Омъжени за Деви

• 127 620
  • 861
  •   1
Отговори
# 600
Малко късно се включвам, ама да се разпиша  Mr. Green
Моята дева, заедно от 7г. и половина, все едно вчера сме се запознали, толкова хубаво се държи с мен. Някакси с времето се адаптирахме един към друг- аз съм водолей. Обичаме много да спорим, там сме винаги на противоположни мнения, той харесва едно, аз друго, той мисли така-аз не  Mr. Green
Много е бъбрив  ooooh! Философства много, избухлив е, ама много бързо му минава, понякога само с един поглед може да те срази, в караниците е груб, но той не мисли какво говори като е избухнал.
Работлив е, много му се отдава общуването с всякакви хора, домошар е, обича дома си, но ако може по цял ден да е навън-ще е.
Умен е, много любознателен, обича книгите, но вече не чете, просто се е отдал на работата си, ако нещо не му допада го прекъсва на момента и забравя за него. Като се насочи в една посока и се чувства в свои води е отдаден до край.
Ревнив е, в началото на връзката ни много, сега всякаш не мисли много за това. Много е мил, отдава се изцяло, аз не съм такава, прибира се и първото нещо е да ме целуне и да ми каже колко съм му липсвала, обича да споделя, и двамата обичаме да си говорим с часове, открит е и пред други хора, има много приятели, отдаден е много на приятелите си, което ме дразни понякога, че никога не отказва услуга  Mr. Green
Суетен-много  Mr. Green Обича порядъка, но всякаш ежедневието го поглъща и не мисли много за това. Дразни се на разхвърляните дрехи, неизмитите чинии и се включва в домакинската работа.
Инат е, винаги трябва да е неговото мнение правилно, но аз не отстъпвам и го оборвам до край  Mr. Green
Обича много децата, с племениците се държи идеално, идва му от вътре някак. Хората го уважават, но винаги има за какво да се спори с него  Mr. Green
Мога да пиша до безкрай за него  Laughing Това е за сега.

# 601
desitkad, радвам се, че се разписа. Имах чувството, че малко деви са такива като моя и едва ли не никой не вярва че е така. Много се радвам, че и при вас положението е подобно като при нас и можеш да го похвалиш с добри думи.  Hug

# 602
Моята дева, заедно от 7г. и половина, все едно вчера сме се запознали, толкова хубаво се държи с мен. Някакси с времето се адаптирахме един към друг- аз съм водолей.

Ние сме същата комбинация - дева и водолей  Grinning, определено има доста сходни черти като при вас, с тази разлика, че аз съм по-приказлива и че в момента част от ревността се прехвърли върху дъщеря ни  Grinning

# 603
Моята дева, заедно от 7г. и половина, все едно вчера сме се запознали, толкова хубаво се държи с мен. Някакси с времето се адаптирахме един към друг- аз съм водолей.

Ние сме същата комбинация - дева и водолей  Grinning, определено има доста сходни черти като при вас, с тази разлика, че аз съм по-приказлива и че в момента част от ревността се прехвърли върху дъщеря ни  Grinning
Иха, навсякъде по хороскопите пише, че тази комбинация е трагична  Mr. Green
Много се радвам за вас, викаш прехвърлил е ревността към дъщеричката, смятам, че и моя ще е същият  hahaha
Ахилея, как няма да го похваля, за да съм с него значи има защо, не е от обич това хваленето  Mr. Green Всяка зодия, по-точно всеки човек си има косури, но не мога да се съглася с това, че девите са стиснати, женкари и безотговорни, поне моята дева не е такава. Забелязала съм, че като обичат го правят до край, имам и други познати мъже дева и те са така  Hug

# 604
  • Popovo
   За отношенията между водолей и дева мога да кажа,че понякога са много плашешщи. Дъщеря ми е е водолей, а мъжът ми е дева.Първите  минути са в много добри отношения и след това понякога стигат до "бой".  Mr. Green И двамата имат силни характери и са страшно големи инати. За девите който познавам мога да кажа,че са принципни и страшно много държат на това, дори понякога да осъзнават,че на са прави не си признават и отстояват това в което вярват.Е поне тези който аз познавам.

# 605
А комбинацията дева и дева е направо взривоопасна. Все едно 2 бомби да се пресрещнат.  Laughing

# 606
  • Popovo
А комбинацията дева и дева е направо взривоопасна. Все едно 2 бомби да се пресрещнат.  Laughing

И аз съм се замисляла върху това. Два еднакви характера си е направо атомна бомба. Mr. Green

# 607
Хъм, що пък дева и дева да е взривоопасна?

От две години си живеем чудесно две девички под един покрив.
Почти цялото чистене е поел той, но за сметка на това е моя работа оправянето на сифона на мивката Simple Smile)))))

# 608
здравейте, и аз да се разпиша за моята Дева - макар и да не сме бракувани ,но пък 2 год заедно , Телец (аз) и Дева се погаждат ....
Той е страшно отговорен и голям работохолик , девите са много умни, а това че може да говори на всякакви теми буквално или пък още повече да подхваща разговори с непознати дори ,ме е побърквало от почуда в началото ....... Simple Smile Страшно добър и любвеобилен  е , остроумен ,много добре лавира или се измъква от тема ,която е неподходяща ...... понякога е малко див ,но тук се сближаваме много и двамата и намирам второто си "аз"   chef   bouquet  txtloves

# 609

работохолик
Ужасно избухлив
не-търпящ чуждо мнение различно от своето
никога Не-виновен за нищо
Никога не казващ извинявай
Груб в изказа по време на ожесточени спорове
маниакален чистник-неподредено, неизмито са причина за дълги фасони
Повърхностен-много, много не задълбава преди да каже нещо
Дори и виновен той мълчи докато отсрещната страна не му се извини та чак да го моли за прошка
вечно мрънкащ, недоволен и труден за комуникация

Верен мъж и прекрасен любовник, но какво от това

# 610
Има разлика между мъжете и жените от зодия Дева. Единственото общо помежду им е чувството за отговорност - към семейството или към работа, с която се заемат. Лошото е, че мъжът-дева много добре разбира жените и използва това си предимство за да им влезе под кожата. Тогава започва да изисква и не мирясва докато не моделира жената по свой вкус!

# 611
Здравейте,
Дълго време ви чета,но чак сега се включвам и аз.
Моят мъж е дева,а аз водолей и се разбирахме прекрасно.Смятам,че не зодията е водещата в отношенията,а характера,домашното възпитание,средата в която е живял и учил.
Всичко умее да работи,отговорен към другите,отворен към новостите,внимателен и любящ баща и съпруг.
Слабост-много се раздава на хората,от което губи само семейството му,пък и той.

# 612
Слабост-много се раздава на хората,от което губи само семейството му,пък и той.
Много точно!
Някой нещо ако го помоли и е пръв.. Аз си измрънквам мрънкането докато ми "върже"  Crazy

# 613

работохолик
Ужасно избухлив
не-търпящ чуждо мнение различно от своето
никога Не-виновен за нищо
Никога не казващ извинявай
Груб в изказа по време на ожесточени спорове
маниакален чистник-неподредено, неизмито са причина за дълги фасони
Повърхностен-много, много не задълбава преди да каже нещо
Дори и виновен той мълчи докато отсрещната страна не му се извини та чак да го моли за прошка
вечно мрънкащ, недоволен и труден за комуникация

Верен мъж и прекрасен любовник, но какво от това
Точно..досега не съм срещала така добре синтезирано описание на мъжете - дева. Joy

# 614
Не съм съгласна, освен работохолик нищо друго от написаното не важи за моята дева Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт