Омъжени за Деви

• 127 541
  • 861
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Както си го научиш.  Израза не ми харесва.,не се обиждай.
Аз мисля така. Аз взимам една заплата, не голяма, а той изкарва доста, ако нашите пари са общи, аз реално ще.му харча доста пари. В нашето семейство е по скоро така. Моите пари са общи, а неговите, само в краен случай! ! Той почти никога не мие,чисти, бърше,подрежда,гледа дете. Пак казвам, не е както Аз съм го научила, а какво възпитание му е дадено. Ако баща му е мърляч /какъвто е, той е такъв / майка.му е ужасен човек, тя никога не го е учила на уважение /вкл.и нея/ майката е злобна женица, която мрази всички /особено жени / .
Та мъжа ми дева, аз не съм му пастор ,нито майка, за да го уча тепърва на първите 7 години.  Той е изграден характер. И то доста корав. Аз пък не съм някоя хитруша ,да го въртя на малкия пръст и той да ми играе по свирката. Може би трябва да стана все пак хахахах. Да го науча на покорство и най важното да дава кинти хихи

Дева на покорство никога няма да научиш. Но хората се променят и то много. И аз /Дева/ и мъжът ми се променихме доста за 11 год. заедно.
Но финансовите ви отношения са доста странни и повод за дълбок конфликт в семейството.

# 751
  • Вестерос
Явно не попадате на мъже като цяло. Един мъж може да не е мъж в пълния му смисъл без значение каква зодия е  Peace  Аз като цяло лични впечатление- лоши и гадни от мъже, каквато и зодия да са били, съм нямала. Имам кофти впечатление от мъж скорпион, но той имаше отношение с близка моя приятелка и тези мои впечатления са на ниво преразказване от нея.

# 752
Аз имам две деви вкъщи. Парите - неговите - са за всичко у дома. Моите са за мен и детето - каквото реша , това купувам, сметки /комунални и телефонни/не плащам.
Девата - пазарува, мъкне торби , чисти, домакинства - каквото иска и когато иска. Обикновено иска и върши доста работа. Аз - на същия принцип. Твърдо разпределение кой какво и кога няма.
Има свобода на действията. Ограничения няма. Всеки сам си знае съвестта и сам си поставя граници на поведението и действията.
Хората се развиват в дългогодишните отношения. За някои принципни въпроси се поизморяват да се борят на всяка цена  и накрая отстъпват или просто спират да забелязват.
 Аз последните няколко години го давам по-лежерно.
Все пак не можеш по 10 пъти на ден да се бориш за.... за светната крушка в коридора и за 5-те  чаши , оставени в мивката,  щото някой пил вода и всеки път си взимал нова чашка от стелажа , за гледането на стари уестърни.... ей такива битовизми.
Колкото аз по-лежерна ставам, толкова Девата повече се наема и се ядосва, мрънка и ръси все едни същи заучени реплики.
Мрънкала, но пък грижовни, стабилни, праволинейни и надеждни са тези деви. Че и ми отстъпват, когато се наложи.

Всички /колеги, съседи, родата/на тях разчитат и все  те вадят горещите картофи от огъня - образно казано.
В работата си са много усърдни и изпълнителни, на йота встрани не минават от установените правила и норми.
Често казвам за тях "Прекаленият светец и Богу не е драг". Ама те не ме разбират, пак си следват тяхната праволинейност.

# 753
  • Вестерос
Феята, все едно и за моята пишеш, едно към едно!

# 754
 И двете деви вкъщи  са домошари,  пред ТВ и в пълна хармония, че са двамцата. Спестовници, но обичат хубавото и скъпото. Защитават се , обединяват се срещу моите критики, имат си тайни от мен. Но винаги успявам чрез манипулация и подкуп да изкопча информация от по-малката дева.
Когато реша да ги провокирам/заяждам , казвам обикновено следното : Скучни деви, още един ден ли пропиляхте в подпиране на къщните стени, навън има хора, които живеят  Mr. Green Отговорът винаги е горе-долу следният: Много съм изморен, цял ден търча на работа/или училище/, сега два дни ще почивам /сещайте се - спане до обяд и следобяд понякога/.

