Оставяте ли си децата да плачат?

• 7 927
  • 145
  •   1
Отговори
# 120
Така им се развиват дробовете
Ей това като го чуя, направо  Shocked Нямам думи.
А за какво ми е да се "изморява" пък?  newsm78

# 121

И аз смятам, че е напълно безумно да се мисли, че така им се развиват дробовете, най-много да получат някоя херния от много развиване.

# 122
Аз моето, ей сега го оставих да се нареве едно хубаво.Ама, той моя голям вече, но това не му пречи все още да не знае какво иска.Рева, рева пък накрая, взе че заспа ooooh!.

# 123
Винаги има причина. Никога не съм оставяла сина си. До сега, а той е на 3 години почти. Няма сила, която да ме убеди, че дете може да ме манипулира /пък още по-малко да е бебе/. Любов си трябва, гушкане Hug Heart Eyes и целувки.

# 124
през първата му годинка - никога. Дори да е нахранен, преобут и наспал се, може да изпитва тъга, безпокойство, страх, а това е достатъчно сериозна причина да го гушна и да го успокоя...напоследък синът ми влезе във фазата на тръшкането и на няколко пъти го оставях да плаче (когато го прави защото съм казала "не")...дори не правя опит да го разсейвам или успокоявам в такъв момент, защото става по-лошо, просто го изчаквам да се успокои...

# 125
Винаги съм се отзовавала на плача на сина ми. Първите три месеца плачът беше постоянен, та бяхме общо взето като залепени един за друг. Вече плаче все по-рядко и почти винаги има основателна причина.
И какво му е толкова на това носене на ръце? На мен ми е хубаво да усещам детето ми близо до мен.
Напълно съм съгласна, и ние бяхме така. Сега хленчи като изляза от стаята, но аз я оставям за 5мин. да свиква, трябва да пишкам все пак от време на време Laughing. Иначе ако е с друг, въобще не ме търси...

# 126
  • по света

И аз смятам, че е напълно безумно да се мисли, че така им се развиват дробовете, най-много да получат някоя херния от много развиване.
Вие си мислете каквото искате но е факт.

# 127
Старая се да не я оставям да плаче Peace , но има в ситуации, в които наистина ме вади от равновесие и смятам,че капризничи и инатства - тогава реагирам различно ooooh!
Този израз - "така им се развиват дробчетата" направо ми идва да  #2gunfire , който го е измислил Sick #2gunfire

# 128

Това и аз съм го чула от педиатрите, с които съм се консултирала за разни неща... Предполагам се дължи на това, че когато плаче, бебето си поема по-дълбоко въздух, отколкото обикновено... Не претендирам за достоверност, но може и да е вярно...

# 129
Понякога, да. Например, когато е много уморен-тогава нищо не помага, оставям го да се нареве и заспива. Опитам ли се да го гушна, започва да ме рита така, че просто го оставям да се успокоява сам Sad Или когато сме на път и е в столчето за кола. Вече се научи и знае, че колкото и да се дере, мърдане няма Naughty когато колата се движи, трябва да седи там. По принцип като се размрънка спираме, за да го разходим малко, но понякога е невъзможно.

Но на 3 месеца, не съм го оставяла да реве. Прекалено рано е за инат или глезотия и винаги си има причина.

# 130

Абе има истина zа раzвиването на дробовете, чувала съм го. И не каzвам, че трябва бебетата да се оставят да плачат, но това zа хернията е глупост. Бях го чула и се обадих да питам педиатър. Обясни ми се, че ако има слаба коремна стена(което обикновено е zаложено), едно дете ще получи херния при всички случаи.А пъпната пък често е вродена. Но иначе, само от плач е невъzможно. Или пък трябва да реве дни наред, не вярвам да говорим zа такива крайности.Но все пак бебетата плачат. Нормално е.
Пиша го само, zа да не си побърква  някоя майка с "леле, бебето ми плаче, ще получи херния.."

# 131
Плачеше до края на 3 месец и то рядко. Ревливите дни се броят на пръсти, нощи почти нямаше. Никога не съм я оставяла да плаче. Веднага щом оформеше муцунка за плач, над нея имаше поне 2 глави  Simple Smile Гушках я много, дори спеше върху мен, когато имаше колики.
И сега проблем - бабите от пейките пред нас са притеснени, че "това дете хич не плаче, как ще му се развият дробчетата"  #Cussing out  #2gunfire

# 132
И сега проблем - бабите от пейките пред нас са притеснени, че "това дете хич не плаче, как ще му се развият дробчетата"  #Cussing out  #2gunfire

нищо, ти ще ги успокоиш, че малко са педиатрите, останали с разбиранията за "развиващите се дробчета" отпреди 30 години, и слава Богу  Wink

# 133
Уф, аман от баби доброжелателки #2gunfire.
Моетъо бебе е от най-ревливите и то причината не са колики. Та като плаче веднага въпроса: "Защо плаче?" и обвинителни погледи. Като я взема на ръце и се успокои, веднага следва коментара "А то свикнало на ръце". До гуша ми е дошло. Що не си гледат живота.  #Cussing outСамо се притеснявам като изведа малката да не вземе да ревне Rolling Eyes. На всичко отгоре и залъгалка не щем Crazy

# 134
моите деца не са били от много ревливите.Обаче не съм ги оставяла да плачат...това да им се развивали дробчетата-не го приемам.

Общи условия

Активация на акаунт