Хоп отляво, хоп отдясно ОКТОМВРИЙЧЕ рита - става тясно!

• 16 234
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Поли, честита ти рожба !Да ти е жив и здрав  малкия Калоян! Ако не се лъжа  ти си от Пловдив ?Желая ти много бързо възстановяване и по-скоро  Калоян да се прибере в къщи !

Пуки , често ме разсмиваш, колкото и да ми е тежко на моменти -благодаря ти !

Галакса, не знам за отворените врати ,но ние напоследък често се виждаме на кафенце ,може би тази седмица отнове ще се срещнем.

# 211
Момичета благодаря за топлите думи и хубавите пожелания.Ще продължавам да ви чета и живот и здраве ще ви пусна снимки на малкия-само да излезем от критичната зона.

# 212
  • София
Честито на Поли! Да расте голям, здрав и умен малкия Калоян и да радва мама и тате!
Наистина много се зарадвах за първото ни Октомврийче!
Как сте момичета? Аз се позагубих, но миналата седмица мама ми беше на гости. Уж да ми помага и да ми прави компания, че мъж ми беше командировка, но повече ме изнерви честно казано. Да не се впускам в подробности, че се ядосвам на себе си, чувствам се като изрод някакъв, който не обича майка си, но честно казано предпочитам аз да и ида на гости, отколкото тя да е тук. Сега си прави сметки да идва като се роди бебо, но и аз като Майлили предпочитам да си останем само тримцата удома когато му дойде времето.
Иначе миналата седмица бях във Фемина за ФМ в третия семестър. Уж ми беше казал Марков, че няма смисъл, но ако си спомняте, тогава нашият младеж си скри личицето с ръце и колкото и да му тропахме и чукахме по "покрива" не благоволи да се покаже. Е, сега Светли щом каза, че се е записала при Врагалева и тя я е гледала на 3Д не се удържах и се записах и аз. Марков все повтаряше, че съм много едра и нищо няма да се получи от 3Д, но аз шапка свалих на Врагалева за търпението да издебне малчо, да го обърне (аз по принцип съм с предна плацента и той гледа назад повечето време) и да му хване личицето в профил. Та, разгеле и аз вече имам 3Д снимчица на дясна бузка. Много се зарадвах, защото съм му подхванала едно албумче с първите му снимки, магарии и весели истории още от корема на мама, та само "цветно фото" ни липсваше. Майка ми беше с мен и така се впечатли от напредъка на технологията...все пак преди 34 години, когато е бременеела с мен си е било малко "на око" проследяването на бременността.
Аз също усещам пулсация и то доста бърза и ритмична, но си мислех, че е сърчицето на бебо, защото съвпада по ритъм с това, което чувам, когато му мерят тоновете, а е и точно под гърдите ми, където трябва да са му крачетата.
Днес и аз успях да се запиша на дните на отворени врати в Тина Киркова, май се заформи голям Октомрийски отбор. Кажете ако искате да се срещнем някъде предварително или да идем след това да пийнем по нещо...наблизо има подходяща кръчмица, ако е отворена толкова от рано де!
Сигурно съм забравила половината от това, което исках да напиша, ама така е като мълча, мълча, пък после изпиша половин кофа мастило. Весел ден на всички!

# 213
  • София
Поли, честит ти син!
Да расте здрав, обичан и много борбен! Да ви е радост и гордост!

Стискам палци да се закрепи малкия беб и скоро да го гушкате!

Охх, ехх ... каква вълнуваща и хубава новина си имаме днес, мили мами октомврийки!
 Grinning  Grinning

# 214
Здравейте и от мен сладурки Simple Smile
ЧЕСТИТА ВИ РОЖБА ПОЛИ! МНОГО ДА ВИ РАДВА МАЛКИЯ КАЛОЯН И БЪРЗО ДА СЕ ПРИБИРА У ДОМА Hug  bouquet
Аз чак сега успях да седна... снощи ме гони безсъние, така и не си легнах до 6.30 сутринта  ooooh! не можах въобще да се приспя... и не исках да преча на таткото и беше голямо пулене...
като си легнах в леглото накрая към 7 съм заспала, когато таткото ставаше и в 11 се ококорих, няма заспиване Sad та затова се разчистих, защото в неделя не успях и ми се беше насъбрало и се поозорих... понадишах се с доместос, вече май трябва да спра чистенето на банята Sad хем съм се свила хем дишам гадости... ама като няма кой друг... не мога да търпя да ми е мръсно Sad
Много се развълнувах за малкото ни октомврийче, да ни е живо и здраво... и следователно позабравих другото което исках да пиша...
Лек и приятен ден от мен   bouquet