# 755
  • София
Хм, като се замисля и.моя мъж Дева много помага на другите. Около него си има една хайка, и той им плаща за дребни услуги. Дава пари и на просяци . Въобще той дава!  Ние сме заедно 9години. И ние се променихме. Но той е странен човек, може би на настроения. В повечето време ние сме в скандал. Той не може да приеме, че аз съм права. Нито аз приемам, че той е прав и не може да намерим компромис взаимен. И двамата сме Деви. Всеки път си казвам,ще отстъпя, ще замълча. Но не мога. Той много лошо обижда и унижава.  Аз няма как да замълча и той да бъде прав, да ме обижда.
съвсем битово,  аз трябва да му бъда слугиня едва ли не. Аз не мога да се примиря с това, че той е като свинче. Никога не се съобразява с мен. Никога не прави компромис. И в нас да стане кочина и хаос,той никога няма да се наведе да си вдигне чорапите например, които бяха в цялата къща /един път просто му ги сложих на възглавницата/
Той няма навик да има семейство.
Нашето семейство е странно /моля се това да не се отрази на детето/ той работи адски много. Той има талант да изкарва пари, и никой не може да го спре.
Има и добри черти естествено.
Помагал ми е много от него съм научила много. 
В семейна обстановка е пълен мързел. Няма нежност, желание нищо.  По едно време се молех да си намери любовница, за да се разтоварва., много скандали вдигаше.
Много мога да говоря за него. Но честно дори и след толкова много години, аз пак не го познавам ,разбирате ли? За мен повечето Деви, винаги слагат една преграда и никога не може да разбереш какво мислят.
Моя мъж си татуира моето име, но аз пак не мога да разбера защо?не усещам обич.
Охх много пиша,  това е необятна за мен тема.

# 756
Aми, wind of some change, Девата не дава словесен израз на чувствата, той показва любов чрез действия и грижа, купуване на любима храна......, в твоя случай е татусът с твоето име. Жалко , че не се сеща и за повече грижа и нежност. Такъв си е човекът явно.
Според мен, ти трябва да покажеш повече самоувереност, женственост, хитрост,изобретателност и смениш тактиката спрямо закостенялата ти половинка. Промени своето поведение, нещо във външността си /примерно/ , за да видиш дали ще има промяна и у него.
Миналата година лятото направих нещо неочаквано за моите сем-во и рода - смених курса в поведението си и нещо във външността. Всички забелязаха, всички се запитаха защо, имаше "пробуждане" и замисляне от страна и на моята Дева. Привидно запази спокойствие, но вътрешно се ошашави.

# 757
Съгласна съм с това, което е описала Феята  Simple Smile
Моят също на 90 процента е такъв като твоя  Mr. Green
За показването на обич, при нас е обратното- всеки ден ми казва, че съм красива, че не може без мен и детето, обичам те и все такива. Действията му също го показват. Единствено инатът му и това, че когато не е прав не си признава, ме изкарва от релсите  Crazy

# 758
  • Вестерос
И двете деви вкъщи  са домошари,  пред ТВ и в пълна хармония, че са двамцата. Спестовници, но обичат хубавото и скъпото. Защитават се , обединяват се срещу моите критики, имат си тайни от мен. Но винаги успявам чрез манипулация и подкуп да изкопча информация от по-малката дева.
Когато реша да ги провокирам/заяждам , казвам обикновено следното : Скучни деви, още един ден ли пропиляхте в подпиране на къщните стени, навън има хора, които живеят  Mr. Green Отговорът винаги е горе-долу следният: Много съм изморен, цял ден търча на работа/или училище/, сега два дни ще почивам /сещайте се - спане до обяд и следобяд понякога/.
Joy Joy Joy добре , че ми е една , за сега  Laughing

# 759
  • Вестерос
Съгласна съм с това, което е описала Феята  Simple Smile
Моят също на 90 процента е такъв като твоя  Mr. Green
За показването на обич, при нас е обратното- всеки ден ми казва, че съм красива, че не може без мен и детето, обичам те и все такива. Действията му също го показват. Единствено инатът му и това, че когато не е прав не си признава, ме изкарва от релсите  Crazy
Да, този прословут инат и аз съм инат, не зодия дева, но просто той ме бие по всички точки. Моят , ако се скараме, никога не ме е обиждал. И също като твоя , Коко, постоянно отправя комплименти.

# 760
Какво мислите за съюз мъж дева и жена скорпион? Има ли изгледи за добра и продължителна връзка...
Той е най-голямата ми любов, бяхме заедно около 2 години, разделихме се заради трети човек и 3 години не се бяхме виждали и чували. Сетих се за него тези дни и той предложи да се видим(обвързан е с моя позната Везни (бивша приятелка) ) дали има вероятност отново да излезе искра и да продължим начисто и наново....

# 761
  • Вестерос
Една скорпионка преследваше моята дева преди мен, той се дърпаше много. Просто тази скорпионка беше с ужасен характер и грубиянско отношение към живота и към околните. Но щом сте имали връзка значи определено ти не си такава. Но все пак той може да си е щастлив с везната, щом и 3 години заедно

# 762
  • София
Между дева и скорпион би трябвало да има разбирателство. Аз лично харесвам скорпиони

# 763
  • София
И аз ги харесвам, въпреки че са ми малко екстремни. Обаче има искри яко!

# 764
Колкото и да не вярвам на зодии, но докато ви чета намирам много сходни черти с моята Дева. Даже му прочетох някои неща да се посмеем, дали не се припознава в някои черти. За почти 4 години сме си видели повечето от характера.
1. Обича винаги да е прав, ако спорим, той излиза все правия, сигурно в някакви 1-2% се съгласява с мен. Инат, много инат.
2. Настъпиш ли го, леко по-неприятен бъзик и ти го връща така тънкооо и двойно.
3. Не обича да харчи за какво да е.
4. Само 2-3 пъти сигурно е почвал да свърши нещо домакинско по свое хрумване, въпреки че мрънка за неоправеното и натрупаното. Имало прах, ама не хваща да го избърше.
5. От малко може да запали, да ми се ядоса и става бомба.

За щастие положителните му черти компенсират негативните и в някои моменти просто ме е разтапял колко прекрасен мъж е.
1. Има кръг от добри приятели, взаимно се ценят, уважават и помагат. И винаги е искал да бъда до него на събиранията им и съответно съм в много добри отношения с тях.
2. Има едни изблици на любов, от нищото извират в някой момент.
3. Ако аз или той ще купува нещо за дома(или за мен), определено не е стиснат, все да е най-хубавото и качествено.
4. По горната т.4 мога да вметнаа, че все пак той не разхвърля. Поне като не помага, ама и не цапа. Аз съм много разхвърляна в чести моменти. Чорапите му освен в пералня или сгънати от него в гардероба не съм срещнала, но моите все са изгубени...
5. Отговорен, много помага като завъртим кулинарна дейност, винаги ме кара/взима като може, не ме е оставял да кръстосвам с пълни торби по магазини пеша.
6. Неговите пари, както писа ФЕЯТА не си ги крие, пазарува и спестява. Същото се старая и аз съответно.
7. Не на последно място харесвам, че умее да си избира дрехи и то в добър стил. А колко ги пази все му се възхищавам. Лъснат, парфюмиран- с кеф да излезеш с такъв мъж навън.

Абе, интересна зодия, не е праволинейна, никога не знам как ще реагира както ме е вбесявал, така и ме радва. Та няма скука Mr. Green

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 10:50 от *Шоколадче*

Общи условия

Активация на акаунт