и аз му свалям гащите, а той ги вдига и ми вика "Не, през гащите ще пишкам", посдърпахме се и аз го оставих да видя дали наистина ще го направи. И той го направи, напук на мене маймуната му с маймуна. .....

Хахаха  hahaha hahaha hahaha
Извинявай, че се смея, но отстрани е смешно. Даа...изобретателни са много  Joy . На нас ни остава само да стискаме зъби  Wink

Общи условия

Активация на акаунт