АПРИЛската дружина заедно е веч година!

• 11 278
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
 Joy Joy Joy
Уф, пак седят едни багажи в коридора, ама как не ми се захващат Rolling Eyes Да събирам за тръгване няма проблеми, ама навръщане ми е голяма досада. Ей за туй се тръшкам, че никой не ще да си пише с мен  Laughing
По повод капането на косите-  Любина си е ОК, но моята окапа зверски.

# 61
Ама така си е - пишеМ бавно, оти четеМ трудно.

Peace
jul айде недей  Crossing Arms, че много сърдити ще станете днес  smile3532
Лошо за детенце, че така никой не е помислил за него. Как може- аз това немога да го разбера Sick
И само като си помисля, че на мен зле ми става само някой да барне Стефан по ръчичката и ми идва да  #2gunfire- ми те ръцете му от устата не излизат.
И като кажа, че да му пипнат ръката е все едно да му бръкнат в устата всички ей така  newsm09 а аз  smile3516 smile3515

# 62
  • София
Joy Joy Joy
Уф, пак седят едни багажи в коридора, ама как не ми се захващат Rolling Eyes Да събирам за тръгване няма проблеми, ама навръщане ми е голяма досада. Ей за туй се тръшкам, че никой не ще да си пише с мен  Laughing
По повод капането на косите-  Любина си е ОК, но моята окапа зверски.

И мойте куфари откарват бая време в коридора след почивка. Дрехите, които са за пране ги изпирам веднага, защото обикновено са отделени и лесно се вадят. За чистите куфарът се превръща в гардероб...Вадя ги чак като ми потрябват.
Абе изобщо това с прибирането на дрехите ми е отврат! Обичам да простирам, но мразя да събирам. Sick
Наскоро четох, че крадците по прането се ориентират има ли хора в дома или не. Когато дълго време няма пране или виси едно и също, значи няма никой вкъщи и терена е свободен за взлзом. Да, ама не - вкъщи хора има, ама няма кой да събере прането и така си отвисва по 1 седмица  Embarassed

# 63
Мамита, гледате ли откриването на Олимпиадата? Супер яко е! Simple Smile

# 64
Jul, Ваня  и аз съм същата, ама и по-зле  Embarassed Embarassed Embarassed Имам едни 2-3  големи чанти с летни дрехи в спалнята са наредени до стената, от началото на лятото стоят там и чакат да ги подредя по гардеробите, ОБАЧЕ тъй като 99% от дрехите там не ми стават, щото съм шишкавелка си стоят там и никой не ги пипа...поотворих едната, помъчих се с няколко блузки и потничета да ги навлека на гърдите си и като видях че не става се отказах тотално. Сега съм си купила дрехи които ми стават-мой калибър и тези така ще си останат за другото лято...дай Боже тогава да съм вече нормална  #Crazy Wink

За прането и тук срам не срам ще си кажа, още докато бях бременна, прехвърлих тази отговорност на Васко!И сега с Габи пак е така, той простира и пере  Embarassed Embarassed Embarassed Абе не че си хваля мъжа, ама ми е златен ей  Heart Eyes
 ЛУРДЕС сега ще си я пусна  Hug

# 65
  • Варна
ЕТО ОБЕЩАНАТА РЕЦЕПТА ЗА ТЕЧЕН ШОКОЛАД И ОТ МЕН:

1 пакет "Лактан"
1 краве масло
1 чаена чаша захар
1 чаена чаша смлени орехи
1 щипка лимонтозу
6 чаени лъжички какао
Водата и захрта се слагат да заврят, да се стопи захарта. Прибава се по малко от лактана, и като се получи еднородна смес се прибават и другите продукти. Сипва се в чашки и в хладилника  chef  chef  chef

Само незна едно пакетче Лактан колко грама е, за да се знае колко сухо мляко ни трябва!!!

# 66
  • София
Мамита, гледате ли откриването на Олимпиадата? Супер яко е! Simple Smile

Peace Peace

# 67
  • Пловдив
Пускам Олимпиадата, багажът ще чака  Peace
А много Шъ замолЪ онези драматичните филмчета пак да ги споделите, че не ми се рови 3 теми назад, пък ми се ще хубава драма на душичката  Grinning

# 68
jul добре завърнала се  Hug Пиши как изкарахте на морето с беба и батко ?
Абе к`ви са тия рецепти на шоколади ... вие докато за Дюкан пускахте линкове сега си разменяте рецепти за шоколад  Mr. Green
Аз установявам по дрехите/ един панталон който си купих 1 м. след раждането/ че съм се посмалила малко, но пък кантара не мръдва  Thinking що така? май в цици е отишло ! Карай ще го преживея то и без туй лятото посвършва ша се стягам за другото да отслабвам!

# 69
Ваням, искам да ти пожелая лек път и многоооо приятно изкарване ( нарочно не пиша прекарване ). Хубаво време и приятни емоции !!  Hug Hug

А откриването на Олимпиадата е страхотно.

# 70
  • София
Милена  Hug

Благодаря ти от сърце!

Колкото повече наближава момента на тръгване, толкова повече се вкисвам ...адски мразя да пътувам  Rolling Eyes

# 71
  • Пловдив
Вени, страхотно беше на морцето  Peace Хич не ми се връщаше. Пък и що ли се върнахме, откакто сме си тук само болести и щуротии.
Ваня, айде тръгвай вече, де! Ако бях на теб по тъмно да съм отпрашила  Grinning Много хубаво да си изкарате  Grinning

# 72
  • Варна
Ох, ще падна от смях  Joy sisee, ВаняМ  Peace

jul и аз се дразня много на хора дето се врат в бебето, хеле пък и болни.  #Cussing out Ама нали не е тяхното, какво им пука. Аз пък се страхувам повече от зарази от други дечица.  По принцип гледам да не се вманиачвам, ама като видя някое сополивичко или мръсничко да тича с разперени ръчички към количката, заставам като майка орлица на барикадата. А пък най-"обичам" разсеяните родители, дето гледат отстрани и се правят на ударени.

Хиксита, честит рожден ден на голямото ти момченце! Весело детство му желая!   bouquet

Преди години пишех в "Бъдещи майки" в dir.bg. Е, там такива скандали и интриги ставаха, бедна ви е фантазията. Това тук нашето е детска игра.  Whistling

# 73
  • Popovo
Ваня, ако не ти се ходи, дай да се разменим   Mr. Green
Аз отивам на море ти оставаш да въртиш домакинство  Joy

Пъпчетата и на Марти и Гого си ги пазя, още не съм решила къде да ги оставя.
Положителния тест си го пазя, както и бележката с която съобщих на мъжа ми, като порасне лапето ще му ги покажа.
Jul, добре дошла   bouquet как беше почивката?

За прането и аз като вас, обичам да простирам, мразя да прибирам и така си висят с дни.
За багажа пак като вас, на тръгване съм много бърза със събирането, ноо като се върнем само подритвам куфарите в коридора, докато не ми потрябва нещо от там.
 А сега като тръгнем за Варна с трите деца, ще има толкова много багаж  ooooh!, че ще ходим с микробуса, че в колата само за количката няма да има място.

Варненки, искате ли още една априлка с априлче ( т.е. аз и Гого) на вашите разходки?
Другата седмица живот и здраве, ще сме на гости на дядо във Варна.

# 74
  • Popovo
И понеже съм отвеяна, забравих да:

nbirthday  ura  bigdance2 Tada  Хиксита, честит рожден ден на сина ти. Много здраве и щастливо детство му желая

Като говорите за болести се сетих, как миналата седмица с ужас избягах от една градинка, където едно циганче ( да не се обиди някой) с шарка си играеше на люлките, а майка му на пейката чопли семки и говори на висок глас, как детето се разболяло, ама видиш ли нещяло да седи в къщи на двора. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт