Лятото почти отмина, но дивее Юлската дружина

• 11 032
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Добър вечер! Ние се прибрахме от Бургас този следобед. Дели се  държа горе- долу прилично на сватбата. По пътя обаче беше герой. Как издържа мъничето толкова часове направо незнам.
Дели има тази количка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121156&pid=5877677 Само, че ни е подарък и незнам откъде е. Сега ние го бутаме, след това той ще го прави сам забутването с крачета.
Рокси, много се надявам всичко при теб да се оправи Praynig
Весе, снимките ви са страшни. Инка е много нежна и красива. Hug
Гери, все пак си мисля, че партито, за което така силно мечтаеше се е получило. Изглежда голяма веселба, а вие трите жени сте много хубави Hug

# 181
  • София
От кога може да се дават овесени ядки?

От когато е въведен глутена.
Разхлабват.
Давид от доста време си ги папка на закуска - всъщност, от как започна сутрин да яде твърда храна, т.е. - от годинката.
Не ги варя. Накисвам ги във вода, после добавям АМ. (Вода със стайна Т). Макар че по - често правя мюслита, там има най - разни ядки.

Да допълня, че съм твърдо против физическото насилие като средство за възпитание. Мисля, че, може би, би имало полза от него при възрастни хора. Когато става дума за деца има достатъчно богат "избор" - и това е възможно най-лошия (и най - неефективния).

Между другото когато сме вкъщи и той иска да пипа всичко наред,се хващам понякога как почвам като ненормална да редя едни НЕ НЕ НЕ НЕ НЕ....ужас.Като се усетя и спирам и се опитвам да се контролирам и наистина само най-опасните неща да му забранявам.Но то не е печка,не са кабели,не са стъклени бутилки,не са електроуреди,капака на тоалетната ,вратите,шкафовете....Навсякъде го дебне опасност,как да не казвам НЕ?Вие как постъпвате ?Мен ме е шубе да го оставя ,да не вземе да се нарани нещо,затова вървя подире му и забранявам да пипа . Crazy

Изобщо не вървя след него, когато сме си в къщи, Където иска, там си ходи, аз си стоя, където аз предпочитам.
Има някои неща, които просто са НЕ (- и той все на тях напира  Sunglasses ). Иначе просто всичко възможно е обезопасено. Вратата на спалнята е постоянно затворена, също и на тоалетните - там не може да влезе, на всички шкафове, чекмеджета и др. подобни има защити за отваряне, няма стъклени неща да достъпни за него места, на печката също има защита на фурната... И остават неща като въртене на копчетата на печката - абсолютно забранено (не го и прави, общо взето) и... ами, май това е потенциално опасното. Иначе като изразбойничи с нещо, му се карам (когато установя "щетата"), но в повечето случаи това са неща, които за мен са досадни или неприятни или ... ами, как да кажа, финансово утежняващи - като примерно да извади всички сухи кърпи от кутията и да "забърше" с тях пода - но не опасни за него (поне не и непосредствено).

аз днес съм решила да меся хляб с маслини и домати- да видим ко ще излезе.

Туй пък чудо какво е?

Последна редакция: нд, 17 авг 2008, 23:10 от katiABV

# 182
  • София
Д Д
Ради е болен кашля много не спа цяла нощ повърна храчки на АБ е зинат,чува се от дясно нещо каза доки молим се да не направи плевмония утре ще видим контролата.Ужасно е
извинете ме но нямам на кой да се оплача и поплача.

# 183
  • sf
иве, дано се оправи Ради. Би трябвало Аб дда подейства. ОПлаквай ни се, споко, ние нали за това сме тук.. И в добро , и в лошо.

# 184
  • София
Вики благодаря,той го пие вече трети ден.Сега пие вода и то много не е бил такъв до сега.
Исками се да няма болести никое дете,но......
От колко часа мислите да е общия РД?

# 185
  • BG
Здравейте от мен!     bouquet

Гоце, дано скоро да се оправи Ради  Praynig 

Не съм се вясвала от 100 години .........  Embarassed
Вече съм на работа (от 1-ви), а как не ми се работи не мога да ви обясня. Разгледах снимките на всички бебковци и мога само да кажа, че са великолепни. Много са пораснали бебковците!
Евтим е гледан от майка ми и за сега е много дожолен. Много малък расте и се притеснявам, но предполагам, че това е от болестта. Днес мяйака ми е била на консултация и той е едва 6 600г, но иначе се чувства добре, което ме успокоява. Все още ходим на гимнастика. Майака ми го води до работата ми и аз оттам го возя с количката до гимнастиката. Добре, че работата ми е на път към гимнастиката, та се спрaвям без проблем.
Да се похваля, на Етко се подаде първото предно зъбче!  Wink
Вече ще съм по-редовна - нали съм на работа вече  Mr. Green

# 186
Гоце Hug
Бързо да се оправя Ради и да не се стига до пневмония

# 187
  • sf
Иве, нека пие колкото си иска. Той организма си знае работата, пък и да помага на бъбреците за АБ-то.
Ако няма Т, едва ли ще направи пневмония. Пиши след прегледа.

# 188
 Hug  Наистина хубави снимки
стефи, чакаме само хубави новини от вас  Heart Eyes
Вики, отиде ми диета с този твой хляб
Гоце, бързо оправяне на Ради

# 189
Иве, зинатът е добър антибиотик, не се притеснявай няма да има усложнения  Hug
Стефи, честито ви зъбче  Hug
Цитат
Яна, с кърменето на Никсъна съм оставила нещата да следват естествения си ход горе долу- сутрин и вечер го кърмя, чат пат се събужда нощем. Напоследък по чеесто, явно зъб ще расте.
Хриси, как го приспиваш през деня? Никола през деня суче само за приспиване вече - един или два пъти в зависимост от това колко пъти спи вкъщи, не,че имам нещо против така да го приспивам, но понякога ми обърква режима на другото ядене. Стискам палци да споделиш добри новини за приятелката ти  Praynig

# 190
  • Асеновград
Здравейте ,
на края на работния ден да ви се оплача малко  Mr. Green.
Всъщност не е чак толкова зле положението , ще го преживея , но е лошо да се учиш в движение , бая псувни отнасям.
Гошо е на семинар и аз съм сама , ще ходя да си взимам Тедо от мама и ще си ходим пеша с количката , в Асеновград валяло , може да походим под дъжда.
Гоца , да се оправя Ради бързо  Hug.
Стефи , тия дни си мислех за теб , че не си се появявала скоро , честито зъбче на Етко , радвам се , че се чувства добре.
И аз съм хвърлила око на оня хляб , ама мързела не ме оставя да го направя.

# 191
  • София
Гоца, как е Ради? Дано се разминете без повече усложнения, стискам палци!!!
Стефи, и аз наскоро си мислех как ли е Етко. Много добре, че имате баба на разположение, поне ще си спокойна, докато си на работа.

Рокси Praynig

# 192
  • USA
Ох, Иве, дано да оттървете пневмонията!  Praynig Стискам палци Ради бързо да се оправи.

Ина-бамбина е много сладка! И страшни играчки сте купили на децата. Моето с каквото и да го оборудвам все му е вперен погледа в чуждите играчки и засега не си давам много зор. Simple Smile
Вчера го водихме на плаж на океана. Е няма такава радост! То не беше търчане и кикотене и въргаляне в пясъка.

Стефи, радвам се пак да те видя. За работата те разбирам много добре. То и аз затова съм много активна във форума през седмицата  Laughing. Ето сега имам 500 задачи и пак съм тука. Браво на Етко за зъбчето. Сигурна съм, че ще му е добре с баба.

# 193
Мариса, през деня приспивам Никсъна с биба и с гушкане. Лягаме си двамата, той ми стиска ръката и си заспива, понякога и аз с него Embarassed Но в общи линии лягаме като го видя че му се спи, не настоявам особено за някакъв стирктен час, ориентировъчно от 10 докъм 11-12 спи и следобяд от 14-15 00 пак за около час.
Да ви питам искат ли вашите деца да се хранят сами и давате ли им? Защото Никсъна иска, драпа да вземе сам лъжицата/вилицата. Но в общи линии не успява сам с лъжицата. защото изсипва храната. А с вилица ме е страх да го оставя сам, за да не се набоде. Оставям го да яде сам филия, бисквита, банан понякога ( макар че по голяма част е омазана по него, отколкото изядена).

Благодаря ви за подкрепата Hug

# 194
  • BG
Ехо, ето ме и мен!   bouquet

Много е пусто тук нещо ...  Confused (точно аз ли го казвам  Rolling Eyes ...)

Благодаря Ви за милите думи  Hug
Не съм разказвала скоро за това как е Евтим, но мъката ми е голяма и затова гледам да не мисля. Благодаря за подкрепата!
С няколко думи ще споделя общатата картинка:
Ходихме на лекар в България - не безизвестния проф. Симеонов. Неговата диагноза е муколипидоза. Това е болест, която не е лечима. Клетката не обработва добре ензимите и съответно с времето се появяват натрупвания ....
Разбира се, ние решихме да прповерим тази диагноза и през Септември ще ходим в Германия. Стискайте палци да се окаже грешка. Аз се моля  Praynig

Роски, Иве  Hug

Общи условия

Активация на акаунт