Да спасим Д-р Людмил Пеев - секция по изгарания в "Пирогов"!

• 29 951
  • 88
  •   1
Отговори
Призовавам всички родители, които са ПРИЗНАТЕЛНИ като мен на Д-р Людмил Пеев - специалист по обща, пластичновъзстановителна и естетична хирургия от секцията по изгаряния и Пластична хирургия в "Пирогов", които ценят високо неговия професионализъм и човешкото му отношение, да напишат благодарствено писмо за него и да го внесат в Деловодството на "Пирогов", за да не допуснем некадърниците, които не могат да се реализират по друг начин, освен чрез писането на Рапорти и Доноси, да се опитват да очернят такива ЛЕКАРИ като него!

# 1
  • София
А какво се е случило с д-р Пеев?

# 2
На 01 април тази година сина ми си изгори крака с вряла вода - 3 степен, гранично, но благодаление на Д-р Пеев се възстанови напълно само с английски превръзки със сребърни йони и не се наложи пластика. При една от смените на превръзките (понеже бяха празнични дни) попаднахме на една негова "колежка", коята ни каза, че сме безотговорни родители, тъй като детето било за операция, а Д-р Пеев си правел експерименти и само бакии й оставял, които тя трябвало после да оправя. Държа се изключително грубо с нас и отказа да му сложи въпросната английска превръзка, тъй като превързочната била заключена, а тази превръзка струвала 100 лева, но не се продавала по аптеките. Добре, че след този разговор успяхме да се свържем Д-р Пеев, който си наруши почивката и дойде специално заради нас в Пирогов, за да го превърже. И понеже онази откачалка (дори не й помня фамилията, а само злобната физиономия) е некадърна, затова е пуснала Рапорт срещу него и случайно разбрах, че искали да го уволняват. Единственото, което ми дойде наум е да входирам в Деловодството благодарствено писмо, а секретарката, която също се изказа много ласкаво за него, ми каза, че ще е добре, ако има повече такива благодарствени писма.
Затова моля родители, които са имали късмета да попаднат на него и които съм убедена, че са възхитени от професионализма му, да входират такива писма като мен.

# 3
А тази лекарка да не е една с русо-оранжева коса?
Мъжа ми беше там и доктора ни каза че ще се размине с пластиката,превръзките щели да го оправят,но тъй като тя му беше лекуваща каза че е спешно за операция и даже ни каза че трябва да платим 500лв.Като и казахме че нямаме парите тя каза че тогава операцията ще се направи след  7 дни а до тогава можела да стане усложнение,а и няма да му слагат после от упойките при смяна на превръзката.Всъщност му направи пластиката след 2 дена и си му слагаха упойките после при превръзките.А друг хирург ни каза че тя всеки който дойде при нея слагала за пластика че взимала от ЗК по 500лв.

# 4
  • София
Мъжа ми беше там и доктора ни каза че ще се размине с пластиката,превръзките щели да го оправят,но тъй като тя му беше лекуваща каза че е спешно за операция и даже ни каза че трябва да платим 500лв.Като и казахме че нямаме парите тя каза че тогава операцията ще се направи след  7 дни а до тогава можела да стане усложнение,а и няма да му слагат после от упойките при смяна на превръзката.Всъщност му направи пластиката след 2 дена и си му слагаха упойките после при превръзките.А друг хирург ни каза че тя всеки който дойде при нея слагала за пластика че взимала от ЗК по 500лв.

А защо няма жалба срещу нея?

# 5
Ами защото тя ни убеди че е наложително пластика и ние и повярвахме.
А за парите ни каза че  500 лв струва избор на екип и в този случаи ще се отнесът много по добре с мъжа ми.Казах и че нямам парите  а и избор на екип не мисля да избирам защото незнам кои екип да избера.За мен бяха всички на едно ниво.Отношението след това си беше добро към нас  а и му слагаха упоика когато се налагаше нищо че не платихме парите.

# 6
Да ви се похваля, че проблемът при Д-р Пеев се разреши в негова полза. [usmihvam se] Не знам дали благодарственото ми писмо е помогнало по някакъв начин за това, това няма значение, важен е крайният резултат! [usmihvam se] Дочух от познати, които са работели с Изпълнителния директор на "Пирогов" - Проф. Гайдарски, че ценял високо добрите специалисти и не би допуснал да загуби някой от ценните си кадри.

# 7

Същата е! Mr. Green
До колкото съм информирана по въпроса, пластиката при възрастните е по-добрият вариант от превръзките, за разлика от децата, при които кожата расте и след една такава пластика, се получавали неравности, както и пигментация на кожата (без да е излагана на слънце). Освен това, при децата възстановителният процес е значително по-бърз от този при възрастните. Така че най-вероятно на съпруга Ви е било назначено най-подходящото за него лечение.

# 8
  • Бургас
Познавам д-р Людмил Пеев.Изключителен човек и добър специалист.Много е внимателен.Възмутена съм от поведението на неговата колежка.Не и прави чест това което е направила.Точно такива хора-интриганти нямат място в лечебното заведение.

# 9
coolia радвам се че са се оправили нещата.
А за пластиката ни казаха че е добре за него да се направи но все си мисля че можеше да се размине,но както и да е.Тя такива ни ги наговори тогава че направо ни стресира и нямаше време да търсим и друго мнение.А да не говорим че сега на контролния ни каза че трябвало да му направи и корекция  ooooh! .

# 10
3а съжаление аз и дъщеря ми сега сме в пирогов,горе посочената се казва мая аргирова,явно на всички говори едно и също и само пари иска,научихме за др пеев,искаме сега той да си каже мнението,невярвам,че детд на 1,5 г се нуждае от пластика,но няма да оставя нещата така,само да излезем от тук ще се обърна към медии те,стискайте ни палци!

# 11
3а съжаление аз и дъщеря ми сега сме в пирогов,горе посочената се казва мая аргирова,явно на всички говори едно и също и само пари иска,научихме за др пеев,искаме сега той да си каже мнението,невярвам,че детд на 1,5 г се нуждае от пластика,но няма да оставя нещата така,само да излезем от тук ще се обърна към медии те,стискайте ни палци!
Дано детенцето се бързо въстанови.Но задължително потърси д-р Пеев и ако трябва се разбери тои да ви е лекуващ лекар ,защото тази Аргирова ще си настоява за пластика и даже ще ви наговори куп неща ако решите да пробвате със сребърните превръзки за 1-2 сед. а не си направите пластиката до няколко дена.За всяка пластика тя си взима добра сума от ЗК а и съм сигурна че и на вас ще ви каже пари за избор на екип.
Пиши ако имаш възможност тези дни какво става с вас.
А ако се наложи да се маже детето с мехлем,ще ви дам координатите на жената в с.Драгичево дето бърка мехлем или в някоя аптека може да влезнете дето бъркат мазила ще ви направят.Но дано не се наложи пластика.
А номера на д-р Пеев го имам ако искаш да ти го пратя на ЛС.

# 12
Дано детенцето се бързо въстанови.Но задължително потърси д-р Пеев и ако трябва се разбери тои да ви е лекуващ лекар ,защото тази Аргирова ще си настоява за пластика и даже ще ви наговори куп неща ако решите да пробвате със сребърните превръзки за 1-2 сед. а не си направите пластиката до няколко дена.За всяка пластика тя си взима добра сума от ЗК а и съм сигурна че и на вас ще ви каже пари за избор на екип.
Пиши ако имаш възможност тези дни какво става с вас.
А ако се наложи да се маже детето с мехлем,ще ви дам координатите на жената в с.Драгичево дето бърка мехлем или в някоя аптека може да влезнете дето бъркат мазила ще ви направят.Но дано не се наложи пластика.
А номера на д-р Пеев го имам ако искаш да ти го пратя на ЛС.
тя вече поиска екип но аз не се съгласих,сегя си слагаму сребърните превръски,копуваме си гиьна др пеев му е исключен тела ще го търсим в понеделник,тук сестрите са много мили и препоръчват пеев,той е отпоска и казват,че щом се появи ще му дадут листът за овулнение,а аргирова нека си говори няма да позволя пластика,ще я лекувамес лентите ако трябва ще напусна болницата и сама ще се грижа за нея вкъщи със сребърните превръски!

# 13
Здравейте,ние вече сме си вкъщи,напуснахме болницата със подпис,не се издържаше там,не ми даваха сведения,нище не ми се обаясняваше,доцент Дяков го беше страх от Д-р  Аргирова та даже и той не пожела да ми даде сведения да детето,доколкото разбрах вече няма сребърна превръска,а нещо друго са и сложили,доктор Пеев ще продължи лечението от тук нататък,днес сме на преглед в частна клиника при него,накараха ме да купя 3 сребърни превръзки,а вчера ми върнаха една не отваряна,Аргирова не се опита да ме спре да си тръгна,дори и като казах,че искам да си ходя тя каза добре,търси си кой да и прави превръзките от тук нататък,събрахме се доста майки които ще се обърнем към здравната каса заради това,че си плащахме всичко и към медиите за да разберат хората какви доктори имаме в България,ще се пише и по вестниците,няма да оставим нещата така,в никакъв случай,това не е човешко изживях 15 кошмарни дни там!!!Ако има още някой пострадал от Аргирова нека пише,нека се обединим и я разобличим що за " ДОКТОР" и " ЧОВЕК " е ТЯ

# 14
Дано се оправи детенцето.
Като се разтърби за случая съм сигурна че и много други маики ще се включат.Пиши по натам какво става.

Общи условия

Активация на акаунт