Омъжени за Деви

• 127 538
  • 861
  •   1
Отговори
# 780
Петя, ако той е човекът ще го усетиш, девата показва недвусмислено обичта си към жената, когато я има. За настроенията, с моят толкова сме свикнали един с друг, че няма моменти на мълчание, всичко се споделя на момента, но това са 11 години заедно  Crazy

# 781
  • Вестерос
За мълчанието -учат се да не мълчат и да споделят, бавно става, трябва да си упорит и да си настроен да вадиш думите с ченгел понякога, но след време сами започват да си споделят.

# 782
някой да е забелязал девите да са сръдливи  Rolling Eyes и как най_лесно да се сдобриш с тях

# 783
  • Вестерос
С извинение, не понасят лошо да се държат с тях, то кой ли понася, но те сякаш по-насериозно приемат някоя по-груба дума

# 784
Дам, доста сръдливи, после инатливи докато ти проговорят, а и не забравят, в някой момент пак ти напомнят къде си сгрешил  Whistling

# 785
Не гонят карес, тихомълком прощават и отстъпват. В пъти по-инатливи са другите земни и огнени зодии. С дева се живее и то добре. Въпреки праволинейността и сухарството.
  За семейство са ок, за екстремни авантюри- търсете друг.

# 786
В случая май става въпрос за мъжка гордост и его. Отчаях се вече Rolling Eyes
Както и да е, все някак ще се оправим.  Tired

# 787
  • София
Ние с моя явно говорим на различни езици Simple Smile или поне той се дразни, че все на криво го разбирам newsm78 ама като не ми казва всичко, а само се мръщи, така ще е...

# 788
Така е, с това мълчане,ми правене на фасони тип сърдя се,сещай се защо, направо нямам нерви.
Нямам решение  #Cussing out

# 789
  • София
И почва едно вадене с чингел (: При мен на 10я път си казва... Но то си е до време... може на мен да ми писне да го питам за всяко нещо. Не мога да го разбера... мисли си, че не му личи кат се цупи, или иска да го питам, да не съм му майка... и мисли не мога да чета...  Hug

# 790
Иска да го чоплиш. Привлича внимание, поне според мен. Малко е детинско, и нервещо

# 791
  • София
Трябва се научим тогава да го игнорираме  Sunglasses ама...

# 792
Трябва, обаче е трудно. Аз се правя все едно нищо няма и с времето му минава .
Още някой да сподели опит как се справя с девешкия си мъж.

# 793
  • Вестерос
С разговори и извинение от моя страна дори и да съм права, просто да оправя положението. С вадене на ченгели, но мен не ми пречи това, обработвам го някак си

# 794
 Rolling Eyes  При нас много говори, аз почти не слушам, споделя, винаги е било така...не мълчи, а мърмори и се кара,когато е сърдит. Чак е смешно.

Общи условия

Активация на акаунт