Лятото почти отмина, но дивее Юлската дружина

• 11 033
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
За болка в ушите се проверява като се натисне с пръст отдолу зад ухото и отпред, точно върху каналчето. Ако го боли ушето детето реагира на натиск. Само че трябва да е буден, ако го събудиш и е раздразнен едва ли ще е достоверно.

# 166
Марти,ние взехме на нашия Марти такава акумулаторна кола.Много е хубава и той с голям кеф се вози в нея.Верно бързо му писва,но то май в момента с всичко е така.Но определено си заслужава инвестицията.Нашата е с дистанционно за управление сега,а пък по-натам като стане по-голям може и сам да си я кара.
Аз тези колела нещо хич не ги харесвам много са нестабилни.
Вики,дано не са ушенцата,че много гадно.
Марти още е с хрема,обаче не дава да му капя нищо и вече съм се видяла в чудо,незнам какво да го правя.Носа му постоянно тече,голяма борба пада и за бърсането.
Но пък мога да се похваля,че вече проходи самостоятелно.Още не  е много стабилен,но вече прави преходи сам.
Лека нощ на всички

# 167
Вики и аз щях тоя метод,който Хриси посочи да ти казвам.Дано не е сериозно!Да не е нещо остатъчно от предния път.  newsm78
Хриси,я кажи на какъв етап от кърменето сте с Ники и докога мислиш да кърмиш?
Веси,много интересно й е било на Инка рождения ден!Как гледа съсредоточено на моменти и Никола го вади тоя сериозен и изучаващт поглед.Разбойниче е тя!  Hug
Ей,всяка сутрин се опитвам да стана преди Никола и да си изпия кафето на спокойствие,но колкото и дълбоко да е заспал пак ме усеща и веднага скача.  #Cussing out
Аз не съм фен на електрическите коли-тежки са,а и какви усилия извършва детето като само се вози.Само моторчетата биха ме устроили,че са по-леки.Ако много иска някое от децата бих взела,но в къщи няма място,навън да си го влачат сами-поне така със сигурност ще се уморят. hahaha

# 168
Марти,да,от Германия го взехме колелцето.Аз също мисля че ел-количките не са много от полза.нали трябва да се движат децата и това е целта на колелата.По принцип сега така или иначе не могат да карат колело още,но поне като е по-леко могат да го бутат .Другия вариант е количка  без педали ,за бутане .Тук им казват Боби Кар или като на втората картинка Боби скутер.Те са точно за тази възраст предвидени.

Да ви споделя,че Ники вече спи в неговата стая сам и оттогава нямаме проблем със съня.Ако някой страда от това, че детето му не спинка,да пробва да го отдели ,ако не го е направил вече.При нас това имаше много положително действие и направо се родихме.И ние спим спокойно и той си нанка добре,понякога дори 12 часа спи .Това за нас е рекорд Joy

Да ви почерпя от моите неделни палачинки и кафенце  chefОзорих се докато ги направя,защото дребния през цялото време ми висеше на краката и мрънкотеше,но се оправих някак си ,пусках от време на време по едно парче палачинка в устата му и той се кротваше докато го дъвче Laughing

# 169
  • София
Здравейте  Grinning

Ето малко снимки от рождения ден на Иринка и от морето:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=190473&pid=6972535

И аз да се изкажа по въпроса за възпитанието. Смятам, че трябва да има определени Правила, които да се спазват и от двете страни. От опит знам, че така е лесно и за децата и за родителите, иначе малките се объркват, ако едно нещо един път е ДА, а друг път - НЕ. И аз съм за играта на воля и цапането, ловене на риби в локви и правене на кюфтета от кал  Mr. Green, но не позволявам нарочното мазана със сладолед по блузата, например. Това за по-големите и разбиращи деца, сега Ирина я оставям да се маже. И ни се преобличаме по3 пъти на ден. Казвам ние, щото и аз много пъти съм в това число, пък и Софи. Да живеят препаратите и праховете за пране! Аз не оставам без Вениш никога. И така с времето, естествено е възможно правилата да претърпят промени, според възрастта.
Оставям Ирина да пипа навън, но и мен ме е гнус от фасове. Моя приятелка си ги събира най-прилежно и си хвърля, ако на близо няма кофа. Въпрос на възпитание и спазване на правила просто  Mr. Green Оня ден Ирина беше супер ентустиазирана от едно дърво с окапали джанки. Е то не беше газене, мачкане  Crazy ужас! Вики,въпроса на Роки за пералнята ме изкефи максимално.  Laughing
А, Янче, за уважението, смятам че ако децата те обичат, в което не се съмнявам, уважението само си идва. Така, че ти си бъди такава каквато си. Важното е да им показваме, че много ги обичаме и съм убедена, че след време ще берем добри плодове.
Силве, и на мен ми е много интересно да ми обясниш за мазнините, моля. Заинтригува ме много и все се каня да те попитам. Марти, благодаря, че ми напомни.
Вики, дано на Кико му се размине. Явно това му е слабота място.
Хайде, лек ден.
Ели, супер почерпка. Ако знаеш от кога са ми се прияли палачинки... Но стискам зъби  Mr. Green Нищо, поне виртуално да се облажа  Laughing Heart Eyes.

# 170
  • sf
аз днес съм решила да меся хляб с маслини и домати- да видим ко ще излезе.
Иначе Кико от вчера е сополив, та явно го е ударило в ушите, макар че от сутринта няма признаци, зма ще му сложа пак капки. Инак взех за нос от тежката артилерия- дано стопирам всичко бързо.

# 171
Гери,невероятни снимки!Направо извънземни,какво е това място?Някъде нависоко,в небето!Имам предвид снимките от рождения ден.А и морските са много красиви!
Дописвам,че тортата е мечта за всяка малка госпожица-в наситено розово и лила,супер!

# 172
  • sf
Хляба с маслини стана страхотен, ама ще снимам кат си дойде мъжо от палатка,че фотото е в него.
Кико не ще да спи. спа предобед и тва е, скъса се от рев и накрая го извадих от леглото. Сега прави бели по терасата. Явно вече му е време да спи по веднъж на ден. Ама кат става в 6 не знам как ще стане.  Tired

# 173
Гери, да отбележа, че не само дъщерите ти, но и ти изглеждаш страхотно  Hug Избрала си невероятно място за рождения ден, и без басейн е било супер. Гледам, че Ири си носи кръстчето - има ли някакви проблеми с това (например опити да го откъсне и изяде), аз на Никола още не съм му го слагала, а пък то си е за носене в крайна сметка
Ели, Бени, Яна, мерси за отговорите...И Десо ме пита за акумулаторната кола как смятам да я транспортираам до парка, аз му казах, че ще я държим в гаража на баща му и той ще ми я носи...ако се стигне до купуване, ще го информирам, нали е за скъпото внуче, сигурна съм че няма да откаже. Иначе не е от игречките за активност, но пък и триколката не е...де да знам, още се чудя...а и днес бяхме на детски клуб за рожден ден и Никола почти през цялото време буташе една количка за кукли, та май и такава ще купувам

# 174
Гери, да отбележа, че не само дъщерите ти, но и ти изглеждаш страхотно  Hug 
smile3521 Така е, определено! А и супер парти сте спретнали! Евала!
Веси, Инка е страшно сладка и чаровна  палавница Heart Eyes
На мен всякакви коли, триколки  и колички за бутане ми харесват, но Мариянко все още не може да се справя сам с нищо. Ние му взехме колело подобно на Марти, за да мога аз да си го бутам. Иначе и тия акумулаторните ми харесват. Но те вървят 3-4 часа, а се зареждат 12  Crazy
Все още е супер страхлив. Само като види прахосмукачката и се панира,без да е пусната....

# 175
И мойте не са спали днес,Никола само час,а кака му тц.След малко сме на рожден ден на Зейна,дано се държат прилично и не окапят.Превъзбудиха се щото баща им реши най-сетне да боядиса коридора,който е в ремонт от миналата година,когато бях в осми месец.Но пак не гоп довърши,да видим колко ще чакам сега.Нищо поне стана шарено.   ura
Браво за палачинките и хляба!Комплименти!

# 176
  • София
Гери, рожденият ден на Ири изглежда много ведър, с много настроение, чудесно място сте избрали. И Кая много обичаше на морето да си пие водата от басейна, ама тя не толкова смело - топи си пръстчето и го ближе  Laughing

Моето дете пък днес достаспи. Явно за да се притеснявам още повече, че следобед падна назад в един детски клуб. Беше от ниско и сякаш не се удари много силно, ама все пак съм на тръни.

# 177
И на мен много ми харесват снимките с Ирина  Heart Eyes
Ние пък днес се качихме на Витоша. Малкия дивя цяла сутрин, върнахме се в 3 и спа само 2 часа и сега чак в 9 заспа... Няма умора това дете...
Хубава вечер на всички  Hug Аз ще пробвам да се ритна отзад и да взема да прочета нещо  Rolling Eyes

# 178
  • sf
ето хлебчето ми.

http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni/photo#5235553366242868546

а Кико спа от 17:30 до 18:30 и скоро май няма да си легне.
на всичкото отгоре баща му се върна от палатките с повръщане и едва се крепи. пфууу, няма почивка за мене явно

# 179
Донси, хляба на Умбра от Готварския ли прави? Laughing
Яна, с кърменето на Никсъна съм оставила нещата да следват естествения си ход горе долу- сутрин и вечер го кърмя, чат пат се събужда нощем. Напоследък по чеесто, явно зъб ще расте. И без това има смао два, май е най беззъбия от наборите. Емо му вика съблезъб ( така ли се пише тая дума?) тигър.
За тениските видях че ме пита, но няма изостанали, иначе наистина този път са най хубави от трите досегашни инициативи.
Много красиви снимки разгледах Heart Eyes
Вчера и днес давам на Никсъна от нашата мусака, яде диването. Малко се чудих, щото я правя с червен пипер и розмарин, ама си я яде и му плющят ушите.
Напоследък голяма каръщина ме е налегнала и много неща ми тежат, затова не ми се й пише, но се надявам скоро да се разсеят черните облаци. Много се притеснявам за моя приятелка и се моля за нея Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт