Седмица от АВГУСТ мина, намалява нашата дружина

• 14 396
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Тази нощ в 2:36ч. нашата скъпа mama_galka е дала живот на своята малка принцеса Михаела с перфектните размери 3460гр. и 51см. И двете са добре и ви поздравяват

Сега вече мога да ви кажа Добро утро Grinning
Стискам палци всичко да мине наред и да гушкат здрави бебчета valeni и Цветелинка, а също и всички останали, които са тръгнали към родилното Hug

Честито момченце и на Теди  bouquet
Нека да е здраво и послушно дете

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 11:14 от IntRiGa_GirL

# 106
Не мога сега да пиша много.Имам много работа - домакинска.ПО-късно ще се включа!

# 107
честито бебече на мама галка   bouquet да сте живи и здрави и много щастливи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 108
ЧЕСТИТА МИХАЕЛА НА МАМА ГАЛКА И НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И КЪСМЕТЛИЙКА И МНОГО МНОГО ДА ВИ РАДВА И МАМА, И ТАТЕ И БАТЕ! newsm51

Аз все пак не съм тръгнала към родилното, разчистих се, пък дано да има ефект.
 Hug Heart Eyes Peace

# 109
Ехаааааа... честита девойка на мама галка!!!

Бубе, и на мен ми сефтосаха името  smile3518 newsm62

# 110
Честито на Мама Галка!  newsm51
Да е жива и здрава и да расте щастливо и много обичано дете!

В най-големият дъжд ходих за хляб. Върнах се цялата изпрана. Егати УФТСата   animal085. На всичкото отгоре, нито едни обувки не ми стават и ходя с едни чехли тип плавници.  af

А имам за  newsm28 wash  hang 1ironing  1dishes, обаче  smile3507

# 111
Честито и от мен на Теди и на мама Галка!  bouquet
И аз засега се оттеглям да чистя, че бърсането на прах ми отнема по 3 часа вече Embarassed, не е истина каква костенурка съм, по-късно ще се включа
Определено Цвети би трябвало вече да е родила-така, както описваше снощи ситуацията, натам беше тръгнала Flutter

ПП: Новото ми хоби: следя изкъсо Бобито и Ани, които са баш на моя термин(лентичката ми трябва с един ден да се коригира, ама ме мързи); също и Меган, Пухи...Мама Галка е била един ден пред мен и ето вече си има Михаелка newsm78....Да видим нашия ред кога ще дойде

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 12:10 от бланш

# 112
Честито на новите мами да са ни живи и здрави дечицата и да ни радват много. За жалост покрай малкия не ми остава много време да чета, а и вие доста сте изписали.

# 113
Урааааааааааааа имаме си две бебета  newsm44

Честита принцеса Михаела на Мама Галка  newsm51
Честит юнак на мама Теди  smile3525
Момичета, скоро трябва да имаме новини от Havga. Вчера може би са я приели в болница, тя нали беше с болки, а и от вчера рано сутринта не е влизала тук. Стискам й палци, а и на Цветелинка също. Дано и двете скоро ни зарадват  Praynig

Ама и Гица нещо се е запънала, щом още нямаме новини  newsm78

Успех утре на Цвети Иванова  Praynig

# 114
Честита принцеса на Мама Галка!    bouquet

# 115
мамчете сега звьнях на Havga
но ми затвори  Rolling Eyes надявам се да звьнне скоро с добрата вест  Praynig  Hug
честито на всички   bouquet много здраве за бебчетата  Heart Eyes

# 116
  • София
Честити бебчета на mama_galka, tedi_vt_86 и ondina !!! Да са ви живи, здрави и с много късмет за напред  Grinning

Стела, Каприс, Верчето, Шийла, Феб - коликите са неприятно нещо и дано по-бързо да ги преодолеете. Лори като имаше колики, единственото нещо, което й помагаше е да лежи по коремче върху мен и няма да казвам колко време сме прекарвали така, докато се успокои. Иначе коремчето на бебче трябва да се затопли, за да може малко да се успокои. Колкото до капките - моята кума ползваше Инфакол, а след това като минаха на Еспумизан - ефекта не беше същия, дори Еспумизана по-лошо му се отразяваше на бебчето й. Това просто за информация.

Мартини_мама, много е сладка малката Доротея - да ви е здрава, добричка и много да ви радва Simple Smile Дано като твоето раждане да имат всички момичета тук и да се хвалят по същия начин Simple Smile

Цветелинка, ако не си с бебче вече, стискам ти палци всичко да мине леко и безболезнено  Praynig

Интрига, понеже не видях някой да ти е отговорил за това как да си съхраняваш стерилизираните неща, ще ти каза аз какво правех. Можеш да използваш някоя по-голяма пластмасова купа с капак и вътре да ги съхраняваш, след като ги стерилизираш. Друг вариант е да вземеш стерилни пликове и да ги запечатваш, докато се наложи да ги ползваш. За гумените части не се притеснявай, няма да се разтопят, все пак няма да се варят 5 часа, а само 5минути Wink

Малкабуби, направо ме кефиш с този махмурлук  Grinning Като гледам, повечето изкукуригваме вече   Crazy

Стискам палци на всички мами, които са се запътили към родилното вече  Simple Smile  Дано се почне вече с хвалбите и с бебетата, че верно егати застоя Wink

# 117
Честити бебчета на Ондина,Теди и МамаГалка!!! newsm51
Да са мнооого здрави,щастливи и послушни!!!
Желая успех и леко раждане на всички,за които е дошъл този дългоочакван момент и скоро да ни извстят със щъркелови вести! fingerscrossed
Мисля,че и Хавга  вече трябва да е родила,ще очакваме включване!
И Бобито и Асето нещо май ми се губят... newsm78
Интрига,жалко,че сте чак на езерото,ама живи и здрави ще се виждаме newsm10
Целувки от мен и успешен ден - дано бебоците започнат да излизат,че нещо много са се закротили-май имат някакъв таен заговор!

# 118
Здравейте, милички

да ви кажа, че съм тук и ви чета, но съм много уморена и няма да пиша дълго!

Искам само да поздравя родилите мами, да им пожелая много щастие и успех в отглеждането, особено ако им е първа рожба!

Проблема с коликите си е кофти работа. Дано премине бързо на малките бебоци!  Praynig

Ирче, твоето отроче, определено ще е много щастливо и с голям късмет - каква номерология само  Hug

# 119
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА ГАЛКА И НА ТЕДИ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОООГО ДА ГИ РАДВАТ!  Hug

Днес изведох бебока на терасата за малко, подготвяме се за разходки тия дни.

Общи условия

Активация на акаунт