Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е препоръчителното положение за сън по време на бременност?
Какво е лигнин и какви материали са необходими за секцио?
Какви са преживяванията на майките при преместване и какви са плановете им за бъдещето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е препоръчителното положение за сън по време на бременност?
Препоръчително е да спите наляво по време на бременност. Това положение насърчава по-добър кръвен поток и доставка на хранителни вещества към плода, като същевременно намалява натиска върху вената кава инфериор, която осигурява кислород и хранителни вещества на бебето. Спането по гръб може да притисне вената и да причини дискомфорт както за майката, така и за бебето.
-
Какво е лигнин и какви материали са необходими за секцио?
-
Какви са преживяванията на майките при преместване и какви са плановете им за бъдещето?
-
Какво мислите за наемането на лекар за раждането и какви са мненията относно избора на лекар за раждането?
-
Какви са преживяванията на майките с изписването и какви са техните предпочитания?

Надявам се и къщните проблеми да са се разимнали 
.
и само ни гушкаше и целуваше.То милото още спинка,а аз се мъча колкото се може по-тихо да изчистя.
.Но мен това не ме раздразни защото там си живеехме така безгрижно,в къщи беше хан всеки идваше и си тръгваше,по всяко време имаше някой в къщи.Свекърва ми е страхотен човек и непрекъснато идваха при нас на кафе и за съвети по техен си проблем.Та аз съм свикнала с лудницата и сега да ви кажа това малко ми липсва.Но може пък докато станем на годинка свекърва ми да реши да си дойде и пак да помага
.
Аз днес 4акам мама да ми дойде на гости за около месец, мъжо отиде да я вземе от летището(тя живее в Гърция и се виждаме 3-4 пъти в годината). И тя милата си с4упи крака преди 2 седмици и докато се пооправи ще е при мен. Няма как сега малко аз ще и пошетам, досега винаги тя правеше вси4ко като дойде. После за раждането ще дойде да ми помага пак. Та това е за сега от мен. Лек ден на вси4ки.
Утре сутринта ще дойде камиона да товарят. Свекитата пътуват към София и като се напълни къщата с чували и хора лудницата ще стане пълна. Аз се чувствам малко глупаво да стоя и само да гледам как другите се трудят, но нямам избор, трябва да мътя
Дано Бог е с всички нас, наистина чувам от патили, че с уговорка или не една акушерка би била по-полезна от лекар, колко приятелки са недоволни от отношението, но всеки решава сам за себе си и съм сигурна че това е правилното решение 

На мен ми излезна, щото си изкарах акъла от една нощна пеперуда( направо ми се заби в лицето). Не е страшно, не мисля че чак лекар ще ти е необходим. Поне при мен минава от самосебе си за около седмица.