Аз мисля така. Аз взимам една заплата, не голяма, а той изкарва доста, ако нашите пари са общи, аз реално ще.му харча доста пари. В нашето семейство е по скоро така. Моите пари са общи, а неговите, само в краен случай! ! Той почти никога не мие,чисти, бърше,подрежда,гледа дете. Пак казвам, не е както Аз съм го научила, а какво възпитание му е дадено. Ако баща му е мърляч /какъвто е, той е такъв / майка.му е ужасен човек, тя никога не го е учила на уважение /вкл.и нея/ майката е злобна женица, която мрази всички /особено жени / .
Та мъжа ми дева, аз не съм му пастор ,нито майка, за да го уча тепърва на първите 7 години. Той е изграден характер. И то доста корав. Аз пък не съм някоя хитруша ,да го въртя на малкия пръст и той да ми играе по свирката. Може би трябва да стана все пак хахахах. Да го науча на покорство и най важното да дава кинти хихи
Дева на покорство никога няма да научиш. Но хората се променят и то много. И аз /Дева/ и мъжът ми се променихме доста за 11 год. заедно.
Но финансовите ви отношения са доста странни и повод за дълбок конфликт в семейството.
Аз като цяло лични впечатление- лоши и гадни от мъже, каквато и зодия да са били, съм нямала. Имам кофти впечатление от мъж скорпион, но той имаше отношение с близка моя приятелка и тези мои впечатления са на ниво преразказване от нея.