АПРИЛската дружина заедно е веч година!

• 11 256
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
Свекърва      =      

# 16
  • София

Stefinka, душко...не смея да се засмея на шегата ти, защото откакто имам син и мен ме чака щастието да бъда толкова "обичана" (ако сме живи и драви, де) Simple Smile

Иначе на моята свекърва и аз никак не й викам. Нямам никакви проблеми с нея, даже напротив... но майка не ми е  Peace

# 17

Защо да ме е страх, те не са усилени??
И аз все още никак не й викам на свекървата, може и затова да е сърдита, но как да й кажа "майко" като не може да ми се обърне езика и не я чувствам такава. Който го е измислил това, така да наримаче свекита е пълен кретен за мен, не можа ли да измисли нещо друго. Всички си имаме майки и бащи, които са ни гледали цял живот, изведнъж се появават нови хора и да им кажеш и на тях същото... просто не виждам как да го направя Cry

Подкрепям те!  Peace Имаме си само една майка. А с риск да звучи като оправдание. Казвам на свекъра "татко", защото аз не съм имала такъв, а той се държи с мен като баща. Майка ми и баща ми са се развели още не съм била родена. И видях баща си чак като станах на 16. Прави се на загрижен, но не ми се говори как. Искаше да ни направи свадбен подарък - две стаички в мазе срещу 20 000 лв. Това родител ли е? Цял живот нищо не е направил за мен и накрая.... Спирам....

Охххх, ама че сте гадни. Багажа сам ли ще се събираааа?  ooooh!

# 18
Връзката между майка и син е много особена и силна, дори бих казала сексуална (ама много примери в историята и разсъждения по темата у философите)
Бедейки толкова обсебващи мъжките майки не могат да се държат адекватно към "харпиите" нахлули в живота на момченцата им.
Защото има една истина и тя е, че:
Майките с времето почват да възприемат синовете си като свои мъже, особено ако имат  проблем с технитее истински мъже.
Айде сега да кажат и мамите с момчета и момичета има ли разлика в любовта към двата различни пола отрочета.
То затова има вицове само за тъщи, а не за свекърви,'щото за свекървите да се говори е трагично, а не смешно...
 Sick Sick Sick

# 19
  • в илюзия
Сега Сватбата е на 16ти август  bowuu

Как вървят приготовленията :
Имам рокля - къса е бухнала , като от 60те години , нямам снимка , ще чакате до 17 да ме видите
Бо също има рокля - малка булченска разкошна е. Heart Eyes
Имаме си оркестър - Берковската духова музика  Crazy , направо не знам ще вдигнем голяма олелия
Довечера съм на пробна прическа може да ви се покажа как ще съм.
нямам все още обувки
и засега това е

За свекървите - е такова зло няма  Rolling Eyes Мойта е една лицемерна бабка , ама напоследък много не и се връзвам. Съветвам ви и вие така да правите - мнооооого олеква. А за майчетата , които ще са свекърви сещайте се какви са вашите  Naughty

# 20
Добро утро! Hug
Хайде и аз ви прочетох най-сетне! Laughing
Хиксита, твоите предложения ги включих в темата да отлежават и като дойде време за нова тема да ги ползваме Peace
Има нов линк на първа страница за педиатричните консултации на д-р Слънчева във форума, тя е педиатър и отговаря всеки понеделник и четвъртък. Simple Smile
Алокация, много сте сладички!  Hug
Голди, що е бил кисел мъжът ти? Че е трезвен ли? Mr. Green
Милена, аз вече имам няколко неща за зимата - от подаръци, но е време вече да почна да купувам. Тук май лятото свърши вече Confused Sad
КРИСИ, случвало се е това нещо и при нас, като отида и си спи! Simple Smile
Ародоет2, хайде стискам палци всичко да мине по вода и чакаме снимки после Simple Smile
Тестовете ги пазя, аз първия тест го направих края на юли месец още - 27 или нещо такова.  Grinning
Пазя и пъпчето, не знам къде да го хвърля, пък да го хвърлям ли въобще? Laughing

Оооо, любимата ми тема за свекитата smile3508 smile3508
Моята е много странна птица - на моменти сме в чудесни отношения, настроенията са прекрасни, ноооо след ден-два вече почва да се държи доста неприятно smile3516 Дразни ме, че говори ужасно високо, много е наперена, уж оправя и чисти и готви, а всъщност само командори, а то другите свършили работата, но понеже най-много акъл дава - все едно тя го е направила hahaha hahaha Хванах и аз номерцата newsm48 newsm48

# 21
  • Добрич
Привет мами!Много време не съм писала,ама от 10 дни се опитвам да ви прочета и така да напиша два реда.Е,не мога да смогна и съм 10 страници назад,така че мога да пратя целувки и прегръдки на дружината,а когато стана адекватна по темите и коментар да напиша Hug Hug Hug

# 22
ха добрутро.снощи бях изморена и заспах с Оливия в 22ч,ама сега ме е яд,че съм изтървала купона Twisted Evilя пийте по едно от мене извинете ме за невежеството-ама отностно поста за димитровчани..........в нашето ''село'' думата селтика не съм я чувала.бихте ли превели.честита месечинка на Елица,Ава и Йоан!аз теста не го пазя,а пъпчето го хвърлих в двора на училището до нас,дано стане учено детето. bowuuхайде до после че мрънка.

# 23
 doh doh

Честити месечинки на Елица, Ава и Йоан!
newsm18 Tada newsm18  ura  Gift

# 24
  • Бургас
Оххх, имайте милост с тия питиета, де Mr. Green Ще взема накрая да цапна едно, че нали клин клин избивало Crazy
Ася, тая дума и аз не съм я чувала, пък и не разбрах някой си е направил нова регистрация ли, мътно ми е нещо newsm78
Лурдес, затуй де, сервитьорките бяха изумени Twisted Evil
Моята свекърва не може да ми е приятелка по простата причина, че е точно 40 години по-възрастна от мен и е набор на баба ми Mr. Green Иначе е добра жена. Аз им казвам майко и татко по настояване на моята майка, но честно казано не го чувствам така Embarassed Преди няколко години ни направиха големи мизерии заради това, че имам дете. Направиха всичко по силите си да ни разделят с Георги, една година живях в неописуем стрес заради тях. Свекърът е много особен човек, държи се със синовете си все едно са на 5 години и не могат да имат собствени разбирания за нищо. Беше ми адски тежко, че трябва да съм лицемерна с тях, но в крайна сметка и те са лицемерни с мен, така че каквото повикало, такова се обадило Crossing Arms Последното, което чух от свекървата е, че се радва, че в крайна сметка свекърът е позволил да кръстим бебето на него. Идваше ми да ги наредя едно хубаво, ама си замълчах да не тормозя мъжа ми Tired
Честити месечинки на бебоците  bouquet  bouquet  bouquet

# 25
  • София
Понеже и аз не знам какво е селтик (по интуиция си го "превеждах" като "див селянинин")

Но като гледам, че има и други непросветени се поразтърсих в гугъл и вижте какво намерих :

http://www.severozapad.org/content/view/35/31/

паднах да се смея с някои  smile3532 smile3532 smile3532

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 12:34 от ВаняМ

# 26
Честити месечинки на Елица, Ава и Йоан!

Айде сега да кажат и мамите с момчета и момичета има ли разлика в любовта към двата различни пола отрочета.

Включвам се като майка на деца от двата пола. Разлика в обичта към момчетата и момичетата при мен няма - гушкам, мачкам и целувам всички наред, кой когато хвана. Напоследък обаче нещата малко се измениха поради възрастта на децата: просто няма как да стисна и намачкам Гого, който е с една глава над мен. Поли пък най-често ми е в ръцете, ама защото тя е бебе. Напоследък момчетата ме ядосват повече от момичетата, ама то е защото Ади вече порасна и улегна (при Гого това става по-бавно, щото е мъж), а Поли още не може да ми създава сериозни ядове.

За свекървите: аз случих! Моята е много свястна жена и досега никога не съм имала проблеми с нея. Наричам я "майко" и то не защото някой ме е карал (нито дори мъжът ми!), а просто ми дойде отвътре. Пък и моята майка вече 10 години я няма.  Flowers Rose Flowers Rose  Жалко само, че преди 3 години свекърва ми получи инсулт и оттогава става все по-зле, предимно психически, и никой не може да й помогне.  Sad  А преди това е имало случаи двете с нея да си говорим и да се кискаме като ученички, а мъжът ми да се върти наоколо и да се чуди какво ни става.

Децата са кръстени така: Георги - на баща ми, Павлина - на майка ми, Аделина - на свекърва ми, а Константин - ... на себе си.  Grinning Когато мислехме как да го кръстим, мъжът ми каза, че много харесва това име, аз също го харесах - и така.

# 27
пфууу ама по- голяма оФца от мене няма да знаете!
1-во мисля,че сме събота...  Embarassed
2-ро забравих за рожденният ден на синчето  doh Banghead Да имаше кой да ме
bash
И да взема да почерпя докато не е станало утре...  Embarassed Теди става днес на 9 години Simple Smile

# 28
Здравейте момичета!
Тези спорове никак не ми се нравят,но като има хора на които това им харесва да продължават...аз ги подминавам Peace  Това старите и новите пък какво е???Ето,че Хиксита е пример ,че няма такова разделение!Човек като има желание да се "запознае" с нас ще намери начин да се приобщи,а мисля,че ние сме добронамерени към всички Peace Стига вече глупости......

положителния тест си го пазя и все още ясно си личат 2-те чертички!
Пъпчето на Дани отлетя за Лондон  Grinning дадохме го на кумовете ни и мъжа ми ги инструктира да го хвърлят или в Кембридж /да стане учено момчето/ или  на Уелс /така ли се казваше стадиона на националния отбор по футбол на Англия/ newsm78 мъжа ми е луд фен на английския футбол  football а аз на Бекъм  Mr. Green който доскоро играеше там!

Хикси да ти е жив и здрав големия син /и малкия де Wink/     bouquet
Честита месечинка на тричките бебчета празнуващи днес     bouquet
Лурдес извинявай,че последно на теб    bouquet за темата

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 12:45 от sisee

# 29
  • София
hiksita, Честит ти роженник!

Tada hbday happy bd baloni bdbaloni baloni Hands Clap cheers birthday baloni baloni bdbaloni newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  ura dance dazzler1  bigdance2 newsm18  Party Time  4uu  costumed034 Tada

Да е жив и здрав, хем палав, хем послушен и много късмет да има в живота!

Общи условия

Активация на акаунт