Лятото почти отмина, но дивее Юлската дружина

• 11 021
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
  • BG
Аз съм много "ЗА" едно такова тържество. Работя сравнително близо до "Острова" и бих могла да запазя места там, стига да се уговорим. Ако е удобно, предлагам купона да е след 17:30ч., за да можем да се присъединим и ние с Етко. Ако не - аз мога да запазя места когато пожелате - не е проблем.  Wink
Гери, наистина не можем да се засечем с теб  Confused Вчера прах количката, че беше станала ужасна и това ми отне доста време - почти до 21ч.

Прекрасно BOOTY!!!!!   Peace Чакаме снимки!

# 226
  • София
Бути, да, Есберитокс на капки. Това е ехинацеа, много добър природен имоностимулатор. Ето:
http://www.doctorbg.com/data/File/E/Esberitox-N.pdf

Ако искате за РД да се преброим и ако някой има телефони не вече не-пишещи мами да им звънне. Аз не мога на 28 и 31.08

А, Бути, ти си писала пак.  Laughing
Стефи, нищо, поне тук  Hug

# 227
Stephy   Hug , а за количката - аз я пера всяка седмица, защото най често тя "яде"  повече отколкото детето и понеже е черна личи от километри.
А за чистотата сте споменали - аз немога да се справям с детето и подръжката.Сега сме пред поредните рокади на мебели -от една къща в друга и има багаж който е за  вилата, а там неможе да се закара и направо се прескачаме, но на Буба и е кеф и рови където иска

# 228
бързо оздравяване на малките болници  Hug
за общия рожден ден не ме бройте. Колата ни не е блъсната, както ми обясни по телефона любимия вчера, а помляна (добре, че на него нищо му няма). Съответно Десо взе на свекър ми колата и нас с Никола няма кой да ни кара напред назад (още не съм се престрашила да го кача в такси)
Бути, страхотно е това Peace днес ли разбра, че ще ставаш кръстница?  Laughing

# 229
  • sf
аз предлагам първо да уточним дата- може би 29.08./петък/ или 30.08. / събота/.
После място и час. Наистина ми се иска да има купон, но е много труно. Май трябва анкета да пуснем.

# 230
  • Варна
Бути, страхотно е това Peace днес ли разбра, че ще ставаш кръстница?  Laughing
Как днес да съм разбрала  newsm78.Знам от месец.Нали трябва да се подготви човек за такова събитие.Днес просто споделих  Laughing
Въпреки, че за втори път ще кръщавам детенце пак ми е едно такова притеснено.Хайде лек ден и после ,ако има снимки ще пусна  Hug

# 231
Боти,пожелавам Нели да се размине бързо с болестта,а пожелавам хубави емоции като кръстница!  Hug
Стефи,ако другите толкоз искат в Острова аз нямам предпочитания,но имай предвид че сигурно ще искат капаро,а и торта трябва да поръчаш.
Тогава какво ще кажете за дата 27 август сряда или 29 петък,18ч.,евентуално в Острова
Записвам се.
1.Яна
Марти,съжалявам за инцидента,много неприятно!Ето повод да се престрашиш,ако има парти!  Hug Аз съм с такси.
И на 29-ти мога!

# 232
  • sf
Къде е тоя Остров?
Аз съм за 27ми.

# 233
http://www.sakrovishte.com/
Ето на Мики Маус сайта;http://miki-club.com/zanas1.html
Другия Теди няма сайт,не е голям,но е чист и разлят.

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 16:32 от Ianamama

# 234
  • sf
хм, предпочитам другия.

# 235
Аз съм За, когато и да е, където и да е:) Пари мога да преведа по сметка или на място, пак ми е все едно. Важното е купон да има. По принцип предпочитам делничен ден.

# 236
  • София
Ново предложение  Joy

ПРЕДЛАГАМ, за да може и Марти да дойде да го направим в "Приказка без край". Марти, нали каза, че е до вас.  Hug Само не ме бий.
Съжалявам за колата, но Слава Богу, че на Десо нищо му няма. Той не е искал да те притеснява човекът.
Стефи, направо съм възмутена за тази програма с бавачките. Навсякъде говорят по телевизията за тази програма и си я приписват като супер плюс, а какво излиза. Споде мен, трябва да се обадиш в телевизията. Не може така. После ще се бият в гърдите, че са направили кой знае какво! Безсрамници!  #Cussing out

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 18:13 от Герката

# 237
Здравейте  и  от   мен .
Пожелавам бързо оздравяване на болничките .Аз чистя в неделя тогава и гладя но тогава имам помощ от големите  през седмицата само подържам  и готвя почти всяка вечер .
Моят калпазанин още не се е пуснал  да върви сам. Crossing Arms
Аз вече съм настроена отпускарски. Mr. Green
Стефи знам как се чувстваш защото и аз съм на този хал вече два месеца ме лъжат че ще от следващия месец може и да има пари за нови бройки а то все няма и не мога да назнача жената която гледа Сашко  и плащам от джоба си. #Cussing out
Ох вече спирам че стана дълго и Сашо овърша къщата. #Crazy

# 238
  • sf
аз съм съгласна и за Приказката, даже ми е по-близо. Но все пак и други да кажат ,защото много са без коли и ще разчитат само на такси все пак.

# 239
И аз съм съгласна,ако може Марти да запази за някоя от тези дати.Ще дойда с такси,няма проблем.В Мики маус всичко от 18ч. е заето седмица напред.Утре ще проверя в Теди да имам инфо.

Общи условия

Активация на акаунт