Отговори
# 420
  • гр.София
 В сряда идвам и аз.
 Срещата ще има ли конкретна тема и ще се виждаме ли преди това в кафето?

# 421
  • sofia
И никой не планира и ДГ за децата на тези хора, нали?
Всъщност в новия градоустройствен план на Младост-4  се предвижда строеж на две нови ДГ. Друг е въпроса кога ще се построят.

jijip, пропуснала си Града на Фонтаните.  Grinning

# 422

Това е ясно. Лошото е че и на тези хора им е ясно и въпреки всичко си купуват апартаменти. Аз поне смятам, че вината е споделена - между тия дето не планират и тия дето се "съгласяват" с подобно положение, купувайки жилища без необходимата инфраструктура.

Аз отказах няколко "изгодни" оферти в Малинова долина и Бъкстон (или Борово беше) защото като отидох и се огледах и попитах къде ми е най-близката градина и училище се оказа че са на майната си. Какво да диря в тия квартали с две малки деца?

Последна редакция: пн, 08 сеп 2008, 18:25 от Ели (Hrisa)

# 423
  • гр.София
 Новите комплексчета " затворен тип" според рекламите си имат и детски градини.
Но вие явно не говорите за този тип миниградчета.

# 424
Новите комплексчета " затворен тип" според рекламите си имат и детски градини.
Но вие явно не говорите за този тип миниградчета.

Дори и да ги имат не са общински, а частни. И след това основната част от живущите съвсем естествено се преориентират към общинските ДГ. Не знам някой комплекс да се е рекламирал с общинска ДГ на територията си. Теоретично тези ДГ могат да се "припознаят" от общината, но аз поне не знам за такъв случай.

И да си дойдем на темата. Нещо ново като идейка имате ли за кандидатстването догодина. Аз си признавам че съм малко объркана и не мога да дам категорично мнение за почти нищо.

# 425
В сряда ще направя и аз всичко възможно да дойда. само кажете дали ще се срещаме преди това в кафето.

# 426
  • София
Хубаво е да се видите преди срещата  Peace. Ако имам възможност и аз ще дойда, ако ли не ще дойде само Иво.

# 427
  • София
И аз ще гледам да дойда, ако искате 13.30 ч в кафето отсреща, но не онова тъмното, а това първото със сепаренцата

# 428
  • София
Ок, пу, пу, и аз съм там!

Дано само да няма на вратата моя снимка с надпис: Да не се допуска в сградата на Общината! Joy Joy Joy

# 429
Дали ще ни стигне половин час да се наприказваме преди срещата в 14 часа. Доста неща се събраха за обсъждане освен критериите за прием. Аз се сещам и за ремонтите и късните предимства - предполагам че и за това ще стане дума.

Дано само да няма на вратата моя снимка с надпис: Да не се допуска в сградата на Общината! Joy Joy Joy

Може и цяло табло със снимки да има.

# 430

Не се притеснявай...Щом мен ме пуснаха миналата пролет,значи и теб ще пуснат WinkДруг е въпросът че като ме видя Фандъкова и разсипа някакви шиешета с вода,та бърсаха после...Но се започна диалог,а това е важното... Hug

И аз мисля да дойда,и ще се радвам да се срещнем преди това...

# 431
Всъщност в новия градоустройствен план на Младост-4  се предвижда строеж на две нови ДГ. Друг е въпроса кога ще се построят.

jijip, пропуснала си Града на Фонтаните.  Grinning

Не съм пропуснала Фонтаните, просто забравих да му пиша името. Точно той е проекта за 50 млн.евро и 18 жилищни сгради.
В сайта на кг.софия пише не по-рано от 2010 ще почне строителство на ДГ в Младост. Ха, тогава няма да ми трябват.  Crazy
П.П. Дано новата среща бъде ползотворна.  Peace

# 432
  • София
Ами, ако можете по-рано да се видим в 1ч.?!

# 433
Ами, ако можете по-рано да се видим в 1ч.?!

За мен е добре.

# 434
  • гр.София
 Ще се опитам за 13ч.

Друго си мисля. Всички-и директорки , и общинари могат тук да си ни четат свободно и знаят накъде клонят позициите ни. Но ние почти нищо не знаем за тяхната позиция към сегашен момент.

Общи условия

Активация на акаунт