Лятото почти отмина, но дивее Юлската дружина

• 11 024
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Свеки ли се изака на гърнето? Mr. GreenДо там ли я е докарала Laughing

# 211
  • USA
Стефи, и аз се моля за вас  PraynigHug

# 212
  • sf
малее, кво затишие! айде кафе от мен

мен нещо ме заболя гърло и ме боли цялата предна част на лицето. Явно ще изкарам някоя разновидност на вируса. Вероника е по-добре- дори пожела да дойде с нас в парка.
Кико все така мрънка.  Crazy

# 213
Благодаря за кафенцето!
Донсита,вземай мерки докато е рано.Радвам се че Роки е по - добре.
Оф,Цвети се изтърси от стола за кола(добре че го бяхме сложили на земята),вече почнаха паданията.

# 214
Доббро утро!
То при нас няма ни6то особено ,освен 4е в събота се изтърси и сега е с ожулен нос.
И да ви се опла4а от няколко дена седи по съвсем малко на гърнето,а преди седе6е,докато не се изака,а сега 2 мин и бяга.

# 215
Вики,мерси за кафето!  Peace Вече второ пия.И съм тука на пост.Имам постоянно присъствие,явно съм доста свободна щом успявам да чета и пиша,но на мен компа ми е включен почти по цял ден и минавайки все хвърлям по едно око.Просто съм си свила функциите до минимум,интересите до тук.С каката успявах да чета,да ходя по детски сбирки,на театър успях два пъти,няколко излизания с приятелки.Сега се хващам,че чакам деня да мине.Вместо да се радвам на мига мисля как след няколко години ще пораснат децата,няма да имам бебета вече,но ще съм по-свободна физически.
Расте му кътник на малкия,пак неспахме,а гърдите ме болят че ме използва за чесалка,станахме в 6ч. окончателно.Неиска при баща си,а и в мене не си намира място.Сега спи в количката,Надина гледа детско,аз се размотавам.Айде ако пише някой след мене пак ще се включа,че инъче срам...

# 216
  • Варна
Айде и аз след теб Яна.Добро утро.
Влизам да се оплача и аз малко, че като няма на кого...Снощи и ние почти не спахме и от днес сме в графа болни.Нелия вдигна Т- 38С, а тази сутрин като кихна и три реда сополи.И гласа и е променен и прегракнал.Даже и сама се ядосва , щото като почне да плаче и се стряска от собствените си нетипични звуци.Явно и гърло я боли, щом вдигна Т.Сега правя чай.Кажете лайка може ли да пие вече?Климатика за пореден път ми изигра лоша шега.Предния път аз, сега тя. Ама не се диша вкъщи.

# 217
  • Асеновград
Добро утро ,
Айде ако пише някой след мене пак ще се включа,че инъче срам...
айде , да те отсрамя ,
И аз пак не спах , май от неспане съм позаслабнала , или щото ставането сутрин ми е много трудно и все се измъквам в последния момент и нямам време за грим , ама колегите взеха да ми правят забележки.Шефа само ме гони и ме кара да ям.Постоянно съм уморена , нямам сили за нищо , а вкъщи е кочина.Щом свекърва ми вчера ми предложи да си наемем жена да ни чисти.То у нас е 30 квадрата , срамота е да не мога да го изчистя , ама ей на - не мога.
А , вчера захранихме Тедо с пържоли , яде пилешко филе на скара.Май скоро ще приключваме с бебешките манджи , само готвя и хвърлям , види ли лъжица бяга.А от чиниите на големите си иска , обикаля масата като просяче и ако не му обърнеш внимание ръмжи.
А , Бути ме е изпреварила , да се оправя бързо Нелия , аз мисля , че може лайка вече.

# 218
E, хайде добро утро и от мен  Hug
Аз лайка давам отдавна...
Оправяйте се всички болни. То гадна работа в тая жега и Т. Ние вкъщи всички го минахме тоя летен грип. При нас за по 1 ден и мина...
Янче, и аз успявам да чета форума постоянно, за сметка на другата домакинска  работа  Blush По тоя повод, Били, вкъщи и без да ходя на работа не е много чисто  Embarassed

