Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 7 авг. 2008, 23:32 ч.

Омъжени за Деви

 • 115 517
 • 861
 •   1
Отговори
# 15
 • софия
 • Мнения: 2 141
Баща ми е Дева.И с чиста съвест мога да кажа,че е много грижовен баща.Понякога е малко заядлив,но е много честен и добър човек.

# 16
 • София
 • Мнения: 1 423
Ние сме едно семейство женска и мъжка дева, родени на една дата с  няколко години разлика (в полза на мъжката девичка). Смятам, че мъжът ми е отговорен, мил, учтив, любвеобилен, през по- голяма част от времето кротък и отговорен. Женската дева ,когато се скара на мъжката става страшно:аз съм по-злобна и нападателна, но пък той като се засегне няма начин да се отсърди с часове. Като цяло той много рядко си позволява да ми вика, да се кара и да се заяжда, защото също съм лесно обидчива и после с дни не може да ме отсърди и мен. вярвам в зодиите до някъде, защото характерите ни наистина страшно много си приличат и това няма на каков друго да се дължи, тъй като сме гледани на различни места, различни семейства и т.н Но специално на въпроса на авторката; не смятам, че по правило девите са груби, цапнати в устата или безотговорни.

# 17
 • Бургас
 • Мнения: 9 771
Хубаво е да разбереш и асцедента-той е доста определящ.

# 18
Не знам от къде да започна за мъжа дева. Имах само 1 такъв екземпляр в живота си и съжалявам, че ми се случи да го познавам. В резюме:
- винаги той е прав, а аз винаги не съм или още по-лошото - аз винаги съм лоша, грешна, агресивна, злобна. Той винаги е добър и винаги ПРАВ. Е, на кой би му харесало?!
- адски, ама адски голям Егоист, влюбен в себе си - това го разбрах с течение на времето. Винаги е "АЗ" и никога "НИЕ".
- важно е да прави впечатление на хората (тип show-off), има склонност да се показва и парадира с нещо си за да не остане по-долу от останалите.
- това, което най-много ме дразнеше беше Егоизма (може би егоцентризъм по-точно), вечното правене на "Аз добрия, ти си Лошата" и хвърлянето на прах в очите (баламосването) "ще направим това...ще отидем еди къде си...", но всъщност нищо не се случи от казаното.
 - мъжът Дева, 32 годишен здраво сложен екземпляр има нещо мекошаво подмолно в поведенитео си - повече подмолно от колкото мекушаво. Прави се на нещо, което не е и заблуждава.
Наивно е всички да се слагат под общ знаменател - аз написах това за този, който имах нещастието да познавам. най-големият егоист на света, който ми причини много мъка и на който грам не му пука как се чувствах.

# 19
 • Мнения: 838
С най-чиста съвест мога да кажа, че това е най-омразната ми зодия. За мъж пък съвсем. Не познавам нито един свестен. Това са злобни, отмъстителни, дребнави хора. Материалисти в най-лошия смисъл на думата. Вещомани./маниакални/ Почти винаги са комплексари и то страшни. Само това, което е тяхното семейство признават, другите не са хора. Но дори техните трябва да им ходят по свирката, за да заслужат височайшето им одобрение и обич. Ако ли не, просто ги отписват. Умеят идеално да усещат болните места на хората, да ги засягат точно там, започнат ли да падат морално падат до край /даже под дъното/. Съжалявам ако съм обидила някого, просто хората от тази зодия, които аз познавам са такива. А те не са малко.

# 20
 • Мнения: 651
Четох глупости...четох... smile3555
Много съм изненадана, защото до сега съм чувала само хубави думи за мъжете-дева. Тези, които познавам изключително много уважавам, а от моя девчо съм си доволна  Hug - мил, любвеобилен и толкова НЕМАТЕРИАЛЕН, че ме е яд понякога.

Е, аз по принцип не вярвам на зодии - не мога да изключа просто факторите ГЕН, СРЕДА, ВЪЗПИТАНИЕ  Peace

# 21
Не знам за вашите, но моят приятел е зориа дева и е абсолютна скръндза.

# 22
 • Мнения: 13 004
Имам двама познати деви...Съжалявам,но нищо хубаво не мога да кажа за тях.Не знам дали е от зодията,ама толкова си приличат...Егоисти,лицемерни,искат всички да ги харесват и ухажват,т.е. да им вървят по гайдата,комплексари са,точно затова искат другите да ги мислят за най-великите, злопаметни...абе ако се замисля,още ще изпиша...
Не искам да обиждам никого,това са хора ,които познавам ,за съжаление...

# 23
 • Мнения: 4 380
Аха..."скръндза" и "нематериален" са много точни определения за това което са всъщност- егоисти, мързели и безотговорни. Стрелец също много точно е уцелила черти от характера на девата. Да прави впечатление пред хората, да се самоизтъква и да говори много празни приказки. От това което ти говори просто нищо няма да стане така. Ако изобщо това което ти е наговорил има допирни точки с истината.

Познавам доста мъже деви. И познавам доста жени, които пък на свой ред са имали нещастието да срещат все деви по пътя си...Смея да твърдя че колекцията е солидна и изключения няма. Wink Имах приятелка Дева (зодията я възприемам за жени, въпреки че и те са със странности, но за мъже- никак), която си намери мъж дева. Сигурно в друг случай бих опитала да я разубедя, но такава двойка принципно е подходяща. Гърненцето се търкулило и си намерило похлупачето. Та така...беше идеалният мъж докато не му разкриха същността. Само след няколко години вече с глас ревеше от него.

Генът, средата и възпитанието са фактори, които влияят на повърхностно ниво. Същността на човек си остава непроменена и тя е абсолютно категорично повлияна орт зодията. Аз през живота си не съм срещала човек, който да не си отговаря на зодиакалното описание. Няма такъв. Може би тези на границата са малко по-сложни за разгадаване като мелези, но иначе всичко си е абсолютно типично.

# 24
вярно, това за парите го пропуснах - вечно се оплакваше че няма пари и за всичко правеше страшна сметка - че беше скръндза спор няма ...и друг култов лаф "Аз никога не лъжа"...най-лошото е че си вярва ...а лъжеше - само че късно разбрах...другото което ме обиди най-много освен баламосването е това че се пишеше на приятел, а когато имах нужда от него винаги го нямаше и се справях сама...
приятел ти е не този, който ти бърше сълзите...а този който не те кара да плачеш...той не ми е бил приятел...сори че пиша но ме боли...

# 25
 • София
 • Мнения: 1 719
Снощи бях на бира по женски с две приятелки. И двете са женени за мъже зодия дева. И на двамата им викаме "доктора", въпреки че нямат нищо общо с тая професия. От всичко разбират, друго мнение трудно се приема, те знаят кое е най- добро за теб, за къщата, за детето  ooooh! Грижовни са, но само ако ги настъпиш, ела да видиш екшън. Не, че моето близначе е по- различно  Joy

# 26
 • Мнения: 334
Моят мъж е дева,много неща мога да напиша за отрицателните му качества,но той също има и положителни.
Само по положението на слънцето в знака,много трудно може да се опише конкретен човек и затова има противоречиви мнения.
Мъжете дева като цяло са критични,но много отговорни.
За това как ще ги виждате в средата е важен асцендента,начина им на комуникация ще зависи от положението на Меркурий,любовните взаимоотношения,възможността им за партньорства/бизнес или лични/ зависи от положението на Венера и луната и т.н.

# 27
 • Мнения: 229
Аз - Дева, съпругът - Дева, дятито и то. То срам да го хване човек да си признае тук зодията ...
Аз намирам общи черти у представителите на една и съща зодия и ми беше интересно да чета за зодиите. Склонна съм да считам, че всеки от нас има своите недостатъци, като някои от тях животът му може да засили и подчертае така, че да стане нетърпим за околните.
Иначе - съпругът ми е свестен и отговорен човек /тази му отговорност, обаче, много му тежи/, добър, услужлив, колегите и приятелите му го ценят и търсят. Като недостатък отчитам неговата дистанцираност и неспособността му да изразява лесно чувствата си, както и неговата "спестовност". Аз въпреки зодията си пари трудно задържам, защото не ги ценя като такива, възприемам ги само като средства за осигуряване на щастлив живот  Laughing и имаме много противоречия.
Едно време /приятели сме от 16 год, а съпрузи от 10/ ме вбесяваше, защото пред приятелите ни дори не ме прегръщаше, заяждаше се непрекъснато, а сега ме дразни, защото е трудно да го помръднеш от къщи и защото е трудно да го научиш как да бъде щастлив.
Ние обаче сме твърде култивирани Деви, толкова години се обучаваме и критикуваме взаимно, че смея да кажа, че имаме промени в положителна насока.
Моля, не сме толкова ужасни, когато животът ни е сравнително спокоен и ние можем да бъдем приятни хора. Simple Smile
"Милото" /заимствам от друга тема/ е изключително нежен и добър любовник, например. Не поднася цветя, изключая празници, но носи маргаритки от градинката или се грижи да имам запаси от любими храни или напитки ... Нежен един такъв, грижовен ...

# 28
 • София
 • Мнения: 1 423
 Лелелел ние девите сме явно ужасни, тука такива неща прочетох за зодия, че трябва нашия апартамент изпълнен с Деви да бъде ограден с бодлива тел, за да не навлезе някой заблуден човек, да го ухапем, изпием кръвта, научим на скръндзалък.....

# 29
 • Мнения: 307
Според мен, не е възможно толкова много хора родени в определен период да носят едни и същи качества.В такъв смисъл не вярвам изцяло на зодиите, може би има доза истина в тях, но не на 100%.По темата-аз и мъжът ми сме Деви.Всеки човек има и добри и лоши страни, но съпругът ми е грижовен баща,отговорен към семейството.Братовчед ми също е Дева-добър и отговорен баща/ставаше нощно време да гледа детето, защото жена му спи дълбоко и не чува Shocked/.Най-добрият приятел на мъжа ми също е Дева-прекрасно момче.А какви са купонджии.Та моят опит с Девите показва, че са добри хора или поне аз на такива съм попаднала.

Общи условия

Активация на акаунт