Седмица от АВГУСТ мина, намалява нашата дружина

• 14 176
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
  • Все на втория етаж
Честито бебе Михаела на мама Галка. Да са живи и здрави и много щастливи. Hug

# 121
Много благодаря на всички за пожеланията.Надявам се и вие скоро да се сдобиете с най-хубавото нещо в живота.Незнам как се прикачват снимки и затова не мога да ви пусна.

# 122
 newsm44 Еееееххх, колко нови бебчета си имаме.

newsm51 ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИЧКИТЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ !!! newsm51

Да докладвам и аз - вече си имам всичко от списъка и мисля, че съм сравнително подготвена...сравнително, защото не съм сигурна тия дрешки, които съм взела дали ще са най-подходящите за сезона. Почти всичко ми е с къс ръкав или с презрамчици, с дълъг ръкав имам само 3 бодита и 1 гащеризонче, а ританки или панталончета няма ИЗОБЩО, защото ми се струва, че времето през деня е доста топло за дълги крачолчета... newsm78 Дайте акъл  моля  Embarassed
Иначе изобщо не мисля за раждането и вече спрях да се притеснявам дали ще изчакаме датата за секциото - просто нямам никакви признаци - дори и подготвителни контракции, но това може би се дължи на магнезия, който продължавам да пия  newsm78
Сега отивам да пусна първата бебешка пералня и да си вдигна малко крачетата (хич не им отива да ги наричам омалително, ама...  Laughing )
На всички, на които им предстои - УСПЕХ - дано всичко мине много леко   bouquet

# 123

Ехаааа,ново бебе!!!! newsm44 newsm44 Да са живи и здраяви мама Галка и малката Миши!Ама тя с какви хубави мерки,а бяха предрекли ниско тегло,БРАВО smile3501 smile3501 smile3501

Успех утре на Цвети Иванова newsm10!

Сега чакаме щъркела за Хавга,Цветелинка,Гитца,Блек айд!Малчева не се е включвала от четвъртък newsm78какво ли става с нея?А пък Кинли направо се скри тотално Rolling Eyes

Вале ,дано чистенето даде резултат Hug

# 124
  • Бургас/Пз
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА ГАЛКА. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА МИХАЕЛА, ЗА РАДОСТ НА МАМА , ТАТКО И НА БАТКО!!!!!! newsm51 newsm44  love001

БЛАНШ, аз също се оглеждам за тези които са около нашия термин. Незнам за теб, ама при мен засега няма никакви признаци да раждам. Мъжът ми вече взе да дава зор, особено като му кажа че някоя майка около моя термин вече е родила. Другата седмица след 15 август смятам да пробвам някой физически упражнения за да видим този малкия гавазин дали няма да се реши да излиза. Grinning Mr. Green tooth preggo

Сега ще чакам новини от Мама Галка за Токуда, че и аз на там съм тръгнала.  bouquet  bouquet

# 125
Честито бебе Михаела на мама Галка!
Честито бебе Георги на мама Теди!

Да са им здрави и щастливи и много да слушат!

Стискам палци на Валени и Цвети и на всички, които са в родилното или скоро ще тръгнат за там! Късмет!

Против коликите най- ефикасното нещо е диетата. Ако искате мога да напиша кои храни трябва да избягвате.

Благодаря много за комплиментите за двете ми деца.  Hug  Всички бебета, които аз видях в албумчето са също прекрасни.  Heart Eyes

# 126
  • София

Sunflower, ще е хубаво да вземеш като начало поне 2 комплектчета с дълго крачолче и ръкавче, все пак вечер захладнява на моменти, а и ти да си спокойна. В първите дни е хубаво бебчето да е с дълго ръкавче и крачолче. Има едни комплектчета от много тъничко трико - ританка и блузка, които са издеални за тази цел. В Щъркел също има много удачни варианти (на Захи и Ягода) - комплектче или цялостно гащиризонче, които също са от хубава памучна и лека материйка. По-натам ще прецениш от ситуацията, винаги може да се вземе още нещо Wink
А да ти кажа и за магнезия - аз също го пиех, заради контракциите, но ме предупредиха (лекаря при, когото ще раждам и лекарката от ЖК) най-много до началото на 38г.с. да ги приемам, защото после остлабвала родовата дейност. Аз именно за това сега се чудя дали пък, заради тях за сега нямам никакви признаци за раждане newsm78 Би било хубаво да ги спреш вече. Консултирай се все пак ако искаш Simple Smile

# 127
Си Кей, слънчогледката е за секцио, така че да си пие чинно магнезия  Wink

# 128
[БЛАНШ, аз също се оглеждам за тези които са около нашия термин. Незнам за теб, ама при мен засега няма никакви признаци да раждам. Мъжът ми вече взе да дава зор, особено като му кажа че някоя майка около моя термин вече е родила. Другата седмица след 15 август смятам да пробвам някой физически упражнения за да видим този малкия гавазин дали няма да се реши да излиза. Grinning Mr. Green tooth preggo

Мне, и аз нямам никакви признаци-имам чувството, че мога да си откарам така още 3-4 месеца Laughing; хем като се има предвид, че не съм се спряла-всеки ден скиторя с приятелки напред-назад, вечер с мъжа ми обикаляме кръчмите(нали каката е на морето при баба си и дядо си); и мен ме изнервя това, че много взеха да ми дават зор отстрани-мъжа ми, да не говорим за дъщеря ми, която тотално ме е побъркала с "Е айде раждай го най-сетне това бебе бе мамо!!!"; даже вчера точно заради това сдъвках мъжа ми-на поредната реплика в този дух отговорих, че все пак имам 2 седмици до термин и да престане поне той да ме тормози, все едно съм го преносила Confused

# 129
Аз мога да ви препоръчам за предизвикване на раждането РИЦИНОВО МАСЛО.Не е кой знае колко вкусно но резултата е впечатляващ.

# 130
Честито но мама Галка да и жива и здрава  Михаела
Честит малък мъж на Теди всичко наи добро за вас
Това с рициновото масло маи предизвиква и нещо друго да не би да не мога да излезна от тоалетната.... ooooh!
Буби ти си уникална ми то се не издържа.
Бланш ние с Анито ще си кютаме сигурно до краи ти по рано ще се обебиш така си мисля че момиченцата си се раждат по раничко.Но не се знае ще поживеем и ще видим.......И ние ще гушкаме бебче скоро всичко съм приготвила и чакам....
Цвети стискам палци то сигурно вече гуши бебче де..... Crazy
Миши ти няма ли да ходиш вече да раждаш мислех че за днес ти е секциото гадая си не друго и те дебна....

# 131
Честита дъщеричка на мама Галка, да е жива и здрава малката Миши! Simple Smile
Аз все още съм си тук. Снощи тъкмо се зарадвах на едни яки контракции през 7-8 минути и то ввзе че отмина след има-няма половин час. Та си чакам аз утрешния ден... да го вадим това мое бебе вече. Голям инат още отсега прави мурафети.

# 132
  • Бургас/Пз
да не говорим за дъщеря ми, която тотално ме е побъркала с "Е айде раждай го най-сетне това бебе бе мамо!!!"; даже вчера точно заради това сдъвках мъжа ми-на поредната реплика в този дух отговорих, че все пак имам 2 седмици до термин и да престане поне той да ме тормози, все едно съм го преносила Confused

Бланш, Мойта е същата работа, сега е на балкан с леля си и чичо си и на ден ми се обажда по хиляда пъти като последно обаждане вечер завършва с " ЕЕЕ и днес не можа да родиш" Сутрин пак това е първото изречение като се обади. Ей това не мога да разбера защо всчики смятат че трябва да родим преди термина и то само защото някоя друга майка е родила по-рано newsm78 Sick Sick

Бланш ние с Анито ще си кютаме сигурно до краи ти по рано ще се обебиш така си мисля че момиченцата си се раждат по раничко.Но не се знае ще поживеем и ще видим.......

Боби, мила, не съм много сигурна дали има някаква зависимост между пола на бебето и това дали ще се роди по рано защото с дъщеря ми първия път я преносих 10 дни. Sad И искрено се надявам това сега да не се случва защото дните на преносването ми се сториха повече от цялата бременност.  Weary newsm11

# 133
Ани дано да не преносваме но както доиде.Аз вече не смея да излезна всеки това ме пита.Много мина малко ни остана.Божа работа е това. Mr. Green

# 134
Сега си погледнах ръцете и видях, че са надути пръстите, особено на едната... цял ден ги 4увствам като изтръпнали  Sad Някой да знае на какво се дължи това?

Общи условия

Активация на акаунт