Лятото почти отмина, но дивее Юлската дружина

• 11 026
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
  • София
ДД
Стефи този известния проф. греши нали е човек,ще му простим грешната диагноза на Етко Hug
Ради тази нощ спа по добре и се събуди в 4,3 с рев носихме го разнасяхме го успокоихме го пак със зор и заспа,има ниска т.37,3 док каза да не се притеснявам нали пие АБ зинат,но аз си се тревожа.Не иска да яде от мен и от баща си мисли че му даваме лекарства,добре че поне сутринта при помощничката хапна,сега стискам палци на обяд да яде от нея.Довечера ще ходим да го преслушат.
Аз съм като парцал
За това хубаво време само гадости пиша,ама... Hug

# 196
  • sf
И ПРИ МЕН не е розово. Кико е омърлушен, кисел, няма Т, ама не си играе, все се гуши, май е зъб. Роки повръща през нощта, сега е по-добре. Мъжо е изнервен,че има работа и само бучи. Мен пък яко ме боли кръст. ЕДва се движа, ама няма начин- стискам зъби.
Болните да оздравяват бързо!

# 197
Стефи,искрено се надявам професора да бърка и стискам палци всичко да е наред с Етко.
Рокси,дано да получиш хубави новини за приятелката ти.
Бързо оздравяване на болните!
Цвети се опитва вече да върви ,но все още не се е пуснала,още не са и изникнали други зъби,но нощес проплаква и венците и са много надути.

# 198
  • София
Забравих да кажа болния Радослав има 4 кътника или там незнам какви ги водят и кучешки егати зъбара имам
Вики  Hug и в жегата е гадост нервен мъж и мрънкащи деца

# 199
Стефи, с теб сме  Hug  Praynig Не губи надежда и нека прегледът в Германия да опровергае диагнозата   Praynig Целувки на малкото юначе  Hug
Гоца, и за вас стискам палци  Hug
Надявам се  и всички други, които имат притеснения, скоро да ни зарадват с добри новини, а болничките да оздравяват  Hug 

# 200
  • Бургас
Дзаааак  Wink

Стефи кураж дано е грешна диагнозата  Praynig

Болните да оздравяват  Hug

Били разбирам те прекрасно, и аз така в движение се уча и ...  #Cussing out да си идва колежката от майчинство че да си дойдат нещата на мястото, ми не ми е по сърце надзора и тва е. Зут-а го изучих ама не ме тегли.
Оф като ви слушам как дечковците още не вървят и ми се приисква чак и ние да сме като вас - едвам пазещи равновесие, ама не. Катерим се по столове, маси, нощни шкафчета ... абе както дойде. Само на бара и на лампата не се е качил, ама скоро и това ще стане. Разтърсва телевизора с бясна сила. Викам му Бам-бам като от филмчето Флинстоун.
Моторче с акумулатор имаме и стои в багажника на колата (то какво ли няма вече там).Взехме го с нас на село като ходихме ама бързо се отплесва с нещо друго, веднъж и в морската го изкарах, но е малък още за него.
За храненето -  вечер яде с ръцете. Отказва да си яде кухнята и иска от нашата. Тогава му надробявам хляб сирене месо (каквото ядем ние) и го слагам на стола за хранене и тъпче бълхата малка. Не е вярно че бил злояд, просто иска месо.
Сори за дългото писане.

# 201
Незнам дали ще успея да напиша нещо..И моят син е крив,не спи,не яде и нон стоп бучи..мрън мрън мрън.Само иска да суче,макар че има напредък-вече навън не се кърмим твърдо.Заспива в количката и без сукане,тва ще ми е начина за заспиване като отбия.
Гоце,Вики дано се оправят вече момчетата!
Стефи,радвам се че се появи!Успех!
За партито с удоволствие ще запазя клуб,а ако имате идеи и за друг,но ме притеснява,че няма никой в темичката,а ето че сега има болни.Имайте предвид,че наема на клуб за 2 часа е 70лв.,тортата около 50лв.Все пак си е отговорност и средства.Ако ще има торта трябва да дам 70лв. капаро,без торта е 20лв.Тва е.Августинките и те се опитват да организират нещо,да видим.Ох,пак се разбуча...  #Cussing out

# 202
Рокси,нашият Ники също иска сам да се храни,аз му давам с лъжичката да взима картофено пюре, една бебешка пластмасова виличка боцкаме картофи и месце,банани и филийки с шунка и кашкавал ,ягодки,прасковка също сам с ръцете му позволявам да яде.Това си е част от развитието и няма нищо лошо да се мацат с храната,иначе как ще се научат.