# 215
Здравейте мами  Hug
ЧЕСТИТ ЮНАК НА МАМА ПОЛИ   bouquet
Днес едвам се издържа на тази жега,а да ви кажа какви безссънни нощи ме гонят  ooooh!.Стане ли вечер не си чувставам краката- болки цяла нощ купила сам си и кремчето на Матерна,но и то не помага  Cryтова ми е единствената болежка-много неприятно.
Иначе петък съм на ЖК и след това ще се очитаме и ние.
Лек ден момичета.

# 216
Еличке,  този Доместос хич не е препоръчителен, защото има хлор в него. Аз доскоро вършеех с него, една колежка на милото каза,че не било хубаво да се чисти с препарати в които има хлор, особено след като се роди бебо, трябва да се избягват на всяка цена. Имало едни на МЕдикс дето не са на хлорна основа. Аз ги махнах и сега съм се запасила с някакви други на Бинго май бяха newsm78

# 217
 Честитo ,Поли  ! Да ви е жив и здрав  малкия Калоян , бързо да укрепне и само да ви радва!

# 218
Честит син на мама Поли!Пожелавам скорошно възстановяване и бързо изписване.  bouquet Hug

Питах свекито какво е искала да ми каже за момченцата и момиченцата,родени в осми месец-било заради белите дробчета,при момиченцата били вече оформени и можели да дишат самостоятелно,а момченцата ги слагали  в кувьоз(не винаги,но пак зависи колко рано се е родило).
А повечето болници имат от стари кувьози,които водели до увреждане на очичките-в смисъл,че рано слагат очила

Не е съвсем така.Моя позната роди в 8 месец момиче и също беше в ковиоз.Според мен не е до пол....

Дано поне влезем в девети месец Praynig Praynig Praynig

# 219
Северинка ,телефона на Тина Киркова е 8221808 -бъди упорита ,аз от вчера упорствам ,все никой не вдигаше.Записах се и за Втора градска за 28,08 -като гледам ще сме голяма тайфа октомврийки!

Мила, аз мисля само във Втора градска да ходя, че моя доки там работи и искам да се запозная малко с обстановката. А щом и ти си се записала за 28.08. значи ще се видим там.

Еличка, защо не пробваш продуктите на Фрош, аз знам че са безвредни  Peace

# 220
Здравейте и от мен!!!
Толкова съм изтощена и скапана емоционално че няма докъде.Цяла сутрин ме боли корем от нерви ако имам възможност ще гръмна Пирогов #2gunfire #Cussing outТакова отношение не пожелавам на никой.Никой нищо не казва била съм изолирана с Дени и  не можело да излизам от стаята ама го разбирам от разговор между сестрите а на мен никой нищо после излезе че не съм била разбрала  #CrazyОткриха на Дени АМЕБИ в урината  Shocked след няколко часа вече бяха бактерии а накрая нямаше нищо а аз като питам какво е точно за да се изследвам защото все пак чакам бебе ми казаха "Вие не ги мислете тези неща"  #Cussing outСлед като 4 дена си изревах очите мъжа ми днес взе детето скара се с лекаря и ни взе.
ЧЕСТИТО ПЪРВО АВГУСТОВО ОКТОМВРИЙЧЕ Heart Eyes  bouquet

# 221
Гери, егати ужаса Shocked Добре, че всичко се е разминало Praynig Ей, аман от некадърници #2gunfire #2gunfire #2gunfire Сега Дени как е? А ти се успокой, не се нервирай заради някакви загубеняци #Cussing out

# 222
Гери, опитай се да забравиш гадостите. Ужасно са се държали с вас, но опитай да не го преживяваш много, заради доброто на бебока. Брой до 20 преди да се започнеш да се ядосваш и мисли за нещо хубаво. Как е Дени? Какво мислиш да правиш?

# 223
  • Варна
Гери, какво му е на Дени че чак до болница стигнахте?

# 224
Дени е добре нищо му няма държали ни заради клиничната пътека да вземат парите.Щяха да го оперират през ноща в петък а накрая се оказа че е ухапано.Изписаха ни антибиотик и отидох при личната лекарка и тя каза че с тоя антибиотик трябва да са го ухапали кобри  Shocked и ни даде друг по лек.
Купих си колан за поддържане на корема и да ви кажа че е страхотен  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт