Лятото почти отмина, но дивее Юлската дружина

• 11 019
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
Добър вечер и от наШТа къща  Hug
Няколко дни нямах нет и сега четох основно за болни дечица  Confused Да оздравяват бързичко. Представям си какъв е ужас в тези жеги  ooooh!
За рожденния ден и аз съм с две ръце ЗА. Нямам претенции кога и къде. Специални благодарности на Яна и всички останали, които се заемат с организацията   bouquet
За яденето с ръце и вилици видях че сте си говорили - малкия има желание, но основно да храни мен и кучето  Rolling Eyes И той отказва всякакви пюрета и каши от бурканчета. Ако може само на шунка ще го кара.
Сладки сънища на всички!

# 241
  • София
Хелоу!
Стефи,  Hug
За големия РД... си траех, ама от днес си знам графика за другата седмица, та моите предпочитания са 26 или 27   Flutter
На Николета й се къдри беглото подобие на коса. В семейството на Ицо има къдрави. Даже май самия той е "вълнист", съдя по далечни спомени от когато не се беше постригал навреме...  Grinning Та май си е чист бащичко, само очите може би са мои, но и те имат време да изсветлеят...

Напоследък се убеждавам, че животът е низ от съвпадения (а де, не толкова философски, но все пак...) вчера купих виличка, а вие точно за това сте си говорили. Още не сме я пробвали.
Другото е, че Николета се научи да се качва по меката мебел, след което много успешно си пада на главата.  Mr. Green Вече не може човек и до тоалетна да отиде  Tired Поне не без нея.

# 242
  • sf
еееееееееееех, днес си отспах- станах чак в 7.  Joy
Добро утро!
Изчезваме навън, докато е още хладно. Сутрин е страхотно в парка, хладно, свежо, почти няма хора- супер!
Следобяд е кошмарно- мръсотия, лудница, кучета, деца- ужас!

айде до после

# 243
  • Асеновград
Добро утро ,
как сте днес ?
Тъкмо щях да почвам да се оплаквам и реших , че напоследък съм станала голямо мрънкало и по-добре да си замълча.
Мая , как върви четенето ?
Болните деца оздравяха ли вече ?
h.kirova , и Тедо не се пуска сам , много го е страх , ама има време , ще се отпуснат.
Марти , важното е , че на Десо нищо му няма.
Абе тъп въпрос , ама я кажете някой по-ефикасен гел за зъби.Калгел и Дентинокс не вършат работа , тая нощ половин час рева насън , едва го успокоихме.
Айде , хубав и не много топъл ден ви желая   bouquet .

# 244
Дубр'тру и от мен:)
Днес ще водя Никсъна да му взмеат кръв, за съжаление с вземането на урина тоя път не можах да се спрая, поне 10 колектора слагах, с чашка го гоинх- дръжки. Не ще да пикае маймуната му с маймуна.
Напоследък непрекъснато повтаря Мама, мама, направо ми иде да си отрежа ушите понякога. Хубавото е, че все повече открива баща си, играе си с него, говори му. Онзиден като го стисна за ръката и не го пуска, та ходиха двамата до магазина, много смешни бяха- крачун и малчо.
Да ви питам - вашите деца страхуват ли се от нещо? Някакъв предмет или действие? Никсъна изпада в ужас всеки път когато вдигна комарника на прозореца- ревва ужасно, така не е ревал никога, и е страшно уплашен, по 5 минути трябва да го гупкам след това. А няма никаква причина.
Как са болните?

# 245
Добро утро!
Да ви кажа и аз забелязвам ,4е Марти все пове4е търси баща си и ве4ер не се отделя от него. Явно децата си имат нужда много и от двмата родители или от мъж, за6тото той така се гу6ка и в дядо си ,голяма партия са. Ина4е не съм забелязала да го е страх от не6то определено  newsm78  . 

# 246
Добро утро!
Били,аз ползвам Пансорал и съм доволна.Вече цяла седмица ни мъчат зъбите,кошмарно е.Крив е,не яде,не спи,събужда се в истерия и се тръшка на земята,после се търкаля по нея облян в сълзи.А мене колко ми е досадно,щото съзнавам в каква фаза сме и колко време още ще е тва мъчение,сигурно до пролетта.Ей сега вече се замислям сериозно за отбиване,щото така стиска като суче,а и вече започна да се буди често за да си почеше венците на мойте изтерзани вече гърди.Аз нощес съм станала неадекватна,преди реагирах всякак,но напоследък не съзнавам нищо.Оня ден събудих Надина за пиш и я сложих с гащите на тоалетната,тя обаче също в алфа ниво и си пикала през тях.  Embarassed
За чистенето знаете тва ми е болна тема,много съм расъждавала над това и стигнах до извода,че ми липсва пространство.И други приятелки имам даже с повече играчки,дрехи и багаж,но в тях изглежда подредено защото имат стаи,гардероби и сервизни помещения.Или просто са се нанесли скоро.Мъжът ми твърди,че колкото и голямо жилище да имам пак ще го напълня,че ако бил друг мъж щял да ме шамари заради положението в къщи.Само дето не отчита,че има и друг сорт мъже,които наемат помощнички на жените си.

# 247
Ейй, billie, от сутринта ли ме почна с тези въпроси  Hug Тези дни си имаме баба и дядо на гости и се въртя около тях основно. Днес ще ги изпращам и план-графика е по 3 въпроса на ден... Не е невъзможно  newsm78 Само да не си измисля после нещо друго  Rolling Eyes
За зъбките... аз нищо не съм давала/мазала на малкия. Обаче педиатърката ми препоръча някакви хомеопатични хапченца - Дентокинд. Каза че много помагали...

