Лятото е във разгара, януарчето расте в кор&#

• 13 777
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
мила murvet77 ето сега ти обръщаме внимание...прегледах ти хронологията, цялата за да видя колко пъти сме те пренебрегвали, защото аз това го приемам лично...и да ти кажа това е първия път когато никой не се е сетил да ти пожелае всичко да е наред с този серклаж...е упсех, дано всичко е наред и януари да си гушкаш здраво детенце...и дано нямаш никакви проблеми...а и да ти кажа още нещо, хич не си активна, може да е защото нямаш време, но пък това си е твой проблем, не наш..и това, че днес след твоето съобщение е псоледвало моето приключение с колата..е сигурно който и да е прочел твоето, след като е прочел това което се случи с мен, няй-вероятно е забравил...всеки нормален би се ядосал на случилото ми е...
извинявай, че така се получи...просто като станеш по-активна, ще спре да ти пука дали някой ти отговаря или не...

та да допълня murvet77 и аз когато коко е командировка съм сама по три четири дни и затова съм тук с вас...приятелките ми са на море и най-близките ми и те...сам сама тия дни...брат ми е по цял ден на работа...даже когато ми се случи случката днес нямаше с кой да споделя, за да се успокоя, та затова го напрвих тук...дори и с коко не можах да говоря много, защото работата м уне позволява...само ми звънкаше за секунда да ме пита успокоих ли се и толкова...затова моля те не ни се сърди...днес ми е много нервно и може да съмпо-груба, за което се извинявам отново...айде сега се усмихни и ни напише нещо хубаво...

# 136
murvet77, стискам палци серклажът да мине без проблеми! Ще чакаме да носиш добри вести след това и че бебчето е добре  Peace

# 137
Лорини, сигурна си права, по принцип непрекъснато чета но не пиша.
А за колата не се ядосвай, важното е че ти не си била вътре.

# 138
Ами murvet77 , пиши след като имаш времето, защо не пишеш???  Thinking
 Аз имам време и пиша, ще видите като се върна на работа дали ще пиша по 10 пъти на ден?!? Ако се върна де  Crazy Crazy Crazy
От 2 месеца съм си в къщи на домашен режим, мъжът ми го няма по цял ден, детето е на градина или при баба си и дядо си, приятелите ми или са на работа или на почивка, не съм се виждала с майка ми от 2 месеца и съм се побъркала в буквалния смисъл на думата. Затова пиша, пиша защото имам нужда да си поговоря с някого, пиша защото с вас мога да споделя, пиша защото ми е приятно. Може на някои от вас да им идва в повече моето писане, но пак ще си пиша. Не търся нечие одобрение или благоволение, просто се старая да гледам оптимистично на нещата и да се забавлявам пък каквото сабя покаже!
Забавлявай се и ти вместо да се сърдиш за глупости! Peace

# 139
  • Пловдив
murvet77-аз да дам едно рамо като на съгражданка HugИ на мен по някога ми се струва,че никой не ми обръща внимание,обаче пак си пиша,защото по цял ден съм у нас/в повечето време сама/и форума ми е вид развлечение.А и много полезно инфо се намира.
Хайде стискаме ти палци серклажа да мине,всичко да е на ред с теб и бебо,а после и ние ще си спретнем срещичка в Пловдив Peace

# 140
Привет от мен в новата темичка Simple SmileВ сряда тръгваме за Рила и до края на седмицата ще ме няма.Напоследък нета ни идва когато се сети и не успявам да изчета всичко.Но си ми е приятно с вас и гледам да се появявам по-редовно Blush
Момичета,много ми е голям корема-първия път беше точно обратното.Вашите коремчета големи ли са?
Много  Hug от мен за всички вас Heart Eyes

# 141
koral моето по принцип си е голямо, колкото и слаба да съм била винаги съм имала коремче...откакто съм бременна, а вече много бременна ми е много голям..хората си мислят че скоро ще раждам...то не че няма да е скоро...момичета замислихте ли се че половината мина...поне при мен...и при повечето, щото аз съм на края...остана още толкова...една позната като и казахме, вика айде и всичко да мине наред, ако не се видим докато родиш...и после с коко се смяхме, щото това беше миналия месец...така че не знам дали ти е рано за голям корем... suny4 е с голям от още по-одавна...
момичета на вас пъпчета изскочили ли са...щото мойто по принцип си е вдлъбнато доста и няма шанс да изкочи...

# 142
Леле, момичета, какво сте направили?  Shocked Аз от обяд май не съм поглеждала темата, а вие ... вече ... 8 страници?! УАУ! Ей сега ще се опитам да ви изчета преди да изляза Wink

# 143
знам, че днес ми е за безброен път вече, но това ако не ви го кажа не знам кое друго...бебо мърда доста силно вече...и си видях корема как ми се мърда с него...от десетина минути е доста активен...по това време всяка вечер...а днес го усетих няколко пъти и ми е толкова хубаво...сега съм ей така  newsm44 newsm44 newsm44
а ди ви кажа и другото...срещу нас живее една прокурорка, която питах какво да правя за случката от днес и тя каза да си тоида до КАТ, след което ще подадем граждански иск...тя ще е с мен...само каза да следя в протокола да напиша всичко без пропуск....

# 144
murvet77 стискаме ти палци и сме сигурни, че всичко ще е наред! Praynig
Иначе съм съгласна с мнението на повечето момичета. Нормално е тези, които са по-активни да определят така да се каже тона темата, но съм далеч от мисълта, че на не толкова активните не се отговаря. Аз също не пиша много често тук, но винаги когато съм искала съвет или съм питала нещо, съм получавала отговор, за което благодаря на всички. Преди да забременея много активно пишех в една друга тема и  получаваше нещо подобно.
Така че няма място за сърдене. В крайна сметка този форум е за всички и за да се чувстваме по-комфортно трябва да наистина да сме по-толерантни и умерени.
Хубава вечер и поздрави на всички.  Hug bouquet

П.С. Забравих да кажа, че звъннах на док и ми каза да пия магнезий, но понеже тя е на почивка, връзката беше не много добра, забравих да я питам какви точно таблетки. В аптеката ми предлага Магнерич, Магнерот и Магне В6. Вие какво ще кажете?

# 145
Ох, изчетох ви  Crazy И сега набързо, че тръгвам и се хващам за Лорини, че е последна  Sunglasses
Моят корем хич не е голям... даже не може да се определи още дали съм бременна или преяла...  Crazy Искам и аз коремче пък...  Crossing Arms Ама няма засега... сигурно щото съм по-широчка в ханша и бебо има място къде да се прибере навътре... Поне така ми обясняват жени, които са раждали и уж имат представа... Ама и гърдите не са ми пораснали... поне не много.  И бебо не го усещам (или поне не знам дали него усещам).. Абе въобще все едно не съм бременна - ако не бяха прилошаванията, повишената чувствителност, непрестанната умора, вълчият глад и липсата на менструация - нямаше да знам че съм бременна  hahaha (смешно ми стана като си прочетох "изключенията"..)
Айде, мацки, отивам да ям някъде навън, че ако тр да се готви - от глад ще умрем  hahaha Добре, че мъж ми готви от време на време... май тр и аз да се науча  Wink  Embarassed

# 146
Ей, Лорини, супер новина. newsm44
Браво миличка, това е невероятен завършек на днешния ти напрегнат ден!
Дано скоро и ние да се похвалим с такива радостни вести!

# 147
murvet77, стискам ти палци за скрелажа – знам че всичко ще е наред.
koral и моего коремче не е малко, а по преди да забременея беше направо вдлъбнат на вътре. Ще гледам утре да сложа снимка, ако успея да накарам мъжът ми да ме снима
elli_g, аз пия магнерот и доста приятелки около мен пиха магнерот, но не знам каква е разликата с другите които си изброила/така по имената изглежда че всичките са магнезии с нещо друго/. Магнерота е магнезии и оротова киселина /вит В13/. Тази киселина се съдължа в прясното мляко и в майчината коластра. Магне В6 вероятно е с витамин В6, за магнерича нищо не знам. Другите мами да помагат  Докторката каза ли ти в каква доза да ги визмаш?

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 20:31 от Espa

# 148
Леле, момичета, какво сте направили?  Shocked Аз от обяд май не съм поглеждала темата, а вие ... вече ... 8 страници?! УАУ! Ей сега ще се опитам да ви изчета преди да изляза Wink

оооо Сиси, ние сме способни момичета!!!
Айде и аз да се включа за безброен път днес, да не остана по назад  Mr. Green

Корал, и моят тумбак е порядъчно голям, но и първия път беше така. Разликата е, че сега още не съм толкова дебела колкото бях първия път, но пък нищо не ми пречи да стана отново слон балон  hahaha
Пъпчето не ми е изскочило все още, не знам дали ще се покаже, не помня първия път как беше Blush

Ели, за таблетките нищо не мога да кажа, незнам, аз съм на но-шпа  newsm78

Лорини, браво за бебока  Hug . Аз чакам да стане 22.00 часа за да се развилнее моята мома  Grinning
Стискам палци за процедурата в КАТ да не те разиграват и да го разкатаеш този кретен

# 149
Espa, доня КОПРИВА, мерси мацки. То всичкото е магнезий, ще видя какво ще взема.

Относно килата - аз преди да забременея бях 55 кг, при ръст 173. Слабичка си бях. Wink Сега съм 5-6 кг нагоре, но основно на корема, ръцете и краката са ми все така слаби. Иначе на мен коремчето ми личи почти от самото начало.  И понеже сега съм на гости при нашите и на тях им е много интересно, че не съм така слаба и имам коремче ( не ме бяха виждали от месец и половина) Wink

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 20:54 от elli_g

Общи условия

Активация на акаунт