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 10:02 от mimoza_lolko

# 219
  • София
Хайде и аз да се отсрамя, че не съм се вясвала пак от няколко дни.
Бути, може вече лайка, ти нали ще я правиш от пакетче и след това ще я прецедиш, така че... Но да споделя, че миналата седмица Иринка се опита да се разболее /имаше сополи и червено гърло/, но докторката предписа Есберитокс /течен 2 пъти по 20 капки/ и мисля, че благодарение на него се оправи. И зимата така й помогна на Ирина при подобни симптоми. На Софи също давам и помага. Просто споделям, вие си питайте лекарите.  Peace
Всички болнички да оздравяват бързо.  Praynig
СтефиHug радвам се, че ще си по-редовна, въпреки че е заради работата. С теб нещо все се разминаваме, а?  Hug
Рокси, дано проблемите на приятелката ти се разрешат.  Hug
А сега да си кажа за РД на Иринка. Благодаря ви за милите думи. Мястото не съм го подбирала специално, просто събитето е у наше село /Пернишко/, където служи мъжа ми.  Simple Smile Яна, наистина е леко планинско и е на скатове, Слава Богу, че някое дете не се изтърколи у съседите на долната тераса. Тортата пък на каталога беше с други цветове /фигурките/ и седеше мн. по-сладко, ама реших да не си развалям настроението, но пък за сметка на това беше мн. вкусна.
Марти, Иринка си носи кръстчето откато е кръстена /беше на 2 м./. Не е имало проблеми. Само, че сме го сложили не на верижка, а на здрав памучен конец. От време на време го пипа, но не го дърпа. Мисля, че го приема като част от себе си. Не й пречи.
За общия РД трябва да решим наистина. Аз съм ЗА каквото и да решите за място, с ядене, без ядене, но все пак е хубаво да има торта.  Wink Не се наемам да организирам, обаче, че аз самата съм много дезорганизирана. Обаче, да дава предложение за "Островът на съкровищата", много е приятно там, децата се забавляват и е доста широко. Естествено, не се налагам.  Peace ЗА парите може да направим среща- кафе някъде и да съберем. Другото, което ми хрумва е да ни пратиш на ЛС сметката си и да ти преведем парички.  Grinning Който има интернет банкиране ще му е мн. удобно. 
А за ред и чистота не ми говорете, че  Banghead Аз пък искам да не работя.  Sad

# 220
  • Варна
Гери, сподели моля какво е това Есбе-нещо си  Embarassed- сироп или капки? За сега не мисля да посещавам доктор.Ще изчакам два-три дни, дано поне Т падне.Просто знам какво ще ми каже.
Сега прочетох и назад.Виждам, че има и други болнички. Hug за всички и бързо оздравяване.
Стефи, имаш и моята подкрепа.Дано се окаже грешна диагноза.Сещам се за mds, имаше някаква диагноза за бебето през бремеността, та тя мисля ходи до Германия и там се оказа , че няма нищо обезпокоително. Дано и във вашия случай докторите в БГ да грешат.

# 221
  • sf
Тоя вирус верно минава за 1 ден. Само свеки мисли да я държи цяла седмица, щото само се оплаква и мисли да лежи няколко дни  Joy

Някой ходил ли е тук? http://www.lady-bg.com/index.htm

и ако все пак нищо не стане с организацията- пак предлагам някой парк- всеки носи по нещо за гризане и готово. Явно нищо друго няма да успеем да направим.  Thinking

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 13:05 от donsita

# 222
  • BG
Много Ви благодаря за милите постове!  Hug
Ще ви пиша какво е станало през Септември.

На всички боледуващи пожелавам скорошно оздравяване!  Praynig

Поотношение на чистенето - аз чистя основно в неделя, т.е един път в седмицата. През останалото време само поддържам с чистене на пода с парцал и евентуално ако печката се замърси. Не ми остава време, а и честно казано ми омръзна да се чувствам крайно уморена. Тъй като майка ми гледа Евтим и ми помага с гладенето, което е от огромно значение за мен, защото всеки ден пускам по 2 перални (една сутрин и една вечер).
Да ви се оплача ... Днес ходих в агенцията за Социално подпомагане за да участвам в програмата за наемане на детегледачка чрез Бюрото по труда. Детегледачка ще бъде майка ми. От агенцията ми обясниха, че бройките по тази програма били само 75 за цяла София и най-вероятно нямало да мога да се класирам  #2gunfire Направо побеснях! Не мога да разбера как не мога да участвам като ще ми спрат майчинството напълно за да мога да участвам!? Ужас! Дано да успеят да ни класират някак, защото  #Cussing out
Най- неприятното е, че те продължават да рекламират тази програма, а се получава така, че майките не могат да се възползват от нея заради малката бройка!

Моля да ме извините за дългия пост ....  Embarassed

# 223
И двете предложения са много хубави,но не съм мобилна.По цял ден съм сама с двамата.Мога да запазя или в "Теди" или в ''Мики Маус-2" в Банишора.За парите аз ще ги дам,а после ще се оправим на място.Мисълта ми беше да се съберем юлки и да има сериозно присъствие,а не от сорта ''ако мога,ще минем".
Ако някой друг запази аз ще дойда,където и да е.Ще плащам за двама,че ще съм и с Надина.На 31 съм кума,а на 7 септ. ще кръщаваме децата.

# 224
  • Варна
Аз пък ще ставам кръстница- след 2 часа  Laughing
Гери оттеглям си въпроса.Видях в аптеката- имуностимулатор е.

Общи условия

Активация на акаунт