# 248
Добър ден!
Ние също по принцип в 8.30 вече сме в парка, наистина е много приятно. Сега си останахме вкъщи, защото след малко тръгваме на ДК и ще ни бият ваксина Confused
Дели прави опити да се храни сам, аз го оставям и той се справя доста добре и с прибор, и без. Нашето педи ни каза, че сега е времето да привиква.
За чистенето- аз чистя всеки ден с прахосмукачка, през ден с парцал и един ден в седмицата всичко основно, което ми отнема около 4 часа Tired А Делян е почнал доста да цапа. Например влиза в банята, намокря си крачетата и прави мини стъпчици навсякъде. Давам му бисквитка и той започва да я рони из цялата къща, текат му лиги и т.н и т. н.
За общият рожден ден и мен ме бройте на 98 %. А като уточним дата ще кажа и със сигурност.
За зъбките ползваме Генгигел. Това лекарство е направо вълшебно. Едно намазване и детето се успокоява. Малко е скъпичко и оскъдничко като грамаж, но чак сега привършвам първата опаковка след 6 месеца ползване. Просто едно ползване е достатъчно, за да намали болката.
Дано всички болни оздравеят бързо Praynig
Стефи, навестявай ни по- честичко Hug Всички ви стискаме палци за септември Praynig

# 249
  • BG
Ехо, ето ме и мен!  Hug

Мама му, при мен миенето на количката е голямо преживяване, защото живея в кооперация и всъщност моля един съсед да ми даде вода от неговия гараж и така ... Мия количката de facto в задния двор между гаражите. Беше ми много смешно, защото се събраха освен съседа ми (с гаража) и мъжа ми, още един съсед дойде (защото чул, че има хора в двора)- всички пиеха бира, а на един балкон друг съсед седна за да слуша какво си говорим. Общо взето, не ми беше скучно. По-късно се придружи жената на единия от съседите с малкото им дете (на година и 8 мес) и си поговорихме. Напоследък нямам много време след работа и гимнастиката на детето да се виждам с хора и това ми се отрази добре.

По отношение на тържеството, ако решите случайно за "Острова" - аз ще платя капарото за запазване и торта. До колкото си спомням не беше скъпо. Дори не ми поискаха 70лв, Янче.
Разбира се, нямам нищо да отидем в клуба, който е близко до Марти, защото и в двата случая ще ползвам такси.  Peace
На мен ми е най-удобно вторник и четвъртък, но ако решите друг ден не ми е проблем да пренасроча гимнастиката на Етко - важното е да се видим!  Hug

Лелеееееееее, това с чистенето е голяма досада.  ooooh! Обичам да ми е чисто, но понякога съм толкова уморена, че не ми се помества нищо ... Янче, и аз страдам от това че живеем на много малка площ - всичко е наблъскано по чекмеджета и гардероби, а излишното е в мазето. И въпреки това, прахосмукачката е в хола ни, защото няма къде да я поставим.
Надявам се да мога един ден да се похваля, че се местим в по-голямо пространство, но засега това е в сферата на пожеланията.

Записах си името на гела за зъбки, borianna и ще го пробвам. Чак сега проби първото предно зъбче на Етко (беше пробил един кътник първо  Laughing) и се надявам да нямаме много безсънни нощи покрай израстването.  Praynig

Гери, това че се "виждаме" тук не отменя чуването, ей!  Naughty Heart Eyes

Хубав ден на всички!   bouquet

# 250
А сега пък чистенето сте подхванали. Аз чистя всеки ден заради кучо. Но пък живеем в малък апартамент, така ще става бързичко и не ми тежи. Радвам се че малкия посвикна с прахосмукачката и вече не подскача като я чуе да бръмчи. Даже помага и като приключа "натиска" копчето за прибиране на кабела  Mr. Green

# 251
  • sf
уф, тва чистене ми е кошмар. Отива много време, което бих искала да използвам за друго. 100 квадртата + две тераси е кошмар. И все е кочина  ooooh!

# 252
уф, тва чистене ми е кошмар. Отива много време, което бих искала да използвам за друго. 100 квадртата + две тераси е кошмар. И все е кочина  ooooh!
При мен е още по зле имам и два двора Mr. Green Тичам и на вилата от няколко седмици  Twisted Evil ЗА капак имам една кисела ГАна, която иска само да я гушкам

# 253
Е,колко ти поискаха,Стефи?Аз където и да питам в клуб ми искат 50лв. минимум заради тортата,а без нея 20лв. капаро.Но тва е добре де,че не искат много.Айде чакаме И за Приказката да се включи Марти та да видим какво да правим.
Никола казва  тата и кака,мама тц.И баба и дядо е повтарял.Пак и дай са му любими думи,не казва също,но мама така и не е казал.Чакам с нетърпение!

# 254
Да ви питам - вашите деца страхуват ли се от нещо? Някакъв предмет или действие?  
Мариян изпада в ужас още докато види прахосмукачката, да не говорим като я пусна.../та затова и чистенето с нея... Rolling Eyes / Също така от миксера,кухн.робот и даже и от по-силно стряскащо свирещи играчки...  Crazy
Зъбите мноооого рядко ги мажа, че не дава говедото. Последния път като се помъчих да ги намажа и повърна...Иначе и аз Генгигел ползвах..

Общи условия

Активация на акаунт