Моята дева, заедно от 7г. и половина, все едно вчера сме се запознали, толкова хубаво се държи с мен. Някакси с времето се адаптирахме един към друг- аз съм водолей. Обичаме много да спорим, там сме винаги на противоположни мнения, той харесва едно, аз друго, той мисли така-аз не
Много е бъбрив
Философства много, избухлив е, ама много бързо му минава, понякога само с един поглед може да те срази, в караниците е груб, но той не мисли какво говори като е избухнал.Работлив е, много му се отдава общуването с всякакви хора, домошар е, обича дома си, но ако може по цял ден да е навън-ще е.
Умен е, много любознателен, обича книгите, но вече не чете, просто се е отдал на работата си, ако нещо не му допада го прекъсва на момента и забравя за него. Като се насочи в една посока и се чувства в свои води е отдаден до край.
Ревнив е, в началото на връзката ни много, сега всякаш не мисли много за това. Много е мил, отдава се изцяло, аз не съм такава, прибира се и първото нещо е да ме целуне и да ми каже колко съм му липсвала, обича да споделя, и двамата обичаме да си говорим с часове, открит е и пред други хора, има много приятели, отдаден е много на приятелите си, което ме дразни понякога, че никога не отказва услуга
Суетен-много
Инат е, винаги трябва да е неговото мнение правилно, но аз не отстъпвам и го оборвам до край
Обича много децата, с племениците се държи идеално, идва му от вътре някак. Хората го уважават, но винаги има за какво да се спори с него
Мога да пиша до безкрай за него
, определено има доста сходни черти като при вас, с тази разлика, че аз съм по-приказлива и че в момента част от ревността се прехвърли върху дъщеря ни 
)))))