Омъжени за Деви

• 127 539
  • 861
  •   1
Отговори
# 765
  • Вестерос
Така е шоколадче, не е скучно с тях. И отново откривам всичко, което си написала и за моята. Само с една разлика, че повече от 2,3 неща сами му хрумват да ги прави в домакинството и то по същия начин както с любовните изблици, както си стои и си чете нещо и скача да чисти банята примерно  Grinning

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 11:21 от Tiffany Aching

# 766
Брех, то след години, може да му избликнат и такива идеи Joy

# 767
  • Вестерос
Или моята просто още е в етап "перчене с домакинстване"  Laughing

# 768
Девите обичат да ги хвалят. Четкай редовно твоята и дано дъъълги години да се перчи с домакинстване у вас. Laughing

# 769
Като ви чета всички, наистина като цяло си приличат девите ни, и да ги разменим няма да усетим  Mr. Green  Mr. Green

# 770
Честност, отговорност и състрадателност към хората, има верен приятелски кръг- взаимно си помагат и са лоялни, инат/както се писали/, понякога даже ограниченост в мисленето, прагматичност, пазене на дрехите до безкрай, не желае да купува нови, докато старите не се изхабят докрай/това е лошо/, насила му купувам дрехи, не е стиснат към нас,
 мрънкането-държа да уточня - е когато аз пренебрегна задълженията си, щото вися във форума и фейсбук, а вися,защото ходя на работа, където се товаря психически. Така е вече години наред/ демек - нуждая се от релаксация/. Набеждава ме в непукизъм /аз не мисля, че това е лошо за мен/.
 Когато мрънка, аз мълча, гледам си в лаптопа или телефона и се абстрахирам. Ни приемам, ни предавам, не влизам в разговор, че да не удължавам конското. Става каквото аз си реша, не се обяснявам.  Не ми мрънка, когато  излизам сама или отивам на екскурзии с колеги. Не предупреждавам къде и кога ще ходя. Това става в последния момент. Не ме проверява или издирва по телефона.

# 771
А някой може ли да ми каже дали са нахални. Ако и откажеш среща например, какво ще направят. Ще настояват ли или ще се отдръпнат и ще чакат покана от другата страна?

# 772
В моя случайДевата 6 години драпа и настояваше за срещи, чака търпеливо, но нахалство - не бих казала.

# 773
  • Вестерос
Нахални? Никога, поне моята, чака си търпеливо, после аз я почаках малко, по-скоро за тях е "докато се наканят, докато обмислят", но не и нахалство.

# 774
Ами работата е там, че като излизахме първият път (падаше се петък)  и той няколко пъти ме попита, какво правя уикенда, и после вика да дойда с един приятел да пием бира, обаче аз едно ,че бях пийнала, и второ така се бях замаяла от чара му, че не се сетих да му кажа да дойде. И чак на другия ден се усетих какви съм ги свършила. И сега той си мисли, че нямам интерес. А като ме изпращаше каза, че му било много приятно и пак ще се видим. Обаче не се обади, но всеки път като ме види на улицата ми маха енергично да ме поздрави, даже последният път малко се изненада и чак си подскочи на стола. Laughing И сега се чудя дали да действам аз и да го поканя на кафе, защото той явно ме харесва. Той  няма да се престраши. Малко детска история, ама аз съм свикнала на нахални мъже и сега не знам как  да се държа с него Simple Smile Дайте съвет.
 newsm78

Камея , той за 6 години не си ли намери друга? изобщо ли нее бил с друга жена? newsm78

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 18:00 от Cvetiata na Ida

# 775
  • Вестерос
Ако и ти го харесваш го покани. Според мен девите им харесва също да им се показва, че са обект на желания, което ги окуражава повече , то май за всички мъже и жени е така  Laughing

# 776
Ако и ти го харесваш го покани. Според мен девите им харесва също да им се показва, че са обект на желания, което ги окуражава повече , то май за всички мъже и жени е така  Laughing

Така ще направя! Нищо не губя, най-много да откаже. Благодаря ти?

# 777
zdraveite iskam da vi popitam nakratko da mi kajete mujete devi dobri li sa ili sa loshi s moqt priatel sme i dvamata devi sushto taka  sme rodeni na edna data ama v razlichni godini po-nqkoga e mn usmixnat i  vesel a posle nemoje da go nakarash da prikazva

# 778
Ами точно, никога не знаеш в какво настроение ще се прибере или колко ще му коства да запали и да смени от хубаво към лошо. Не е лесен,  мъжът Дева изисква старание от женска страна. Laughing

# 779
  • София
Дали си заслужава е въпросът

Общи условия

Активация на акаунт