Стефи,стискам палци да е грешна диагнозата на този професор.Не му вярвайте докато не чуете и мнението на немските лекари.И не губете надежда!С вас сме  Hug Praynig

Ianamama,при нас днес е същата ситуацията,много мрънка,никак не мога да му угодя.Сега слушаме приказката Др.Ох боли и се кротна малко,животните и доктора говорят,той с тях,смеят се и той също...и ги имитира  hahahaПусни му нещо и ти на детето.може да му хареса и на него Peace

# 203
  • Асеновград
Здравейте ,
одеве почнах да пиша , ама ме прекъснаха.
Шушонче , ти какво работиш , да не се окажем колеги , а ?
Стефи , стискам палци да греши нашия доктор  Praynig.
За яденето да ви кажа , Тедо иска да яде само неща , които може да си хваща с пръсти.Това докато го разбера бая се попритесних , реших , че ящното ми дете се е повредило.Не знам какво му стана , ама лъжицата и неговата си купа като ги види или бяга , или бие.Само попарата сутрин изяжда в нея.На обяд яде сухи неща сам , ако искам да му дам с моята ръка , бяга.Аз зимата още купих комплект вилица и лъжица пластмасови , да си яде сам с тях / бяха в кутия , затова ги купих , хареса ми кутията / , та миналия ден извадих вилицата , ама то с нея нищо не можеш да набодеш , тя е само за красота.Имам и едни чиковски , анатомични , трябва да пробвам с тях дали може да се боде.Т'ва  'сичкото го написах , щото исках да кажа на Рокси да пробва Никсъна с пластмасова вилица.
А Тедовите зъби ми разказват играта , веднъж в седмицата може да се смили над мен и да спи цяла нощ , през другото време се буди между 5 и 10 пъти , а понякога и реве.Тази нощ рева 2 пъти.Онзи ден като че ли видях ръбчето на единия зъб , ама вчера не го видях , дали ми се е привидяло  newsm78 ?Венците му са подути от повече от месец и аз все чакам всеки момент да излезе , ама няма.Накрая тъкмо ще пробият и ще почнат да го тормозят следващите , докато станат 20 ще откача.
Така , оплаках се , сега да се връщам на работа.

# 204
  • sf
ох, Вероника вдигна 38. Неква друга я прегледа,че нашта я нямеш. Летен вирус е - до утре сигурно ще се оправи. Дано само Кико не го хване.  Свеки и тя се тръшна, ама за нея вече състрадателността ми я няма .  Thinking

# 205
  • София
ей сега заспаха на вън под дебелата сянка мрънкаха реваха Ради хич не си дава зор плете краката не мисли че има врати пред него,но има ли нещо като боклуджийския камион се стяга и ходи иначе ми скъсва нервите,ще правя втори прощапулник.
Вики за свеки да ти пожелавам ли да я повтаря и потретва?

# 206
Вики,много неприятно!За семейните любимци кофти,ама си представям на тебе какво ти е!  ooooh!
Ел дим,в нас постоянно се слушат приказки,детски песнички,вървят филмчета,свири се и се пее по простата причина,че имам кака на три и половина.  Hug И трябва да ти кажа,че тия шумове ми идват в повече,но са неизбежни.
Сега ги приспах едновременно и двамата и тва ми е най-щастливия миг през деня!
Никола постоянно иска да ползва вилицата и лъжицата,като се храни все му давам по една да държи.Но той не да се храни,а да храни нас.Постояно ни вре по нещо в устите,че и настоятелен,ама като ние му даваме неиска.И двете ми деца грам интерес към храната не проявяват.Отидем някъде на парти,всички деца като обезомели се въртят около масата,а мойте бягат,само сока я влече каката,а Никола само солетите му правят впечатление.Добре,че са тия кисели млекца на Хумана-тва му е закуската,на тях отваря уста,всички други яденета са под въпрос.  Confused

# 207
Стефи  Praynig
Цитат
Да ви питам искат ли вашите деца да се хранят сами и давате ли им? Защото Никсъна иска, драпа да вземе сам лъжицата/вилицата. Но в общи линии не успява сам с лъжицата. защото изсипва храната. А с вилица ме е страх да го оставя сам, за да не се набоде. Оставям го да яде сам филия, бисквита, банан понякога ( макар че по голяма част е омазана по него, отколкото изядена).
давам му да яде сам сухари, бисквити, плодове и да си боде сам доматите...веднъж пробвах да му дам и лъжицата, стана мазало, та избрах компромисния вариант да яде по-малко цапащи неща. Обядваме така - в ръката си има хляб, давам му да си боде домат (с кривата вилица на чико за самостоятелно ядене), а язенето аз му го давам...вчера яде кубчета плодове с една клечка за зъби (патент на айка  Grinning), много горд беше от себе си. По принцип четох че сега им е времето, в което проявяват желание за самостоятелно хранене, пропусне ли се да им се даде възможност за това, по-дълго време мама ще трябва да ги храни
И Никола навън в количката заспива, вкъщи по познатия начин...биба не ползва иначе това би било вариант...
Десо направил катастрофа днес - твърди, че нищо му няма, само ламарините пострадали
Вчера Никола се беше подпрял на една количка и изведнъж го гледам на 1 метър някъде от мен...тръгнал нашия без мен...аз разбира се се стреснах и веднага го сграбчих, после осъзнах, че това всъщност са си първи самостоятелни крачици, нищо че се клатушка като пате още...та в тоя ред на мисли Шушонче, по-добре да ти е стабилно детето и да се катери, отколкото като моето - пак се катери, но е нестабилен, определено надценява възможностите си и много смело го раздава...

# 208
Вики за свеки да ти пожелавам ли да я повтаря и потретва?
Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
 yesyes изака се в гърнето  Mr. Green

# 209

[/quote]
 Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
 yesyes изака се в гърнето  Mr. Green

[/quote]
А,тва си е направо повод за празнуване!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт