Омъжени за Деви

• 127 547
  • 861
  •   1
Отговори
# 735
А вярно ли е, че те не са ловци и предпочитат тях да ги гонят? newsm78

# 736
Моят ме е гонил, та не знам  Laughing Иначе са доста горделиви.

# 737
  • София
Аз съм с мъж Дева. Той е на двете крайности. Или е много добър или е страшно лош.
Не бих казала,че се живее лесно с него. в повечето време сме в сландали.
Обича работата и парите повече от всичко. Почти не се занимава с детето.  Много работи и я къщи само спи. Не е нежен,нито грижовен,нито обича интимности и даже допир. Секс рядко.
Ако се караме аз съм стигала до там да се изнасям с детето с целия багаж всичко.  Стиснат е към мен. Въпреки че работя,за него никога моята работа не е важна. С каквото и да се захвана,той ме обрича на думи на провал. Подкрепа от него рядко получавам.
Като добри страни...знам ли,те ще бъдат чисто материални от моя страна и ще ме е срам да ги.пиша тук,защото са и незначителни.
Сигурно има и добри страни,щом още съм с него. Но пък и аз съм Дева. Гордост има в мен. Не мога да му ги призная

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 11:53 от wind of some change

# 738
В крайна сметка, впечатленията ми са, че девата не е това, което изглежда. Скитат, търсят приключения, но само докато не открият правилния човек, с когото да се установят трайно; перфекционисти, анализатори, любопитни, малко домошари, но и доста креативни. Те не са на гребена на вълната що се отнася до приключения и хумор, но винаги откликват на доброто с още по-добро, нежни и отговорни са, и най-вече спокойни. [...] Като сумирам това, което знам и от другите си познати и приятели деви- те реагират в унисон с държанието на човека отсреща. Всички лошо в девата излиза наяве при натрупване на провокации- тоест след последната капка в чашата.

Не съм чела  цялата тема, но и не се сещам за по-добър начин, по който може да бъде описан мъжа-Дева!

Девите си имат една доста нелицеприятна маска за пред света. Доста време и доверие от тяхна страна се иска, за да я смъкнат. Ако този мъж не те е обичал и не те е допуснал до себе си, може въобще да не си го познавала. От тук идват грандиозните разлики в описанията.

Девите мислят много и анализират много, кошмарно интелигентни са, но до последно ще се мъчат да избегнат откровения, сериозен разговор, при който да ти изложат истинската си мотивация да (не) направят нещо. Те може да са неоспоримо прави, с много рационални доводи, но не им се занимава да ти се обясняват и за по-лесно ще ти хвърлят най-идиотския и повърхностен отговор, който им дойде на езика, ако ще това да ги представи в най-лошата светлина.   

Ако те обичат или поне те харесват, ще ти търпят всички магарии и недостатъци с нежност и толерантност, ако не с разбиране. Ако не те харесват или им прелееш съвсем чашата, ще ти го кажат грубо и безскрупулно в лицето, при това наред с детайлен списък на всичките ти недостатъци. Понятия като тактичност, уважение и елементарно възпитание доста ги затрудняват.

По същия начин мъжът-Дева може да те върти на пръста си в комплект с още 4-5 дами и да те изхвърли като парцал, като му омръзнеш, след което да се влюби в една и да не погледне повече друга до края на живота си.

Девите могат да бъдат най-хубавото и най-лошото нещо, което ти се е случило. Важното е да им дадеш въздух, за да ти се покажат с истинското си лице, а то е значително по-приятно от това, което първо представят (особено на хората, показващи се враждебни и резервирани от самото начало).

Везна, шеста година "женена" за Дева

За всичко е много точно и вярно.Аз съм жена Дева и съм същата.Маската си е маска и много хора не могат да повярват,когато си сваля тази маска.Много рядко се случва,защото малко хора го заслужават.

# 739
  • Вестерос
Аз съм с мъж Дева. Той е на двете крайности. Или е много добър или е страшно лош.
Не бих казала,че се живее лесно с него. в повечето време сме в сландали.
Обича работата и парите повече от всичко. Почти не се занимава с детето.  Много работи и я къщи само спи. Не е нежен,нито грижовен,нито обича интимности и даже допир. Секс рядко.
Ако се караме аз съм стигала до там да се изнасям с детето с целия багаж всичко.  Стиснат е към мен. Въпреки че работя,за него никога моята работа не е важна. С каквото и да се захвана,той ме обрича на думи на провал. Подкрепа от него рядко получавам.
Като добри страни...знам ли,те ще бъдат чисто материални от моя страна и ще ме е срам да ги.пиша тук,защото са и незначителни.
Сигурно има и добри страни,щом още съм с него
За всичко , което си написала, моят е противоположност, особено за нежността . Чак да ти втръсне на моменти , когато не си в настроение и искаш да си сам така да се каже.

А относно кой кого преследва- при нас беше взаимно преследване, но и аз съм чувала от познати, че обичали да ги преследват.

# 740
  • София
В началото той ме "преследваше" гледаше да.ме впечатли по най-възможни начини.  Цветя, въртеше се с колата, подаръци и то скъпи, каза ми че ме обича на третата седмица. И аз като жена Дева се дърпах дърпах. Абе луда връзка имахме като бяхме млади. Обиколихме импулсивно.половин България, не ни беше скучно големи приключения имахме. И секса беше секс и останалите интимности.
Научи ме на много неща.  
Нооо, голямото но
След като заживяхме заедно и забременях той коренно се промени. Само лежи, не иска нищо да прави,никъде да излиза. Рядко мр слуша когато говоря. Отношение нулево. Такива целувки прегръдки за него няма. Понякога се чувствам като негова майка. Страшен мърльо е. Но то е и до възпитание. Майка.му е луда. Баща му е мърляч. Знам.ли.
Пак казвам.има добри качества. Ако.моите пари свършат той ми дава / е не ми казва ето ти 50лв хаха нито 20,10лв. /
Други добри качества. За него си, че изкарва доста пари / ама.ние с малкия не ги виждаме/
Има дарба, от всичко прави пари.
Друго добро качество... хмм може би знам.ли.  има.нещо в него, което още ме задържа. 

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 11:54 от wind of some change

# 741
За нежност и аз бих казала, че е супер нежен, много показва обичта си и към мен и детето.
Скрит текст:
В крайна сметка, впечатленията ми са, че девата не е това, което изглежда. Скитат, търсят приключения, но само докато не открият правилния човек, с когото да се установят трайно; перфекционисти, анализатори, любопитни, малко домошари, но и доста креативни. Те не са на гребена на вълната що се отнася до приключения и хумор, но винаги откликват на доброто с още по-добро, нежни и отговорни са, и най-вече спокойни. [...] Като сумирам това, което знам и от другите си познати и приятели деви- те реагират в унисон с държанието на човека отсреща. Всички лошо в девата излиза наяве при натрупване на провокации- тоест след последната капка в чашата.
Много точно описание  Simple Smile

# 742
  • Вестерос
Това за парите е явно както го научиш. В нас няма мои и твои пари, а общи.Без значение кой колко е изкарал дадения месец. Той си е на твърда заплата, но аз съм варираща. Същото е и с грижите за дома- общи задължения, ако аз не успея да измия чинии- той мие, ако той не успее да изчисти, аз чистя.

# 743
  • София
Както си го научиш.  Израза не ми харесва.,не се обиждай.
Аз мисля така. Аз взимам една заплата, не голяма, а той изкарва доста, ако нашите пари са общи, аз реално ще.му харча доста пари. В нашето семейство е по скоро така. Моите пари са общи, а неговите, само в краен случай! ! Той почти никога не мие,чисти, бърше,подрежда,гледа дете. Пак казвам, не е както Аз съм го научила, а какво възпитание му е дадено. Ако баща му е мърляч /какъвто е, той е такъв / майка.му е ужасен човек, тя никога не го е учила на уважение /вкл.и нея/ майката е злобна женица, която мрази всички /особено жени / .
Та мъжа ми дева, аз не съм му пастор ,нито майка, за да го уча тепърва на първите 7 години.  Той е изграден характер. И то доста корав. Аз пък не съм някоя хитруша ,да го въртя на малкия пръст и той да ми играе по свирката. Може би трябва да стана все пак хахахах. Да го науча на покорство и най важното да дава кинти хихи

# 744
  • Вестерос
Не се обиждам, но какво значи аз ще му харча неговите пари  Thinking Твоите пари отиват за сметки, за храна сигурно главно, а неговите? Ето това за мен, пак казвам за мен , е грешно. Никога в моето семейство (родители, баби, дядовци) е нямало мои и твои пари. Парите са общи. Това е моето възприятие и е за мен нормално за едно семейство и сега си го прилагам и в къщата. Научиш не е точната дума в случая, още в началото съм разяснила какво за мен е едно семейство- всичко е общо- пари, грижи, задължения. А за другото-миене, чистене съм съгласна, че е въпрос на възпитание и жената колкото и да мрънка, ако не е създадено от майката това, едва ли ще се промени.  Peace

За покорството при теб не знам, но поне за парите- да  Laughing

# 745
  • София
Извинявай,малко жлъчбо отговорих, но това е защото благородно завиждам на живущите с по нормални деви

# 746
Най-дългата ми връзка е била с Дева. Асц Рак, луна и венера  в Рак. Бяхме около 6 години заедно. Нищо лошо не мога да кажа за него. Поне лично той много се е грижил за мен, повече от родителите ми. Направо му доставяше удоволствие да праи това, което искам. Ако не бях прекалено млада, бих се омъжила за него. Но искам да живея в чужбина, а и не оценявах това, което ми дава, защото нямах база за сравнение. Като изключим това, че като на младо момиче, естествено ми ставаше скучно, бих казала, че това беше идеалният мъж за мен от гледна точка на съвместен живот.   

# 747
Да ми се сърди който ще. Мнението си е лично мое и може би съм с такова отношение, защото съм си патила доста от Деви. Та... За мен те не стават нито за приятели, нито за колеги, гаджета или каквото ще да е. Ужасни. Само лошо съм видяла от тях и не искам да имам нищо общо с нито един представител на зодията.

# 748
Да ми се сърди Та... За мен те не ....не стават нито за приятели, нито за колеги, гаджета или каквото ще да е. Ужасни. Само лошо съм видяла от тях и не искам да имам нищо общо с нито един представител на зодията.
Същото. Като везна, слагам на кантара и хубавите, и лошите моменти с тях-е, лошите са повече!

# 749
[quote author=Вики  ....не стават нито за приятели, нито за колеги, гаджета или каквото ще да е. Ужасни. Само лошо съм видяла от тях и не искам да имам нищо общо с нито един представител на зодията.
Същото. Като везна, слагам на кантара и хубавите, и лошите моменти с тях-е, лошите са повече!
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт