Седмица от АВГУСТ мина, намалява нашата дружина

• 14 191
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Шийла сега гледам че и на мен пише да отида на преглед на 17.08 и на 07.09. Като се обадих на ЖК щото имах час за тонове сега в сряда Mr. Green  да ги предупредя че няма да ходя и питах за преглед, казаха ако нещо ме притеснявало тогава да се обадя. А във Варна сигурно няма да отида на преглед.
Ани чакаме те  Grinning

# 211
Здравейте и честито на всички нови мами! newsm51
Толкова са много, че направо ме радват...!
Аз днес ходих на преглед и искам да се похваля с моите скромни 3 см. разкритие! newsm44
Днес май и Asija е на преглед, пък и е с моя термин... Пиши като се върнеш!
Само дето от този преглед малко ме боля корема, ама сега съм по-добре... newsm10

# 212
Ихаааааааааааааааааааа    newsm44

Честита принцеска на Кинли  newsm51

Време беше вече  Hug от кога чакахме  Wink
Да взема и аз да се отчета. Днес бях на тонове при моя си доктор. Всичко е ОК. После трябваше да ходя на ЖК в поликлиниката. Отивам аз, а пред кабинета 9 (девет) жени чакат  Shocked Викам на мъжът ми, че ще изчакаме да излезе акушерката и ще я питам има ли смисъл да чакам.  излиза след малко, задавам си аз въпроса (шкембето един метър преди мен)  Mr. Green , а тя ме пита "Ама ти за какво си?"  #Crazy Е на кафенце сигурно съм отишла в тази жега  #Cussing out Хич не изчаках повече и минута. Документите под мишница и у дома. За какво да чакам 2-3 часа - да ме премери на кантара и обиколката на шкембето???? Ами това аз и в къщи мога  Crossing Arms Този доктор вече се улива  ooooh! От както му казах че ще раждам при мой си доктор в МД (а не при негов в Шейново), все едно не ме познава.  #Cussing out Последните ми изследвания са от преди месец и половина  #2gunfire Добре че личния ми лекар е свестен , та той ми пусна едно направление.

Момичета, ще ме извините, че пак ви натоварвам с моите проблеми, ама така се ядосах  Twisted Evil

Днес на записа на тоновете беше една акушерка, която работи в родилна зала на МД, та се опита жената подробно да ми обясни как протича нормално раждане. То две еднакви раждания няма, ама поне ориентировъчно да си знам. Е, успя мааааалко да ме успокои. Утре даже ме покани на Отворени врати, ама мъжът ми вика "Я по-добре да не знае, че като дойде момента, няма да мога да я довлека до болницата"  Joy Има нещо вярно  Crazy А момента според мен вече е дошъл, въпреки че, днес като ме пита акушерката "Кога ще раждаш?' и аз викам "Ааааааааааааааа , няма, няма, отказах се вече" , а тя милата  #Crazy
 JoyА тази клавиатура толкова писане накуп скоро не е виждала  Joy А вие момичета хич не се задължавайте да ми четете глупостите  Joy

П.П. Някой няма ли новини за Havga?

# 213
Аз днес ходих на преглед и искам да се похваля с моите скромни 3 см. разкритие! newsm44
Днес май и Asija е на преглед, пък и е с моя термин... Пиши като се върнеш!
Само дето от този преглед малко ме боля корема, ама сега съм по-добре... newsm10

Само ако може и това да попитам. И моя доки си ме преглежда за разкритие (миналата седмица нямах), но изобщо не усетих болка или дискомфорт  Mr. Green Само когато има разкритие ли е болезнен прегледа или просто моя доки си е много внимателен?  newsm78

# 214
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА МЕВИ И КИНЛИ![/glow]

# 215
Мелфин, явно твоя доктор си е внимателен! Аз без разкритие усехих не само дискомфорт, но и болка при прегледа.

И аз ядосана на моята докторка от сутринта отидох при един друг да ме прегледа има ли преносване или не, да постъпвам ли утре в отделението или не. Е каза, че има преносване, щото бебо е останал почти без води вътре, освен това и плацентата е доста калцирана и е напълно излишно повече да се чака, а не да се предизвика раждане. Така че - утре сутринта с багажчето и айде. Отидох и до отделението да ги питам дали трябва нещо да направя и кога утре да отида (миналия път нали им хванах смяната на смените в 7:30 ч. та до към 9 ч.), а и сега ми каза да отида към 7 - 7и пол. А те ще ме прегледат и чак тогава ще решат дали да ме включват на система или какво ще ме правят  #2gunfire, защото 5дена не било голямо преносване. Ако ви кажа колко кофти се почувствах, че трябва да ги карам насила да работят. Не само, че чаках и звънях на един звънец в продължение на 20-тина минути, ами накрая жената (акушерката?) беше сърдита, че изобщо е на работа. В момента, в който се разбере, че няма да си плащам допълнително и всичко се променя  #Cussing out. Знам, че пак подхващам старата тема, но..... днес просто не знам какво да кажа относно докторите....

ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА НА КИНЛИ! МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!   newsm51

# 216
melfin, боли ако докторът реши. Моята лекарка реши, че при това разкритие процесът малко или много е започнал и реши да ми "помогне". Боли като доста болезнена менструация, защото ти разширява шийката с пръст, ако може да си го пъхне. Няма как да не те заболи при тази "маневра" Weary
Да не пропусна да се похваля... Днес имаме годишнина от сватбата! smile3521
И искат да ме извеждат някъде, ама не смея след този преглед...(как се прецаках...)

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 18:22 от BukuTo

# 217
Викито, честита ви годишнина!  newsm51 Слагай багажа в колата и излизай (стигая да нямаш вече болки)! По-кофти е да седиш и да чакаш! И да се наложи нещо, нищо не пречи от ресторанта право в болницата! Приятна вечер! И внимателно с алкохола, че махмурлука не прощава на никой, дори и на бременните (питай Малката Буби  Wink).

# 218
Валени ма кво ти пука душице кои му са работи и на кои не не обръщаи внимание на никои.Те да ти изродят бебенце живо и здраво днес си там утре та нема да прави кои каквото ще.Ако нещо по фрапантно ти се случи ша и пратим Господари на Ефира.Стискам палци и знам че всичко ще бъде наред когато ти е наи гадно си мисли още малко и ще свърши всичко и ще си гушкам малко сладко бебче.докторите не ги мисли и аз нали ходих да ме преглеждат в родилно когато мислех че ми изтичат водите та видях за кво става въпрос ма не ми пука.Наи много мъжа ми лудия да направи някоя изцепка.Отиваш раждаш и се прибираш.Аиде Успех Hug
Викито тва с пръста ма уби  ми то за какво са ни тия контракции като и с пръст става шегувам се смешно ми стана.......Честита годишнина излез че после и да искаш нема възползваи се удари една биричка нещо че после ще си спомняш прегледа не го мисли аз си хода с разкритие от 6 месец колкото за един пръст  тъи че приятна изкарване после един кекс и си готова...... Mr. Green
А но Киннли да и е жива и здрава душицата мамина тя се измъчи милата но си има бебче/b]

# 219
  • Germany
Ей че нови бебенца! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, ДА СЕ ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА! Честита и месечинка на Мони, много хубав е станал, пу-пу, ще го вземам за зет, ако е свободен още. Кака ви Калина е станала голям дявол. Ходихме за три дни при баба й, научи се да спи на открито, а вечер с мама на спалнята и сега не иска да спи в леглото си. Един рев, едно налагане, и на мен не ми издържа сърцето и я гушкам и се носим вече цял ден. Чак като я сложих на спалнята заспа, но довечера пак ще я мъча да си спи в леглото. Иначе вече будува, започва да се усмихва, да си задържа главичката. Тежи вече цели 3600, и е станала голяма хубавица. Във връзка с реването й днес си поръчах да ми ушият слинг с халки, утре ще е готов, та сега чета и се обучавам как се връзва, пък дано да го хареса! Ще кажа по-късно как е. Поздрави от мен и Калина и леко раждане на мамите, които още не са родили.

# 220
Мерси за честитките...
...абе и аз не знам защо ми го причиняват това с разкритието... уж да ми помогнели, ама за какво - аз си имам 2 пръста разкритие и цели 9 дена до термин... пък и доста прилични подготвителни контракции... newsm12
За какво са се залетяли така! Като ги питам, те ми казват, че "за да знаеме на къде вървиме"... newsm78
Много се шашкат... или искат бързо да им се махна от главата... newsm53
valeni , това не е лоша идея, ама с тези разкази за изтичане на води... ходя като гърмяна по улиците... newsm47

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 19:26 от BukuTo

# 221
Благодаря на Валени и Викито за отговорите  Hug Май съм си уцелила готин доктор  Wink

Дали вече не трябва да имаме новини от Цвети Ивановаnewsm78
А и от Хавга чакам още от онзи ден  newsm78

# 222
Викито мила и аз съм с 3 см, ама контракции-нищо сериозно  Sad Това бебе няма ли да излиза вече незнам Sad

Честити рожбета на всички мами, да са ви живи и здрави

# 223
Asija , здрасти! ...Е че аз като имам яки контракции, та какво... Като не са регулярни, ще си чакам... и ще си ги търпя и ще им се чудя...
Докторката ми каза да й се обадя, ако станат на равни интервали, ама аз смятам, че трябва и някакво засилване да има...? newsm12

# 224
Е същата работа съм и аз  Sad И доки каза: "Ще чакамеее" . Е да ама на мен не ми се чака вече омръзна ми, а и се бях настроила днес да раждам, даже си ходих до МД с чантичката. Ама не посмях да го питам док , аджеба дали не може нещо таблетка едно друго за да тръгне

Общи условия

Активация на акаунт